Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Βαλε το adjust display refresh rate στο always-το δοκιμασα πριν λιγο και κανει ακριβως οτι λεει ο φιλος Geomos πιο πανω.Παντως με το wake up με το τριτο πατημα του κουμπιου ανοιξε κι οχι με τη μια

Μόλις έκανα το update, οντως δουλεύει μια χαρά.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Βαλε το adjust display refresh rate στο always-το δοκιμασα πριν λιγο και κανει ακριβως οτι λεει ο φιλος Geomos πιο πανω.Παντως με το wake up με το τριτο πατημα του κουμπιου ανοιξε κι οχι με τη μια

Προσωπικά θα έλεγα ότι δεν το έχουν φτιάξει. Κι εμένα σήμερα με την τρίτη άνοιξε αλλά το βασικότερο είναι ότι διαπιστώνω πάλι αργή απόκριση. Περίμενα αυτό το fix πιο πολύ από όλα αλλά τίποτε.

Εχετε κανει ποτε επαναφορα συστηματος οσοι εχετε αυτο το προβλημα μετα απο wake up? Το μηχανημα στρωνει αν κανετε επαναφορα και στησιμο απο την αρχη

Έχω κάνει επαναφορά σε όλες τις αναβαθμίσεις. Σε καμία περίπτωση δεν είδα άλλη συμπεριφορά. Και με την προχθεσινή αναβάθμιση έκανα επαναφορά, μια τρύπα στο νερό μιας κι έπρεπε να σετάρω από την αρχή τα πάντα. Η Xiaomi είτε είναι η μεγαλύτερη απάτη, είτε παντελώς ανίκανοι να υποστηρίξουν ένα προϊόν, είτε και τα δύο μαζί. Πρώτη και τελευταία φορά που την πατάω με δαύτους.

Μόλις έκανα και εγώ την αναβάθμιση.
Περίμενα πολύ καιρό για την προσθήκη του autoframe-rate πράγμα που επιτέλους και απρόσμενα μπήκε.
Μπορεί το βοτσαλακι να έχει αδύναμο hardware, αλλά κοστίζει μόλις 60-70 ευρώ και παρέχει λειτουργίες που δεν κάνουν players που ξεπερνούν τα 100ευρο.
Εγώ βέβαια δεν το χρησιμοποιώ ως βασικό player και ίσως αυτό να με κάνει πιο ελαστικό στην κριτική μου αλλά αν εξαιρέσεις την αργή του αποκρηση και τα όσα βάσανα πέρασε με το προηγούμενο μεγάλο update οι διορθώσεις που ακολούθησαν το φέρνουν να εξακολουθεί ότι καλύτερο σε σχέση απόδοσης τιμής.
Κάποια στιγμή θα κάνω πιο λεπτομερείς δοκιμές σε σύνδεση με τον ενισχυτη για να δω πως τα πάει ο ήχος στο νετφλιξ
aee7d3f0137ee599401dd90c2156305a.jpg

Έχω κάνει επαναφορά σε όλες τις αναβαθμίσεις. Σε καμία περίπτωση δεν είδα άλλη συμπεριφορά. Και με την προχθεσινή αναβάθμιση έκανα επαναφορά, μια τρύπα στο νερό μιας κι έπρεπε να σετάρω από την αρχή τα πάντα. Η Xiaomi είτε είναι η μεγαλύτερη απάτη, είτε παντελώς ανίκανοι να υποστηρίξουν ένα προϊόν, είτε και τα δύο μαζί. Πρώτη και τελευταία φορά που την πατάω με δαύτους.
Oops.
Εσύ δε ήσουν που είχες πει ότι "με τα προβληματικά κινεζόκουτα (του 50άρικου) μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου άριστα" ??

Όχι δεν ήμουν. Ψάξε καλύτερα. Για το x9s ναι, είχα να πω καλά λόγια και ασφαλώς δεν είναι το 50ευρου.

