Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, χθες πάντως που είχα βάλει ένα εξωτερικό 1ΤΒ τον έκανα format και τον όρισα ως εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και εκεί άρχισαν τα προβλήματα, κατά την εκκίνηση του box μερικές φορές δεν τον έβλεπε και γενικά είχα θέματα, μέχρι που τον έβγαλα και γκάνιαξα να τον κάνω να λειτουργήσει και πάλι στο pc. Λέω να τον βάλω χύμα χωρίς format μόνο και μόνο για να μεταφέρω σε αυτόν κάποιες ταινίες που κατεβάζω απο popcorn γιατί όπως είναι γνωστό τα 5 giga που περισσεύουν στο box δεν φτάνουν για τίποτα. Γιαυτό ρωτάω χωρίς format θα μπορώ να μεταφέρω σε αυτόν αρχεία κατεβασμένα απο το box, δηλαδή απο τον εσωτερικό χώρο του στον δίσκο ???????

Δεν εχω δουλεψει το popcorn. αλλα μπορεις να δοκιμασεις το εξης,φορμαρισε τον δισκο σου σε NTFS δημιουργησε εναν φακελο πχ downloads και συνδεσε τον στο mi μετα μεσω popcorn δωσε την εντολη τα αρχεια που κατεβαζεις να πηγαινουν στον εξωτερικο δισκο /downloads και οχι στον εσωτερικο δισκο δεν ξερω βεβαια αν αυτο ειναι εφικτο αφου δεν εχω ιδεα απο popcorn αλλα δεν χανεις τιποτε εαν κανεις μια προσπαθεια.

Και μένα κλασσικά,την έκανε μόνο του,μέχρι στιγμής είναι ψιλό όμως,δεν έχω αποσυνδεσεις απλά στο cosmote ενώ η ταχύτητα μου είναι καλή όπως και πριν την αναβάθμιση,πλέον ψιλό laggαρει
Ξέρουμε αν και πως μπορούμε να το φτιάξουμε,το έχει κανείς άλλος το θέμα;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

μετά την υποχρεωτική αναβάθμιση που έκανε πήγα σήμερα να δω netflix και απλά δεν παίζει με τίποτα με όποιες ρυθμίσεις και να γίνουν πηδάει σαν κατσίκι, δεν επιτρέπεται απο μια επώνυμη εταιρία να κυκλοφορεί ένα λογισμικό και ειδικά στις υποστηριζόμενες εφαρμογές απλά δεν βλέπετε, ευτυχώς υπάρχει στο σπίτι και το ps4 και γίνεται η δουλειά όχι απλώς καλά, αλλά άριστα χωρίς ίχνος προβλήματος. Οχι βέβαια ότι και με την 6.0 ότι ήταν τέλειο, απλά υποφερτό. Προς το παρόν παρκάρεται και αν δεν υπάρχουν και σύντομα νέα ουσιαστικής αναβάθμισης απλά ξηλώνεται για να μην το βλέπω κιόλας.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

μετά την υποχρεωτική αναβάθμιση που έκανε πήγα σήμερα να δω netflix και απλά δεν παίζει με τίποτα με όποιες ρυθμίσεις και να γίνουν πηδάει σαν κατσίκι, δεν επιτρέπεται απο μια επώνυμη εταιρία να κυκλοφορεί ένα λογισμικό και ειδικά στις υποστηριζόμενες εφαρμογές απλά δεν βλέπετε, ευτυχώς υπάρχει στο σπίτι και το ps4 και γίνεται η δουλειά όχι απλώς καλά, αλλά άριστα χωρίς ίχνος προβλήματος. Οχι βέβαια ότι και με την 6.0 ότι ήταν τέλειο, απλά υποφερτό. Προς το παρόν παρκάρεται και αν δεν υπάρχουν και σύντομα νέα ουσιαστικής αναβάθμισης απλά ξηλώνεται για να μην το βλέπω κιόλας.
Το οτι ειχες θεματα και με το 6 μαλον κατι αλλο συμβαινει...( wifi? ελλατωματικο box?)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Το οτι ειχες θεματα και με το 6 μαλον κατι αλλο συμβαινει...( wifi? ελλατωματικο box?)

