Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer e-TRAYz (Personal Storage)
Αυτό έχω και γω. Δε θα έχεις πρόβλημα, απλά έχει ρύθμιση JF έως 4Κ!
Αυτό έχω και γω. Δε θα έχεις πρόβλημα, απλά έχει ρύθμιση JF έως 4Κ!
Το δοκίμασα, αλλά πιάνω χαμηλότερες ταχύτητες και το απενεργοποίησα.Αυτό έχω και γω. Δε θα έχεις πρόβλημα, απλά έχει ρύθμιση JF έως 4Κ!
Καλώς ήλθες!
Μέχρι χθές ήταν το 1.05 αλλά πράγματι βλέπω και εγώ ένα ανενεργό link για την 1.06. Πιθανότατα είναι έτοιμοι να το δώσουν σε κυκλοφορία!
Το θέμα είναι πως το έχει στήσει, γιατί αυτό το μηχάνημα χωράει πολλά!!!γνώμη μου πάντα, αλλα εάν κάποιος την έχει στήσει και παίζει θα είναι εντελώς κουτό να αναβαθμίσει το software ειδικά εάν αυτό προέρχεται απο την xtreamer!!! απλά σκάβει τον λάκο του!
βρε παιδιά, από που ξεκινάμε τις πρόσθετες (μη επίσημες ή μάλλον ημιεπίσημες) εφαρμογές;
ΥΓ Εννοώ ότι τις έχω εγκαταστήσει, αλλά δεν τις βλέπω.
How to access it, διάβασε τις 3 επόμενες γραμμέςβρε παιδιά, από που ξεκινάμε τις πρόσθετες (μη επίσημες ή μάλλον ημιεπίσημες) εφαρμογές;
βρε παιδιά, από που ξεκινάμε τις πρόσθετες (μη επίσημες ή μάλλον ημιεπίσημες) εφαρμογές;
Επισης, που ανοιγουν? το e-torrent & TA deluge κλπ παιζουν μαζι?
επισης με τα switch των 15ευρω 8α κανω δουλεια? τωρα το χω στο ρουτερ πανω - dmz .
Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει mount κάποιο άλλο NFS share; Τι ταχύτητες επιτυγχάνει;
Έχω κάνει mount τον δίσκο του popcorn hour για να μεταφέρω τα αρχεία από το PCH στο etrayz, αλλά η ταχύτητα είναι απογοητευτική... 4-5MB/s το πολύ. Αυτά σε gigabit switch, και μάλιστα ένα (από τα λίγα) που συνεργάζεται με το "gigabit" του PCH.
Ψάχνοντας στο forum του etrayz βρήκα αυτό το guide http://goo.gl/zM3d , αλλά για την αντίστροφη δουλεία: για να επιταχυνθεί το NFS από το etrayz. Αν το εφαρμόσω στο PCH, λέτε να ανεβάσει λίγο τα νούμερα;
Λοιπόν, χθες κατάφερα να βάλω λίγο το etrayz με το xtreamer pro να παίξουν μαζί να δω καμία ταινία. Τρελό κόλλημα, μου έσπασε τα νεύρα. Ευτυχώς θυμήθηκα το πιο πάνω ποστ και κοίταξα για πιο γρήγορο nfs από το etrayz.
Βρήκα το αυτό που είναι απλή αλλαγή.
Μάλλον το θέμα λύθηκε με λίγο τεστ που έκανα.
Δεν πρόλαβα να δω ταινία γιατί πέτυχα μία τσόντα στο μέγκα που ήταν ενδιαφέρουσα.![]()
Από το μενού του xtreamer pro δοκίμασα μέσω της επιλογής eTRAYz και μέσω network shares που δείχνει το public folder και σαν NFS και σαν SMB.
Από τις τρεις παραπάνω επιλογές είχα το ίδιο αποτέλεσμα.
Για την επιλογή ΝΕΤ θυμάμαι ότι μου πέρασε από το μυαλό αλλά δε θυμάμαι αν προσπάθησα ή όχι.
Μεταξύ etrayz - pro, τα jumpo frames τι τα κάνουμε;
εγώ τα είχα στο 7Κ αλλά το άλλαξα στο 1,5Κ μπας και φταίει αυτό.
Μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση. Δε χάνεις και τίποτα!
Που και πως έχεις κάνει mount ως NFS share τον δίσκο του PCH ? Πως και από που μεταφέρεις τα αρχεία σου.? Έχει μεγάλη σημασία το πως συνδέεις τους πόρους μεταξύ τους!
mount 192.168.1.5:/path_sto_pch /mnt/pch
Υπάρχουν κάποιες αναλυτικές οδηγίες για την αύξηση της ταχύτητας του NFS,με συγκεκριμένα βήματα;Λοιπόν, χθες κατάφερα να βάλω λίγο το etrayz με το xtreamer pro να παίξουν μαζί να δω καμία ταινία. Τρελό κόλλημα, μου έσπασε τα νεύρα. Ευτυχώς θυμήθηκα το πιο πάνω ποστ και κοίταξα για πιο γρήγορο nfs από το etrayz.
Βρήκα το αυτό που είναι απλή αλλαγή.
Μάλλον το θέμα λύθηκε με λίγο τεστ που έκανα.
Δεν πρόλαβα να δω ταινία γιατί πέτυχα μία τσόντα στο μέγκα που ήταν ενδιαφέρουσα.![]()
στο link που έβαλα έχει οδηγίες αναλυτικά για το τρικ που γίνεταιΥπάρχουν κάποιες αναλυτικές οδηγίες για την αύξηση της ταχύτητας του NFS,με συγκεκριμένα βήματα;
Γιατί, πράγματι, η ταχύτητά του, από το Etrayz είναι απογοητευτική (τώρα ιδίως που διόρθωσαν την ταχύτητα στο Xtreamer και από το PC παίζει τέλεια).
Α Μάλιστα!Ok, step by step instruction to avoid stuttering on Xtreamer:
Open Xtreamer web page in browser.
Select Setup option on the footer of the page.
Select NFS Client
There are 3 fields to fill:
Local Mount Point: - any name You want to see under Network Shares
Remote Mount Point: - etrayz_IP:/home/Public
Enter Options: - rw,hard,intr,tcp
Click Apply
Reboot Xtreamer
But there's one condition: first access (on every boot) to eTRAYz must be done from Network Shares and previously defined Local Mount Point. If not, NFS client on the Xtreamer will mount all shares with default options.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.