Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)
Δεν εχω δουλεψει το popcorn. αλλα μπορεις να δοκιμασεις το εξης,φορμαρισε τον δισκο σου σε NTFS δημιουργησε εναν φακελο πχ downloads και συνδεσε τον στο mi μετα μεσω popcorn δωσε την εντολη τα αρχεια που κατεβαζεις να πηγαινουν στον εξωτερικο δισκο /downloads και οχι στον εσωτερικο δισκο δεν ξερω βεβαια αν αυτο ειναι εφικτο αφου δεν εχω ιδεα απο popcorn αλλα δεν χανεις τιποτε εαν κανεις μια προσπαθεια.
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, χθες πάντως που είχα βάλει ένα εξωτερικό 1ΤΒ τον έκανα format και τον όρισα ως εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και εκεί άρχισαν τα προβλήματα, κατά την εκκίνηση του box μερικές φορές δεν τον έβλεπε και γενικά είχα θέματα, μέχρι που τον έβγαλα και γκάνιαξα να τον κάνω να λειτουργήσει και πάλι στο pc. Λέω να τον βάλω χύμα χωρίς format μόνο και μόνο για να μεταφέρω σε αυτόν κάποιες ταινίες που κατεβάζω απο popcorn γιατί όπως είναι γνωστό τα 5 giga που περισσεύουν στο box δεν φτάνουν για τίποτα. Γιαυτό ρωτάω χωρίς format θα μπορώ να μεταφέρω σε αυτόν αρχεία κατεβασμένα απο το box, δηλαδή απο τον εσωτερικό χώρο του στον δίσκο ???????
Δεν εχω δουλεψει το popcorn. αλλα μπορεις να δοκιμασεις το εξης,φορμαρισε τον δισκο σου σε NTFS δημιουργησε εναν φακελο πχ downloads και συνδεσε τον στο mi μετα μεσω popcorn δωσε την εντολη τα αρχεια που κατεβαζεις να πηγαινουν στον εξωτερικο δισκο /downloads και οχι στον εσωτερικο δισκο δεν ξερω βεβαια αν αυτο ειναι εφικτο αφου δεν εχω ιδεα απο popcorn αλλα δεν χανεις τιποτε εαν κανεις μια προσπαθεια.