Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Και εγω ειμαι εκτος , το βραδακι που θα ειμαι σπιτι θα σου γραψω την διαδρομη στο μενου που πρεπει να πας , αν δεν σου εχει απαντησει στο ενδιαμεσο καποιος αλλος φίλος απο εδω μεσα

εγώ στο xiaomi την HDMI-cec γιατί δεν την έχω δει ποτέ; δεν μπορώ να το ψάξω τώρα γιατί είμαι εκτός.....που ακριβώς είναι η επιλογή στο μενού;
Λογικά στις ρυθμίσεις οθόνης και ήχου, display and sound

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Επειδη και στο ΜΜ και στο nougat αλλα και στο oreo δεν ειχα τετοια προβληματα και μαλιστα η ταχυτητα του ασυρματου ηταν και ειναι εφαμιλλη του ενσυρματου (μεχρι 42 κιλομπιτς) για ριξτε μια ματια σε τι authentication type και σε τι encryption εκπεμπουν τα ρουτερ σας.

Επειδή είμαι αδιάβαστος, αν έχεις την καλοσύνη δώσε οδηγίες. Προσωπικά έχω ρουτερ της vodafon to ZTE (ZXHN H108N)

Επειδή είμαι αδιάβαστος, αν έχεις την καλοσύνη δώσε οδηγίες. Προσωπικά έχω ρουτερ της vodafon to ZTE (ZXHN H108N)

Authentication Type WPA/WPA2-PSK, Encryption Type TKIP+AES
Βάσει αυτών καμιά συμβουλή ??????

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

edit
με προλαβες οποτε ελεγξε μονο το καναλι εκπομπης

το authentication type βαλτο σε WPA2 το encryption σε AES και σαν καναλι εκπομπης καποιο που να μην εχει παρεμβολες απο γειτονικα δικτυα η σε περιπτωση που μ,ενεις σε πολυκατοικια και εχεις ολα τα καναλια πιασμενα διαλεξε αυτο που εχει το πιο αδυνατο σημα.
.btw μολις τωρα προσεξα οτι ξεχασα να βαλω 3 μηδενικα. 42000 Kbps και οχι 42 Kbps ειναι η ανωτερη ταχυτητα συνδεσης που εχω δει μεχρι τωρα σε ενσυρματη και ασυρματη συνδεση και στα 2 δικτυα χρησιμοποιω(2 χ tp-link Archer c2)

second edit
δεν εχεις επιλογη για σκετο AES καi σκετο WPA2-PSK?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

edit
με προλαβες οποτε ελεγξε μονο το καναλι εκπομπης

το authentication type βαλτο σε WPA2 το encryption σε AES και σαν καναλι εκπομπης καποιο που να μην εχει παρεμβολες απο γειτονικα δικτυα η σε περιπτωση που μ,ενεις σε πολυκατοικια και εχεις ολα τα καναλια πιασμενα διαλεξε αυτο που εχει το πιο αδυνατο σημα.
.btw μολις τωρα προσεξα οτι ξεχασα να βαλω 3 μηδενικα. 42000 Kbps και οχι 42 Kbps ειναι η ανωτερη ταχυτητα συνδεσης που εχω δει μεχρι τωρα σε ενσυρματη και ασυρματη συνδεση και στα 2 δικτυα χρησιμοποιω(2 χ tp-link Archer c2)

second edit
δεν εχεις επιλογη για σκετο AES καi σκετο WPA2-PSK?

ναι έχω τι προτείνεις να δοκιμάσω ??????

σκετο AES σκετο WPA2-PSK και δοκιμασε τα καναλια απο 4-9 στα 2,4 GHz και και τα 4 καναλια στα 5 GHz

Οπως εχω αναφέρει το πρόβλημα το έχω στο netflix που έχει κάτι σαν λόξιγκα σαν να πηδάει στιγμιαία, λες ότι μπορεί να έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του wifi ?????
Γιατί αν είναι έτσι να στρωθώ να κάνω πειράματα με το wifi ... κανάλι αυτή τη στιγμή έχω το 11 στα 2,4

επειδη δεν εχω netflix, δοκιμασε να στριμαρεις 4k βιντεο με το youtube και δες τι ταχυτητα συνδεσης εχεις αλλα επειδη ετσι οπως παμε θα γιγαντοσουμε το νημα σου στελνω pm

edit
σαν καναλι εκπομπης καποιο που να μην εχει παρεμβολες απο γειτονικα δικτυα η σε περιπτωση που μ,ενεις σε πολυκατοικια και εχεις ολα τα καναλια πιασμενα διαλεξε αυτο που εχει το πιο αδυνατο σημα.

