Xiaomi TV Box S (2nd Gen)

Αντώνης-Κ

AVClub Addicted Member
22 June 2007
2,277
Δοκίμασε στο Kodi, settings pass through output device η επιλογή να είναι (audio track (raw), android IEC packer)

Στο videos > sync playback to display >on. Έχεις όμως μόνο DD 5.1 ενεργοποιώντας και το ac3 transcoding. Παρόλα αυτά δεν είναι τέλειο παρακολουθώντας ολόκληρη ταινία .

Η το spmc https://apkcombo.com/spmc/com.semperpax.spmc16/

Κανένας player δεν δουλεύει σωστά στο 2nd gen

• Like
Reactions: Steliosfan

Steliosfan

AVClub Enthusiast
13 August 2006
720
NeverLand
Ευχαριστώ πολύ. Τελευταία ερώτηση, αν συνδέσω το xiaomi με hdmi στον epson 7100 κ απο τον epson βγάλω hdmi προς ηχομπάρα τύπου JBL 1300, θα περάσει πολυκάναλο + atmos Κλπ?

mr.Vox

AVClub Enthusiast
4 April 2008
1,298
Οπτική είσοδο δεν έχει η ηχομπάρα; Θεωρητικά με την οπτική ή coaxial θα περάσει ο ήχος. Στην πράξη άγνωστο

Steliosfan

AVClub Enthusiast
13 August 2006
720
NeverLand
O Epson 7100 εχει HDMI ARC, οπότε θα στείλει τον ήχο που του κάνει Pass through το xiaomi. To νόημα είναι να έχω dolby atmos

Αντώνης-Κ

AVClub Addicted Member
22 June 2007
2,277
Ευχαριστώ πολύ. Τελευταία ερώτηση, αν συνδέσω το xiaomi με hdmi στον epson 7100 κ απο τον epson βγάλω hdmi προς ηχομπάρα τύπου JBL 1300, θα περάσει πολυκάναλο + atmos Κλπ?

Θα περάσει αν συνδέσεις το xiaomi > JBL> Epson. Αtmos μόνο από Dolby digital plus

Steliosfan

AVClub Enthusiast
13 August 2006
720
NeverLand
Thanks. Γιατί όμως? Δεδομένου ότι το JBL θα είναι απέναντι απο όλα, θέλω ένα hdmi καλώδιο μόνο να πάει προς εκεί. Αν το xiaomi δώσει Pass through στον προτζέκτορα via hdmi, ο προτζέκτορας δεν θα δώσει τον ήχο via hdmi 2 arc στο JBL ?

Αντώνης-Κ

AVClub Addicted Member
22 June 2007
2,277
Thanks. Γιατί όμως? Δεδομένου ότι το JBL θα είναι απέναντι απο όλα, θέλω ένα hdmi καλώδιο μόνο να πάει προς εκεί. Αν το xiaomi δώσει Pass through στον προτζέκτορα via hdmi, ο προτζέκτορας δεν θα δώσει τον ήχο via hdmi 2 arc στο JBL ?
Ποιο Epson 7100 έχεις? Δεν βρίσκω κάποιο που να έχει συμβατότητα με ARC.

Επίσης eARC από μόνο του δεν λέει τίποτα αν δεν έχει πιστοποίηση Dolby – dts

GeorgesEver

New member
21 March 2025
3
Καλά νέα η xiaomi θα αναβαθμίσει το box gen 2 σε android tv 14. Βρίσκεται σε beta αυτήν την στιγμή.

• Like
Reactions: mr.Vox

vagmouk

Established Member
23 December 2018
182
Μόλις έφυγε παραγγελία από Aliexpress για το 3rd gen με Hdmi 2.1 , Wifi 6 και 32gb αποθηκευτικό χώρο στα 54 ευρώ. Φαίνεται αρκετά καλή αναβάθμιση . Για να δούμε...

