Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Ακόμα και τα USB 3.0 Flash τα φοβόμουν γιατί τα περισσότερα έχουν πραγματική ταχύτητα εγγραφής 15-20mb/s και σκεφτόμουν μήπως η εσωτερική μνήμη του box έχει πιο γρήγορη εγγραφή και το έκανε αργό .
Οπότε πάω για ένα Sandisk Ultra 32gb ή Ultra Flair 32gb

Προσπάθησε μήπως μπορείς να δανειστείς απο κάποιον, να τεστάρεις ταχύτητες και επίσης αν μπορείς να δεις σε sites πόση ταχύτητα πιάνουν σε συνθήκες usb2
Σε sites που κοιτούσα για το δικό μου έγραφαν

On USB 2.0:

Average Write was 18Mbps
Average Read was 33Mbps

On USB 3.0:

Average Write was 32Mbps
Average Read was 110Mbps

Στάλθηκε από το Redmi Note 3

Ναι γύρω στα 18 παίζουν τα περισσότερα USB3.0 σε θύρα USB2.0 , για ταχύτητες εγγραφής μιλάω . Λογικά με ένα USB3.0 δε θα έχει θέμα,αφού το επιβεβαιώνεις και εσύ,

Το χιαομι τελευταία κάνει αρκετά νερά με το WiFi του. Υπάρχει τρόπος να εξαλειφθεί το θεματακι του τελικά η όχι?

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Εμένα μια φορά την μέρα κάνει...αλλά όταν το ανοίγω θέλει βγάλσιμο από ρεύμα θα να δουλέψει το wifi

Πως μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει το amazon prime video, μιας και δεν περιέχεται στο google play; Ξέρει κανείς;

Κατεβαζεις το .apk και το κανεις εγκατασταση με ενα file manager. Το θεμα ειναι οτι δε δουλευει το κοντρολ με την εφαρμογη

Για επανεκκίνηση δεν χρειάζεται να το βγάλουμε από την πρίζα. Αρκεί το παρατεταμένο πάτημα του power on

Και σε μενα μου ηρθε σημερα το S. Θελει δουλεια λιγο στην αρχη, πρεπει να το μαθω.

Στο mi box S τυχαίνει 1 με 2 φορές τη βδομάδα να μην ξυπνάει από το remote και να θέλει βγάλσιμο από το ρεύμα.
Το δουλεύω κάθε βράδυ κάνα μισάωρο με ώρα..

Πέραν του αισθητικού διαφορά δεν είδα στα δύο μηχανάκια. Βέβαια με πείραγμα 45’ πέρασμα Kodi, Netflix και update σε 8.1. Λίγο διαφορετικό το remote με την προσθήκη των έξτρα κουμπιών. Δε μπορώ μα πω ότι ξετρελάθηκα κιόλας. Το μινιμαλ του προηγούμενου μου άρεσε περισσότερο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρέλαβα και εγώ σήμερα το Mi Box S (απο Κίνα). Αφού το συνέδεσα και έκανα κι ένα update (8.1), παρατήρησα στην συνέχεια ότι κάνει αρκετά συχνά "σπασίματα" στην ροή του (Netflix). Δοκίμασα με συνδεση wi-fi τόσο στα 5ghz, όσο και στα 2.4 (έχω vdsl 50άρα με ΟΤΕ) αλλά δεν είδα καλυτέρευση. Παρεπιπτόντως στην TV μου έχω Netflix (smart tv) και εκεί δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση. Μήπως κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία ή κάποια άποψη να με βοηθήσει ?

Αν εννοείς τσακίσματα και μικροκολλήματα (buffering) ναί.

Το "γκουγκλάρισα" φίλε vadergr , οπότε μάλλον όχι δεν κάνει buffering. Κολλάει στιγμιαία η εικόνα σαν pause και σαν ήχος ακούγεται λιγο με echo (πάντα για λιγα δευτερόλεπτα).

Εκανα επαναφορά εργοστασιακών και πέρασα το τελευταίο update (8.1) που βελτιώνει και το wi-fi σωστά (μάλλον δεν το είχα εγκαταστήσει). Οπότε όλα ΟΚ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον vadergr.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Στο mi box S τυχαίνει 1 με 2 φορές τη βδομάδα να μην ξυπνάει από το remote και να θέλει βγάλσιμο από το ρεύμα.
Το δουλεύω κάθε βράδυ κάνα μισάωρο με ώρα..
Εγω του εβαλα ενα mele τηλε χειριστηριο και ειδα οτι δεν το κλεινει εντελως το mi box S αλλα το αφηνει standby. Αρα ισως εγω δεν το καταλαβω αυτο το προβλημα.

μα και από το remote, σε standby μπαίνει το μηχανάκι, αφού ανοίγει στιγμιαία. απλά κάποιες φορές μετά δεν ξυπνάει με τίποτα :D