Μνήμη έχεις, ελληνικά μάλλον δεν καταλαβαίνεις. Βλέπεις να γράφω πουθενά "(του 50άρικου)"; Ειδικά όταν μιλάγαμε για RTD1295 boxes που σίγουρα δεν ήταν του 50ρικου.

Μνήμη έχεις, ελληνικά μάλλον δεν καταλαβαίνεις. Βλέπεις να γράφω πουθενά "(του 50άρικου)"; Ειδικά όταν μιλάγαμε για RTD1295 boxes που σίγουρα δεν ήταν του 50ρικου.
Διάβασε την αλυσίδα των μηνυμάτων καθώς και το ότι κάπου λες ότι τα ίδια έλεγα κ σε αυτό το thread (του Mi Box). Αλλωστε το Mi Box του 50αρικου είναι, δεν χρειάζεται να το πει κάποιος.
Απορώ με την υπομονή σας με αυτό.

Και στο δικό μου μετά την αναβάθμιση μετά από επανεκκίνηση του box δεν άνοιγε μέχρι που το έβγαλα από το ρεύμα. Δεν το κάνει συχνά οπότε δεν είναι κοπος μια.στο τόσο να το βγάζω από την πρίζα...

Διάβασε την αλυσίδα των μηνυμάτων καθώς και το ότι κάπου λες ότι τα ίδια έλεγα κ σε αυτό το thread (του Mi Box). Αλλωστε το Mi Box του 50αρικου είναι, δεν χρειάζεται να το πει κάποιος.
Απορώ με την υπομονή σας με αυτό.

Για το mi box είμαι ξεκάθαρος ότι έχει πρόβλημα εδώ και καιρό. Να διαβάσεις εσύ καλύτερα και να καταλάβεις τι λέμε μακριά από εγωισμούς κι εξυπνάδες.

Το Mi Box, με εγγύηση αντιπροσωπείας έχει ένα κατοστάρικο

https://www.mistore-greece.gr/SmartDevices/Mi-Box-S.aspx

Για το mi box είμαι ξεκάθαρος ότι έχει πρόβλημα εδώ και καιρό. Να διαβάσεις εσύ καλύτερα και να καταλάβεις τι λέμε μακριά από εγωισμούς κι εξυπνάδες.

Το Mi Box, με εγγύηση αντιπροσωπείας έχει ένα κατοστάρικο

https://www.mistore-greece.gr/SmartDevices/Mi-Box-S.aspx

Αυτές οι συζητήσεις έγιναν πριν 9-10 μήνες. Καλό θα είναι να παραδεχόμαστε που κ που ότι κάναμε λάθος. Το μόνο android box που αξίζει είναι το shield. Είτε θέλουμε είτε όχι.
Τέλος δεν έχει 100 ευρώ. Με εγγύηση κατασκευαστή έχει 57-60.

Σωστά, να παραδεχόμαστε κάτι που δεν το κάνεις. Σου αρέσει να πετάγεσαι και να κράζεις χωρίς κανένα ενδιαφέρον να συνεισφέρεις παραφράζοντας και τα λεγόμενα των άλλων. Έκραζες το x9s κι έκανες την τρίχα τριχιά. Πας να βγάλεις τον κόσμο τρελό. Δηλαδή το x9s/z9s δεν αξίζουν, αξίζει το shield μόνο. Τι άλλο θα διαβάσουμε. Ειλικρινά, μην το κουράζεις. Άσε την συζήτηση στα αντίστοιχα θέματα στους κατόχους των μηχανημάτων που σου αρέσει να κράζεις. Δεν συνεισφέρεις σε κάτι. Το mi box, με επίσημη εγγύηση δύο χρόνων, από επίσημο μεταπωλητή ή το mi store έχει 100 ευρώ.