• Like
Reactions: billpeppas

thopekas

New member
11 April 2025
13
Καλησπέρα,

Πήρα κ εγω το tv box s gen2, το σεταρα ολα καλά, αλλά έχω 2 θέματα,
1) Μου φαίνεται πολύ χαμηλή η φωτεινότητα σε σχεση με το μενού της τηλεόρασης, απενεργοποίησα το hdr αλλάζοντας τις ρυθμισεις σε 8bit, αλλα παλι μου φαίνονται όλα σκοτεινά.
2) Όταν ειμαι στο μενού της τηλεόρασης και παταω το tv για να μπω στα κανάλια αντί για τα κανάλια μου ανοιγει το μενού του google tv(του box), ενώ κανονικά για να μπω στο google tv υπάρχει εικονίδιο hdmi στο μενού της τηλεόρασης, τι μπορώ να κανω; γιατι προς το παρόν οταν θελω να δω τηλεόραση αναγκάζομαι να βγαζω το box απτη πρίζα. Φταίει μηπως που εχω ρυθμίσει να χειρίζεται και το box απτο controller της τηλεορασης;

mr.Vox

AVClub Enthusiast
4 April 2008
1,298
Καλησπέρα,

Πήρα κ εγω το tv box s gen2, το σεταρα ολα καλά, αλλά έχω 2 θέματα,
1) Μου φαίνεται πολύ χαμηλή η φωτεινότητα σε σχεση με το μενού της τηλεόρασης, απενεργοποίησα το hdr αλλάζοντας τις ρυθμισεις σε 8bit, αλλα παλι μου φαίνονται όλα σκοτεινά.
2) Όταν ειμαι στο μενού της τηλεόρασης και παταω το tv για να μπω στα κανάλια αντί για τα κανάλια μου ανοιγει το μενού του google tv(του box), ενώ κανονικά για να μπω στο google tv υπάρχει εικονίδιο hdmi στο μενού της τηλεόρασης, τι μπορώ να κανω; γιατι προς το παρόν οταν θελω να δω τηλεόραση αναγκάζομαι να βγαζω το box απτη πρίζα. Φταίει μηπως που εχω ρυθμίσει να χειρίζεται και το box απτο controller της τηλεορασης;
Για αρχή απενεργοποίησε οτιδήποτε έχει σχέση με HDMI-CEC και χρησιμοποίησε το κάθε τηλεχειριστήριο ξεχωριστά αναλόγως το πρόγραμμα που παρακολουθείς. Όσο για την εικόνα "παίξε" με αυτό το μενού που πρέπει να είναι κάπως έτσι. Δοκίμασε και άλλο καλώδιο HDMi αλλά δεν νομίζω να δεις διαφορά.
Χρόνια πολλά

thopekas

New member
11 April 2025
13
Για αρχή απενεργοποίησε οτιδήποτε έχει σχέση με HDMI-CEC και χρησιμοποίησε το κάθε τηλεχειριστήριο ξεχωριστά αναλόγως το πρόγραμμα που παρακολουθείς. Όσο για την εικόνα "παίξε" με αυτό το μενού που πρέπει να είναι κάπως έτσι. Δοκίμασε και άλλο καλώδιο HDMi αλλά δεν νομίζω να δεις διαφορά.
Χρόνια πολλά

Απενεργοποίησα το μενού HDMI-CEC
Aλλα συνεχίζει να ανοίγει το box όταν πατάω το tv στο μενού της τηλεόρασης, και για την εικόνα έπαιξα όντως με αυτό το μενού και το έφερα κάπως καλά αν και δεν είναι όσο Φωτεινη είναι η εικόνα όταν είμαι εκτός του box

xellspooun

New member
9 November 2023
4
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Δεν μπορώ να εγκαταστήσω με τίποτα το Vodafone TV app στο boxάκι. Στο Play Store λέει unsupported device, ενώ όσα .apk κι αν δοκίμασα τρώω άκυρο.

Έχει βρει κανείς τρόπο να το εγκαταστήσει;

nakata

Moderator
Staff member
11 June 2007
2,364
var/etc/home
Τ ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με ρο dune homatics και το onn 4k μετά από δυο βδομάδες και δεν ξέρω εγώ πόσες προσπάθειες για πλευρική εγκατάσταση τελικά στάθηκα τυχερός και βρήκα το παρακάτω αρχείο το οποίο εγκατέστησα με πλευρική εγκατάσταση.
https://www.mediafire.com/file/b3fh6pdqvevrldq/Vodafone_TV_%28GR%29_1.59.20_APKPure.apk/file
Προσοχή!!!!!
Μετά το πρώτο άνοιγμα θα σου βγάλει μήνυμα ότι η έκδοση της εφαρμογής ειναι παλιά και θα πρέπει να την αναβαθμίσεις πράγμα που πρέπει να κάνεις μέσω aurora store.