Xiaomi Mi Box S

Παιδιά είμαι νέος με το mi box. Δε ξέρω αν έχει ειπωθεί σε παλιότερα post. Ήθελα να ρωτήσω αν έχουμε δυνατότητα να βάλουμε ενα browser πχ Chrome.

Βάλε τον Puffin Browser.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Παιδιά πιστεύετε ότι θα υπάρξει κάποια στιγμη´υποστήριξη για apple tv+ app;
Είναι το μόνο που λείπει. Δυστυχώς με cast πρέπει να έχεις πολύ καλή σύνδεση για καλή ποιότητα.

Ξέρουμε αν αυτό το μηχανάκι μπορεί να στείλει ATMOS πληροφορία?Το έχω συνδέσει με μια ηχόμπαρα τις samsung που παίζει Atmos και παίζω ταινία mkv μέσω Kodi αλλά στην ηχόμπαρα δεν μου εμφανίζει την λέξη Atmos.

Ξέρουμε αν αυτό το μηχανάκι μπορεί να στείλει ATMOS πληροφορία?Το έχω συνδέσει με μια ηχόμπαρα τις samsung που παίζει Atmos και παίζω ταινία mkv μέσω Kodi αλλά στην ηχόμπαρα δεν μου εμφανίζει την λέξη Atmos.

Δεν μπορεί

Πας στο play.google.com από το pc σου και κάνεις εγκατάσταση τον Chrome προς το mi box.
Αυτό γινόταν παλιότερα και έτσι το είχα κάνει στο δικό μου. Δεν ξέρω αν γίνεται ακόμα όμως.

Δοκίμασα το mi box s στην LG 55UK6100. Έβαλα το BLADE RUNNER 2049 στο netflix του tv box και του app στην τηλεόραση και το app της τηλεόρασης θεωρώ ότι είναι πιο sharp στην ποιότητα της εικόνας από του tv box. ξέρει κάνεις το γιατί? καλύτερο chip επεξεργαστή στην tv?

Γιατί σίγουρα μία TV έχει σαφώς καλύτερη επεξεργασία εικόνας από ένα tv box του 50αρικου.

Εκτος το καλωδιο (που θα τσεκαρεις) hdmi μηπως εχεις βαλει rgb απο το μενου "προβολη" ?? Aν ναι βαλε YCbCr 444...
Καλη χρονια !!

καλησπέρα σας... κάτοχος πλέον και εγω σήμερα του Mi box εχω της εξής απόρροιες ! 1ον. ο ήχος είναι σαν να έχει ενα μόνιμο echo σε κάποια βίντεο , σε εφαρμογή ραδιοφώνου ... μπορώ να αλλάξω κάτι ??? επίσης κάποιες εφαρμογές που βρίσκω στο κινητό δεν μπορώ να της βρω sto mi box ! σαν explorer για ιντερνετ ποιον βάζουμε ???
ευχαριστω