Xiaomi Mi Box S

Ε ναι είναι γνωστό ότι ΚΑΙ το mibox s φτιάχνεται μόνο στην Ουκρανία εκεί που είδατε την τρύπα στην πολυκατοικία από τον πύραυλο, εκεί δίπλα παράγεται οπότε είναι δυσκολη η παραγωγή του πλέον. Ναι, κρίμα τι να κάνουμε....

Α ρε λαμόγια , η χαρά των απανταχού "λαδέμπορων" εδώ κι ένα χρόνο. Φοβερό άλλοθι έχουν βρει.

• Haha
Reactions: billpeppas
Και έξω βλέπω έχει ξεφύγει.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου πως θα έβγαινε καινούριο.

Ή έχει σταματήσει η παραγωγή του ( ; ).

Εκείνο το mi box με τα 4gb ram δεν το έφερε κανένας στην Ελλάδα;
Άρα μόνο το mi stick από xiaomi μένει πλέον.
Εχω ένα και κάθετε 50 ευρώ το είχα αγοράσει αν σε ενδιαφέρει πες μου .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ενημερωτικά το παρακολουθώ πλέον γιατί το προτείνω σε γνωστούς και βλέπω ότι δεν υπάρχει πλέον εκτός από το mi stick

• Like
Reactions: manosvitacar
Η τιμή αυτή που παίζει είναι από κάτι ξεχασμένα skroutzoμαγαζα
Άσε που σήμερα το έχουν στα 70 ευρω.
Για να μην υπάρχει στο kaizer, λογικά θα περιμένουν το νέο μοντέλο μιας και αυτό εκλεισε 4 χρόνια.

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με την εφαρμογή της Cosmote; Κάθε 10 λεπτά περίπου κάνει restart το box. Δεν συμβαίνει όταν τρέχω οτιδήποτε άλλο. Οι εφαρμογές είναι όλες ενημερωμένες. Το πρόβλημα παρατήρησα ξεκίνησε περίπου με την τελευταια αναβάθμιση του android webview και παρόλο που δοκίμασα και απεγκατάσταση της ενημέρωσης το πρόβλημα συνεχίζει.

• Like
Reactions: qbalaskas
Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με την εφαρμογή της Cosmote; Κάθε 10 λεπτά περίπου κάνει restart το box. Δεν συμβαίνει όταν τρέχω οτιδήποτε άλλο. Οι εφαρμογές είναι όλες ενημερωμένες. Το πρόβλημα παρατήρησα ξεκίνησε περίπου με την τελευταια αναβάθμιση του android webview και παρόλο που δοκίμασα και απεγκατάσταση της ενημέρωσης το πρόβλημα συνεχίζει.
Τσεκαρε αν θέλει κάνα software update εμένα όταν έκανα αναβάθμιση σε android 9 έστρωσε και δεν μου το κάνει

Δοκίμασε κάνα clear cache ίσως στρώσει
Clear cache και μετά uninstall στο app. Install ξανά αλλά δυστυχώς μετά από 40 λεπτά reboot όλο το box. Το περίεργο είναι ότι EuroLeague tv και Netflix απροβλημάτιστα παίζουν.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μόνο όταν παίζει η εφαρμογή της Cosmote TV, το box κάνει restart

Εγω αυτο το προβλημα στο mi box το εχω στην εφαρμοφη της cosmote μονο οταν εχω τον ανταπτορα ethernet. Με wifi δεν κανει reboot.

• Like
Reactions: Teo010
Εγω αυτο το προβλημα στο mi box το εχω στην εφαρμοφη της cosmote μονο οταν εχω τον ανταπτορα ethernet. Με wifi δεν κανει reboot.
Εμένα με wifi το κάνει. Δυστυχώς δεν έχω δυνατότητα ethernet στο σημείο που είναι το box.

Εδώ οι διαφορές σύμφωνα με το συγκεκριμένο site. Ξεκινώντας από το λειτουργικό που έχει google TV το καινούργιο. Υποστηρίζει και άλλα format ήχου και άλλα.

Last edited:
Ειδα οτι κυκλοφορει στην Ελλαδα mi box 2nd gen
Εχει καποια διαφορα;Αξιζει να το αλλαξουμε με το υπαρχον;;
Ούτε καν.
Και πάλι 2gb ram από τους Κινέζους.
Χώρια δε πού δεν έχουν και τίποτα σοβαρές διάφορές.

Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στις ρυθμίσεις υπάρχει μια κρυφή επιλογή developer option, όταν ενεργοποιηθεί υπάρχει μια επιλογή SDR to HDR όταν ενεργοποιηθεί σε μια τηλεόραση με HDR όλο το περιεχόμενο αναπαράγετε σε HDR με εξαιρετικά αποτελέσματα εικόνας. Η ίδια επιλογή είναι ενεργοποιημένη και στο (2nd Gen) από προεπιλογή