Steliosfan
AVClub Enthusiast
thanks. Για κάποιον περιεργο λογο ο mx δεν ειμαι διαθεσιμος πλεον στο play store...Ματροσκες παίζω με Plex. Αν δεν χρησιμοποιείς όμως δες και τον MX Player.
thanks. Για κάποιον περιεργο λογο ο mx δεν ειμαι διαθεσιμος πλεον στο play store...Ματροσκες παίζω με Plex. Αν δεν χρησιμοποιείς όμως δες και τον MX Player.
Ευχαριστώ πολύ. Τελευταία ερώτηση, αν συνδέσω το xiaomi με hdmi στον epson 7100 κ απο τον epson βγάλω hdmi προς ηχομπάρα τύπου JBL 1300, θα περάσει πολυκάναλο + atmos Κλπ?
Ποιο Epson 7100 έχεις? Δεν βρίσκω κάποιο που να έχει συμβατότητα με ARC.Thanks. Γιατί όμως? Δεδομένου ότι το JBL θα είναι απέναντι απο όλα, θέλω ένα hdmi καλώδιο μόνο να πάει προς εκεί. Αν το xiaomi δώσει Pass through στον προτζέκτορα via hdmi, ο προτζέκτορας δεν θα δώσει τον ήχο via hdmi 2 arc στο JBL ?
Για αρχή απενεργοποίησε οτιδήποτε έχει σχέση με HDMI-CEC και χρησιμοποίησε το κάθε τηλεχειριστήριο ξεχωριστά αναλόγως το πρόγραμμα που παρακολουθείς. Όσο για την εικόνα "παίξε" με αυτό το μενού που πρέπει να είναι κάπως έτσι. Δοκίμασε και άλλο καλώδιο HDMi αλλά δεν νομίζω να δεις διαφορά.Καλησπέρα,
Πήρα κ εγω το tv box s gen2, το σεταρα ολα καλά, αλλά έχω 2 θέματα,
1) Μου φαίνεται πολύ χαμηλή η φωτεινότητα σε σχεση με το μενού της τηλεόρασης, απενεργοποίησα το hdr αλλάζοντας τις ρυθμισεις σε 8bit, αλλα παλι μου φαίνονται όλα σκοτεινά.
2) Όταν ειμαι στο μενού της τηλεόρασης και παταω το tv για να μπω στα κανάλια αντί για τα κανάλια μου ανοιγει το μενού του google tv(του box), ενώ κανονικά για να μπω στο google tv υπάρχει εικονίδιο hdmi στο μενού της τηλεόρασης, τι μπορώ να κανω; γιατι προς το παρόν οταν θελω να δω τηλεόραση αναγκάζομαι να βγαζω το box απτη πρίζα. Φταίει μηπως που εχω ρυθμίσει να χειρίζεται και το box απτο controller της τηλεορασης;
Απενεργοποίησα το μενού HDMI-CECΓια αρχή απενεργοποίησε οτιδήποτε έχει σχέση με HDMI-CEC και χρησιμοποίησε το κάθε τηλεχειριστήριο ξεχωριστά αναλόγως το πρόγραμμα που παρακολουθείς. Όσο για την εικόνα "παίξε" με αυτό το μενού που πρέπει να είναι κάπως έτσι. Δοκίμασε και άλλο καλώδιο HDMi αλλά δεν νομίζω να δεις διαφορά.
Χρόνια πολλά
![]()