Λογικά στις ρυθμίσεις οθόνης και ήχου, display and soundεγώ στο xiaomi την HDMI-cec γιατί δεν την έχω δει ποτέ; δεν μπορώ να το ψάξω τώρα γιατί είμαι εκτός.....που ακριβώς είναι η επιλογή στο μενού;
Στο MM δεν υπήρχε επιλογή.... Στο Oreo την έχει.
Επειδη και στο ΜΜ και στο nougat αλλα και στο oreo δεν ειχα τετοια προβληματα και μαλιστα η ταχυτητα του ασυρματου ηταν και ειναι εφαμιλλη του ενσυρματου (μεχρι 42 κιλομπιτς) για ριξτε μια ματια σε τι authentication type και σε τι encryption εκπεμπουν τα ρουτερ σας.
Επειδή είμαι αδιάβαστος, αν έχεις την καλοσύνη δώσε οδηγίες. Προσωπικά έχω ρουτερ της vodafon to ZTE (ZXHN H108N)
edit
με προλαβες οποτε ελεγξε μονο το καναλι εκπομπης
το authentication type βαλτο σε WPA2 το encryption σε AES και σαν καναλι εκπομπης καποιο που να μην εχει παρεμβολες απο γειτονικα δικτυα η σε περιπτωση που μ,ενεις σε πολυκατοικια και εχεις ολα τα καναλια πιασμενα διαλεξε αυτο που εχει το πιο αδυνατο σημα.
.btw μολις τωρα προσεξα οτι ξεχασα να βαλω 3 μηδενικα. 42000 Kbps και οχι 42 Kbps ειναι η ανωτερη ταχυτητα συνδεσης που εχω δει μεχρι τωρα σε ενσυρματη και ασυρματη συνδεση και στα 2 δικτυα χρησιμοποιω(2 χ tp-link Archer c2)
second edit
δεν εχεις επιλογη για σκετο AES καi σκετο WPA2-PSK?
edit
σαν καναλι εκπομπης καποιο που να μην εχει παρεμβολες απο γειτονικα δικτυα η σε περιπτωση που μ,ενεις σε πολυκατοικια και εχεις ολα τα καναλια πιασμενα διαλεξε αυτο που εχει το πιο αδυνατο σημα.
σκετο AES σκετο WPA2-PSK και δοκιμασε τα καναλια απο 4-9 στα 2,4 GHz και και τα 4 καναλια στα 5 GHz
Kαλή είναι αυτή η προσθήκη αλλά μέσα στη νύχτα αν θες να βρεις τα βελάκια τηλεχειριστηρίου της Samsung,την έκατσες,ενώ με τη δικό του χειριστήριο όλα τα βρίσκεις πανεύκολα ακόμα και στα τυφλά.Να ναι καλα αυτος που το εβαλε και σωθηκαμε απο τον χαμο των τηλεκοντρολ.
Kαλή είναι αυτή η προσθήκη αλλά μέσα στη νύχτα αν θες να βρεις τα βελάκια τηλεχειριστηρίου της Samsung,την έκατσες,ενώ με τη δικό του χειριστήριο όλα τα βρίσκεις πανεύκολα ακόμα και στα τυφλά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.