Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ναι μπορείς να δεις και μέσω δέκτη και μέσω cosmote tv go συγχρόνως.

Και νέα αναβάθμιση σήμερα OTA RC2 (BUILD 2396)

Έγινε ευχαριστώ πολύ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ναι μπορείς να δεις και μέσω δέκτη και μέσω cosmote tv go συγχρόνως.

Και νέα αναβάθμιση σήμερα OTA RC2 (BUILD 2396)

Σε εμένα γιατί δεν έρχεται η αναβάθμιση?

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Σε εμένα γιατί δεν έρχεται η αναβάθμιση?

Γιατί είναι μόνο για beta testers
Οι υπόλοιποι υπομονή,θα έρθει και για μας όταν σταθεροποιηθει

Sent from my iPad using Tapatalk

Γενικά τα bugs που υπάρχουν λύνονται;; Ασχολούνται ακόμα με την υποστήριξη του box;;
Διαβάζω για πολλά προβλήματα από τότε που έγινε η μετάβαση σε Oreo, ισχύουν ακόμα;;

Υπάρχουν προβλήματα ακόμα ....

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτά τα προβλήματα είναι χοντρά;;
Σκέφτομαι την αγορά του Mi Box για Cosmote TV Go κυρίως και ύστερα για Media Player, όπως Netflix και Youtube.
Να κάνω την κίνηση ή να το αποφύγω;;

Μια χαρά είναι το κουτάκι.μπορεί μια στο τόσο να χρειαστεί επανεκκίνηση. Δεν είναι τόσο τραγικό. Στα χρήματα που έχει δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο κουτί με άδειες για YouTube & Netflix .

Same Sh1t... Different Day

Μια χαρά είναι το κουτάκι.μπορεί μια στο τόσο να χρειαστεί επανεκκίνηση. Δεν είναι τόσο τραγικό. Στα χρήματα που έχει δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο κουτί με άδειες για YouTube & Netflix .

Αυτό με ενδιαφέρει βασικά, τώρα μία επανεκκίνηση μία στο τόσο δεν με χαλάει, εγώ διαβάζω για αποσυνδέσεις στο WiFi με το router στο ένα μέτρο, για κολλήματα σε streaming πολλά!
Απλά θέλω αυτό που λες, άδειες σε Netflix και Youtube και unrooted για να προσπαθήσω να παίξω Cosmote TV Go! Το μόνο σε αυτά τα χρήματα που το προσφέρει είναι το Mi Box, γιατί σε κάτι άλλο όπως Beelink GT1 Ultimate θα πρέπει να ψαχτώ με unroot για να παίξει Cosmote TV!
Προτείνεις αγορά από ελληνικό κατάστημα στο Skroutz ή εξωτερικό;;

Εγώ έχω το ρούτερ σε άλλο δωμάτιο με 24 σύνδεση και στο κουτί με Wi-Fi το νετφλιξ μου μετράει συνήθως 13-14.Δεν έχω θέματα με αποσύνδεση και είμαι με την 8.0.Τι να πω... Ίσως θέλει να έχεις κανένα ρούτερ της προκοπής και όχι αυτά τα σκουπίδια που δίνουν οι εταιρίες. Καλύτερα από Ελλάδα αγορά για να έχεις δύο χρόνια κάλυψη.Δεν την δίνουν όλα τα σκρουτζομαγαζα όμως.

Εγώ έχω το ρούτερ σε άλλο δωμάτιο με 24 σύνδεση και στο κουτί με Wi-Fi το νετφλιξ μου μετράει συνήθως 13-14.Δεν έχω θέματα με αποσύνδεση και είμαι με την 8.0.Τι να πω... Ίσως θέλει να έχεις κανένα ρούτερ της προκοπής και όχι αυτά τα σκουπίδια που δίνουν οι εταιρίες. Καλύτερα από Ελλάδα αγορά για να έχεις δύο χρόνια κάλυψη.Δεν την δίνουν όλα τα σκρουτζομαγαζα όμως.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Τελευταία ερώτηση. Κυκλοφόρησε Κίνα και Αμερική το Mi Box S, να το ψάξω λίγο μήπως σχεδόν στα ίδια χρήματα πάω σε αυτό;;

Δεν έχω ιδέα. Αν κι από ότι άκουσα δεν έχει σοβαρές διαφορές

Δεν έχω ιδέα. Αν κι από ότι άκουσα δεν έχει σοβαρές διαφορές

Στο hardware δεν έχει όχι...απ' ότι διάβασα μόνο σε chipset Bluetooth και WiFi έχει γίνει αναβάθμιση και απλά έρχεται με Android TV 8.1 από το κουτί του!
Μάλλον θα προχωρήσω σε αγορά του Mi Box και ελπίζω να μην το μετανιώσω!