Θα με κάνεις να πιστέψω αυτό που είχες γράψει σελίδες πριν για τα box της παραεισαγωγής, αλλά δεν νομίζω. Οσο για την 6 εννοείτε ότι δεν έχει καμία σχέση με την oreo, απλά δεν την έλεγες την αναπαραγωγή στο netflix τουλάχιστον και τελείως βούτυρο, πάντα σε σχέση με το ps4 μιλάω. Οσο για το wifi δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει, εκείνο που βλέπω είναι ότι η ταχύτητα που βγάζει σταθερά 8.5 mbps με καλύπτει άνετα για αναπαραγωγή 1080

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Θα με κάνεις να πιστέψω αυτό που είχες γράψει σελίδες πριν για τα box της παραεισαγωγής, αλλά δεν νομίζω. Οσο για την 6 εννοείτε ότι δεν έχει καμία σχέση με την oreo, απλά δεν την έλεγες την αναπαραγωγή στο netflix τουλάχιστον και τελείως βούτυρο, πάντα σε σχέση με το ps4 μιλάω. Οσο για το wifi δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει

Ειναι δεδομενο οτι ολες οι εταιρειες..ποσο μαλον μια κινεζικη...χρησημοποιουν parts διαφορων κατασκευαστων( καλων ή κακων)...οποτε μη σου κανει καμια εντυπωση αυτο που ειχα γραψει τοτε :) Ακομα παντως και με το ορεο το νετφλιχ ισως ειναι απο τα λειγοτερο προβληματικα μερη της "αναβαθμισης"... ( εχεις συνδεδεμενο το box με ενισχυτη?)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

...Εντωμεταξυ στο ορεο υπαρχουν πλεον παρα πολλες επιλογες και ακομα περισσοτερες στο developer menu.....Ισως καποιος με εμπειρια στο ορεο να μας εδινε καποια hints για ποιο ομαλη λειτουργεια...

Θα με κάνεις να πιστέψω αυτό που είχες γράψει σελίδες πριν για τα box της παραεισαγωγής, αλλά δεν νομίζω. Οσο για την 6 εννοείτε ότι δεν έχει καμία σχέση με την oreo, απλά δεν την έλεγες την αναπαραγωγή στο netflix τουλάχιστον και τελείως βούτυρο, πάντα σε σχέση με το ps4 μιλάω. Οσο για το wifi δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει, εκείνο που βλέπω είναι ότι η ταχύτητα που βγάζει σταθερά 8.5 mbps με καλύπτει άνετα για αναπαραγωγή 1080

Ειναι δεδομενο οτι ολες οι εταιρειες..ποσο μαλον μια κινεζικη...χρησημοποιουν parts διαφορων κατασκευαστων( καλων ή κακων)...οποτε μη σου κανει καμια εντυπωση αυτο που ειχα γραψει τοτε :) Ακομα παντως και με το ορεο το νετφλιχ ισως ειναι απο τα λειγοτερο προβληματικα μερη της "αναβαθμισης"... ( εχεις συνδεδεμενο το box με ενισχυτη?)

Παιδια δεν παιζει τετοιο σενάριο (παρτιδες β διαλογης). Ακριβώς τα ιδια πωλούνται και στην Αμερική.
Θα ειχε γινει ηδη γνωστό αν ειχε συμβεί.