Προσωπικά θα έλεγα ότι δεν το έχουν φτιάξει. Κι εμένα σήμερα με την τρίτη άνοιξε αλλά το βασικότερο είναι ότι διαπιστώνω πάλι αργή απόκριση. Περίμενα αυτό το fix πιο πολύ από όλα αλλά τίποτε.

Πολλές φορές δεν φταίνε μόνο μποξάκια αλλά και εμείς οι ίδιοι φορτώνοντας τα π.χ με κάποιες πολύ βαριές εφαρμογές για το hardware τους η αφήνοντας πολύ λίγο χώρο στον σκληρό τους με αποτέλεσμα να τα ζορίζουμε σε μεγάλο βαθμό.

Προσωπικά μόνο Kodi έχω πάνω. Το ότι το συγκεκριμένο είναι bug που έχει αναγνωρίσει και η Xiaomi, μάλλον δεν έχει να κάνει με τα apps, πόσο δε όταν με το 6.0 δεν είχε τέτοιο θέμα.

Σωστά, να παραδεχόμαστε κάτι που δεν το κάνεις. Σου αρέσει να πετάγεσαι και να κράζεις χωρίς κανένα ενδιαφέρον να συνεισφέρεις παραφράζοντας και τα λεγόμενα των άλλων. Έκραζες το x9s κι έκανες την τρίχα τριχιά. Πας να βγάλεις τον κόσμο τρελό. Δηλαδή το x9s/z9s δεν αξίζουν, αξίζει το shield μόνο. Τι άλλο θα διαβάσουμε. Ειλικρινά, μην το κουράζεις. Άσε την συζήτηση στα αντίστοιχα θέματα στους κατόχους των μηχανημάτων που σου αρέσει να κράζεις. Δεν συνεισφέρεις σε κάτι. Το mi box, με επίσημη εγγύηση δύο χρόνων, από επίσημο μεταπωλητή ή το mi store έχει 100 ευρώ.

Ενώ εσύ (και ένας άλλος αγενής από το myphone) που υποστηρίζετε ότι κάνετε μία χαρά τη δουλειά σας με boxακια τύπου tanix, mi box, Alfawise κλπ συνεισφέρετε τα μέγιστα.
Το x9s έχει καλή εικόνα μόνο σε 4k native υλικό (και πως να μην έχει με τόσο μεγάλο bitrate). Σε υλικό 1080p που πρέπει το κάνει upscale σε 2160p η εικόνα είναι μέτρια, ίσα ίσα αποδεκτή. Να μην πω για το banding ενώ το σωστό frame rate τώρα φαίνεται ότι το έφτιαξαν.
Δεν θα έκανα την παρέμβαση αλλά θυμάμαι ότι μου την είχες πει τότε γιατί απλά λέμε τη γνώμη μας.

Δεν έχω σχέση με το myphone, επιμένω, είσαι μπερδεμένος. Και ουδέποτε έχω πει ότι κάνω τη δουλειά μου με tanix, mi box ή alfawise. x9s δεν έχεις και μάλιστα σε όσα topics αναπαράγεις την ίδια καραμέλα σου τα έχουν ψάλει και άλλοι. Καλή συνέχεια με την γκρίνια.

Για την ακρίβεια 100 ευρώ έχει το mi box s, το σκέτο mi box έχει 80 ευρώ (τιμές Κωτσοβολου)

Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχω σχέση με το myphone, επιμένω, είσαι μπερδεμένος. Και ουδέποτε έχω πει ότι κάνω τη δουλειά μου με tanix, mi box ή alfawise. x9s δεν έχεις και μάλιστα σε όσα topics αναπαράγεις την ίδια καραμέλα σου τα έχουν ψάλει και άλλοι. Καλή συνέχεια με την γκρίνια.

Δεν βλέπω να βγαίνει νόημα γιατί σπάνια άνθρωποι παραδέχονται και λένε "ναι έκανα λάθος" ή ζητάνε συγνώμη οπότε καλή συνέχεια και από μένα.