Το έχω 1 μήνα με έκδοση 6.0.1 και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Βλέπω Netflix, YouTube, Kodi και IPTV.
Το μοναδικό πρόβλημα είναι καμμία φορά ο συγχρονισμός του ήχου στο Netflix όπου με μια επανεκκίνηση φτιάχνει.

Καλα, αυτοι στο xiaomi.eu πρεπει να ειναι πολυ γκαου. Πρεπει να κλεισανε ολα τα threads του mibox.

Στο Μi box international Version οσο μενεις στο android 6 και δεν κανεις αναβαθμιση (υποβαθμιση) στο oreo εισαι μια χαρα σε ολα και ιδιως στα go που το δουλευα εγω.
Τωρα το καινουργιο που ερχεται απο την μαμα με 8 δεν γνωριζω εαν δουλευουν καλα.

στο site του kodi δεν το προτείνουν πια για αγορά παντως. επίσης γράφουν και αυτά :

Xiaomi - Mi Box - used to be good with Marshmallow 6.x Firmware but now is a complete disaster for Android Oreo 8.0 with numerous serious bugs.
Next to NO Firmware testing done before major updates and NO english support forum.
EDIT: It seems there are English/Chinese language communication difficulties as well that are slowly be addressed to hopefully fix bugs.
Xiaomi are the stark example of a mass produced Chinese box manufacturer / seller - only interested in selling smartly designed, cheap devices in the millions to non demanding users.
και κάπως έχω μπερδευτεί και έγω που θα ήθελα να το αγοράσω. εγω προσωπικά το θέλω πιο πολυ για kodi και iptv . netflix έχω και στην tv .

Εγώ πάντως που το πήρα για Νετφλιξ με στατική ip που το ήθελα δεν παιζει. Ούτε και με ανταπτορακι για ethernet. Πίστευα ότι θα έφταιγε το wifi αλλά μάταια. Πήρα το nvidia shield και σωθηκα.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ έκανα αγορά το Mi Box S, το καινούργιο από Gearbest που το βρήκα προσφορά στα 53 !
Τώρα όμως με βάζετε σε σκέψεις...να ακυρώσω την παραγγελία ή να περιμένω και να προσεύχομαι;;

Λοιπόν, εγώ είχα προβλήματα συνέχεια και σε iptv kodi netflix συνέχεια κολλήματα και πολύ αργή απόκριση σε ότι κίνηση γινόταν μέχρι που έκανα επανεκκίνηση και ψιλοεστρωνε και δούλευε κάπως στρωτά μόνο σε 1080i 50hz.Προχθες εκεί που το πάλευα απεγκατεστησα και εγκατεστησα πάλι το kodi απεγκατεστησα και το es explorer και πέρασα το solid και άλλαξα σε RGB και ανάλυση 1080p 60hz που πιο πριν ούτε για αστείο δεν μπορούσα να βάλω αυτή την ανάλυση γιατί σερνόταν εντελώς!Ε,όλως περιέργως το μποξακι πετάει παίζει τα πάντα τέλεια γρήγορη απόκριση και τα 2 go τέλεια!! Τώρα,τι από όλα ήταν αυτό που το έφτιαξε δεν γνωρίζω απλά σαν αποτέλεσμα παίζει από προχθές τέλεια!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ έκανα αγορά το Mi Box S, το καινούργιο από Gearbest που το βρήκα προσφορά στα 53 !
Τώρα όμως με βάζετε σε σκέψεις...να ακυρώσω την παραγγελία ή να περιμένω και να προσεύχομαι;;

Τι αποστολή έβαλες για να μην έχεις θέμα με τελωνείο;
Ποτέ είχε προσφορά,79 το εχει

Sent from my iPad using Tapatalk