Παιδια δεν παιζει τετοιο σενάριο (παρτιδες β διαλογης). Ακριβώς τα ιδια πωλούνται και στην Αμερική.
Θα ειχε γινει ηδη γνωστό αν ειχε συμβεί.
Εγω φιλε μου, στο εχω ξαναπει, βλεπω πολλες διαφορες στις επιδοσεις των mi box σε παρα πολλα θεματα. Ηδη ο φιλος πιο πανω ανεφερε θεματα και στο αντροιντ 6 που εγω δεν ειχα το παραμικρο( οπως και πολλοι αλλοι). Οσον αφορα το τι συμβαινει στην Αμερικη , ελα στην ομαδα μου εχω στο fb ( international με καμια 10ρια χιλιαδες μελη) να δεις τι χαμος γινεται ;)

Σας κανω copy-paste απο την ομαδα στο φβ , οποιος θελει το δοκιμαζει: After removing all that clutter in the home screen my the mibox loads the apps faster. I removed most of the channels and just kept it at minimum netflix, hulu and youtube only. My mibox is now idling at 50 to 60% memory usage unlike before with all the channels loaded I was idling at 80 to 90% memory usage. I noticed that my directv now recording are no longer stuttering.I do not have to wait for atleast 30 seconds to fully load the app ui. Btw, you can also try to enable Developer options then scroll down to the end and take a look at Background process limit. mine is now set to 2. You can try other values that works best for you.

Για το hdmi self-adaption που έγραψα πιο πάνω το δοκίμασες καθόλου αν δουλεύει;

Για το hdmi self-adaption που έγραψα πιο πάνω το δοκίμασες καθόλου αν δουλεύει;

Απο οτι εχω διαβασει δε κανει καμια διαφορα προς το παρον, οποτε δε το εχω τσεκαρει...μια και το ανεφερες θα κανω καποιες δοκιμες.

Σχετικά με κάποια slowdowns είμαι σίγουρος ότι εφαρμογές με sideloading δεν κλείνουν σωστά με αποτέλεσμα να τρέχουν στο background. 2 ημέρες δεν έχω ανοίξει κάποιο app πλην netflix και δεν έχω παρατηρήσει καθυστέρηση. Το μηχανάκι πετάει. Ίσως να είναι και κάποιο/α συγκεκριμένα apps που το κάνουν. Το παρακολουθώ, απλά δεν βολεύει τώρα και με τις ζέστες!

Σχετικά με κάποια slowdowns είμαι σίγουρος ότι εφαρμογές με sideloading δεν κλείνουν σωστά με αποτέλεσμα να τρέχουν στο background. 2 ημέρες δεν έχω ανοίξει κάποιο app πλην netflix και δεν έχω παρατηρήσει καθυστέρηση. Το μηχανάκι πετάει. Ίσως να είναι και κάποιο/α συγκεκριμένα apps που το κάνουν. Το παρακολουθώ, απλά δεν βολεύει τώρα και με τις ζέστες!
Απειρες εφαρμογες τρεχουν στο backround, οπως φυσικα και με το mm. Στο developer options εχει επιλογη να διαλεξεις ποσες θελεις να δουλευουν και επισης να κανει close οσες δε χρησημοποιεις...βεβαια κατα ποσο αυτες οι επιλογες οντως προγματοποιουνται ειναι ενα αλλο θεμα ;)

Σας κανω copy-paste απο την ομαδα στο φβ , οποιος θελει το δοκιμαζει: After removing all that clutter in the home screen my the mibox loads the apps faster. I removed most of the channels and just kept it at minimum netflix, hulu and youtube only. My mibox is now idling at 50 to 60% memory usage unlike before with all the channels loaded I was idling at 80 to 90% memory usage. I noticed that my directv now recording are no longer stuttering.I do not have to wait for atleast 30 seconds to fully load the app ui. Btw, you can also try to enable Developer options then scroll down to the end and take a look at Background process limit. mine is now set to 2. You can try other values that works best for you.

Το developer options που το βρίσκουμε;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Το developer options που το βρίσκουμε;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Πας στο about...μετα τερμα κατω και πατας συνεχω το κεντρικο πληκτρο στο remote μεχρι να εμφανιστει το μηνυμα οτι πλεον εχεις ενεργοποιησει το developer options