Σε εμένα το καλύτερο κανάλι είναι το 13, αλλά δεν το βλέπει καθόλου (ακριανό γαρ) οπότε αναγκαστικά το γύρισα σε κάποιο από τα μεσαία κανάλια.

σκετο AES σκετο WPA2-PSK και δοκιμασε τα καναλια απο 4-9 στα 2,4 GHz και και τα 4 καναλια στα 5 GHz

Ευχαριστώ τον φίλο nakata που μετά την βοήθειά του και τις υποδείξεις κατάφερα επιτέλους να ξεπεράσω το πρόβλημα με τα κομπιάσματα στο netflix. Κατά 99% έχει διορθωθεί το πρόβλημα και είμαι σίγουρος πιά ότι ο αίτιος του προβλήματος που είναι το wifi θα διορθωθεί πλήρως με την νέα αναβάθμιση που αναμένεται σύντομα.....

Να ναι καλα αυτος που το εβαλε και σωθηκαμε απο τον χαμο των τηλεκοντρολ.
Kαλή είναι αυτή η προσθήκη αλλά μέσα στη νύχτα αν θες να βρεις τα βελάκια τηλεχειριστηρίου της Samsung,την έκατσες,ενώ με τη δικό του χειριστήριο όλα τα βρίσκεις πανεύκολα ακόμα και στα τυφλά.

Kαλή είναι αυτή η προσθήκη αλλά μέσα στη νύχτα αν θες να βρεις τα βελάκια τηλεχειριστηρίου της Samsung,την έκατσες,ενώ με τη δικό του χειριστήριο όλα τα βρίσκεις πανεύκολα ακόμα και στα τυφλά.

Και αυτος ειναι ο λογος που εγω δωσει ενα καρο λεφτα σε ανταπτορακια hdmi-cec, χρησιμοποιω μονο αυτο το remote οποτε το χερι μου και μεσα στο απολυτο σκοτάδι τα βελακια ειναι το μονο σιγουρο οτι θα τα βρω αμεσως , μαζι με τα +,- φωνης και καναλιων οταν ειμαι στην τιβι. Αλλα δεν ειναι και τοσο δύσκολο
Επισης μην ξεχνας οτι το remote της samsung ειναι και back-light με το κουμπι πανω δεξια,ενω το xiaomi γιοκ , αν και μονο με την αφη μπορω να καταλαβω το σημειο , τα πληκτρα τα συγκεριμενα κανουν γουβα προς τα μεσα που ειναι το ok-enter του remote.

Όπως έχει συνηθίσει κάποιος βέβαια και οπως τον βολευει

Βρε παιδιά πως γίνεται να στείλουμε ήχο μέσω οπτικής στον av. Με το ΜΜ είχε επιλογή spdif, τώρα που δεν υπάρχει αυτή η επιλογή με το oreo πως γίνεται ????? Εχω συνδέσει την οπτική αλλά δεν έχω καταφέρει να πάρω ήχο....

Και εμένα θα μου πάρει κάμποσο να το στήσω σωστά... Το μόνο που κατάφερα ήταν την πρώτη μέρα να δω ταινία από usb stick μέσω Kodi (έκανε κάτι σπασιματάκια αλλά ίσως έφταιγε και το αρχείο που ήταν χάλια).

Δεν έχω καταφέρει ακόμα να βάλω στο Kodi τους φακέλους από το τοπικό δίκτυο (windows-based) αλλά θα το ψάξω στο Kodi Wiki.

Για IPTV ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε?

εγκατέστησα το swiftkey στο media player αλλά τώρα ενώ το έκανα προεπιλογή πχ πάω στο play store βγάζει το κουτάκι να γράψω από κάτω ανοίγει το swiftkey αλλά με το κάτω βελάκι δεν με πάει στο πληκτρολογιο να γράψω. πως γίνεται; με το μαμά πληκτρολόγιο γίνεται

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk