XTreamer Media Player

Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Kαι εγω τον ιδιο εχω και στα xp οταν το πρωτοσυνδεσα
με το χτ δεν το εβλεπαν αλλα τον εκανα format με το xt(εχει επιλογη στα settings) και μετα τον ειδαν αμεσως.

Φίλε KOTIKOS ευχαριστώ πολύ...:award:για την τόσο άμεση απάντησή σου.
Από αύριο θαρχίσει και το γέμισμα και ότι ακόμη ήθελε προκύψει για να έχουμε θέματα να λέμε και να μαθαίνουμε...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Kαι εγω τον ιδιο εχω και στα xp οταν το πρωτοσυνδεσα
με το χτ δεν το εβλεπαν αλλα τον εκανα format με το xt(εχει επιλογη στα settings) και μετα τον ειδαν αμεσως.

Φίλε Kotikos ευχαριστώ πολύ...:award:για την τόσο άμεση απάντησή σου.
Από αύριο θαρχίσει και το γέμισμα και ότι ακόμη ήθελε προκύψει για να έχουμε θέματα να λέμε και να μαθαίνουμε...-bye-

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Sorry για το 2πλό replay, είναι από την χαρά μου που λύθηκε το πρόβλημα.
Και ΜΙΑ ίσως χαζή ερώτηση που προήλθε μετα το format.
Γιατί χάνεται η εικόνα στην TV και μένει μόνο το σήμα το χτ -και δεν δουλεύει επίσης το control του χτ,
όταν συνδέω το USB Slave στο PC
????
Η απάντηση ίσως αύριο, για την ώρα ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

περί HDMI
η τιβι σας, αναγνωρίζει το xtreamer σαν συσκευή HDMI? Απο τυχόν αναζήτηση συσκευών hdmi , όπως έχει η δικιά μου πχ

Εγώ το έψαξα, διάβασα και σε ενα Γερμανικό φορουμ κάτι τρελαμένους και αρκετοί έλεγαν πως η SONY είναι πολύ αυστηρή, και χρειάζεται "καλό" καλώδιο για να αναγνωρίσει κάποιες συσκευές.
Πήρα κι εγώ ένα monster 1000HD και αντικατέστησα το turbo-x αλλα τα ίδια.

Περνάω σήμα κανονικά και full hd και στις δύο των περιπτώσεων, αλλα δεν την αναγνωρίζει σαν συσκευή hdmi, προφανώς δεν απολαμβάνω κάποια καλά στον εμπλουτισμό εικόνας που έχει η tv για hdmi και δεν βγαίνει απο stand by αν ανοίξω το xtreamer, όπως κάνει με την κάμερα.

Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Sorry για το 2πλό replay, είναι από την χαρά μου που λύθηκε το πρόβλημα.
Και ΜΙΑ ίσως χαζή ερώτηση που προήλθε μετα το format.
Γιατί χάνεται η εικόνα στην TV και μένει μόνο το σήμα το χτ -και δεν δουλεύει επίσης το control του χτ,
όταν συνδέω το USB Slave στο PC
????
Η απάντηση ίσως αύριο, για την ώρα ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Οταν το συνδεεις με το usb slave δουλευει σαν εξωτερικος δισκος
και μονο μια απο τις δυο περιπτωσεις θα συμβαινει ή εξωτερικος ή player.

περί HDMI
η τιβι σας, αναγνωρίζει το xtreamer σαν συσκευή HDMI? Απο τυχόν αναζήτηση συσκευών hdmi , όπως έχει η δικιά μου πχ

Εγώ το έψαξα, διάβασα και σε ενα Γερμανικό φορουμ κάτι τρελαμένους και αρκετοί έλεγαν πως η SONY είναι πολύ αυστηρή, και χρειάζεται "καλό" καλώδιο για να αναγνωρίσει κάποιες συσκευές.
Πήρα κι εγώ ένα monster 1000HD και αντικατέστησα το turbo-x αλλα τα ίδια.

Περνάω σήμα κανονικά και full hd και στις δύο των περιπτώσεων, αλλα δεν την αναγνωρίζει σαν συσκευή hdmi, προφανώς δεν απολαμβάνω κάποια καλά στον εμπλουτισμό εικόνας που έχει η tv για hdmi και δεν βγαίνει απο stand by αν ανοίξω το xtreamer, όπως κάνει με την κάμερα.

Αυτο που λες ειναι η προδιαγραφη HDMI CEC που καθε κατασκευαστης το
ονομαζει διαφορετικα (πχ η samsung που εχω, το λεει anynet).Δεν χανεις τιποτε απο την ποιοτητα απλως μεσω αυτου μπορεις να ελεγχεις αλλες συσκευες με το ιδιο χειριστηριο ή να ανοιγεις το player στην προκειμενη περιπτωση και πηγαινει στο καναλι αυτοματα η tv και ισως και αλλα που
δεν γνωριζω.Παντως απο οτι ψιλοδιαβασα ειναι στα αιτηματα πελατων
αν ειναι δυνατον να υποστηριχτει σε επομενη αναβαθμιση firmware.Δεν ξερω
αν ειναι ευκολο.

Οταν το συνδεεις με το usb slave δουλευει σαν εξωτερικος δισκος
και μονο μια απο τις δυο περιπτωσεις θα συμβαινει ή εξωτερικος ή player.

Σ´ευχαριστώ και πάλι φίλε kotikos...:grinning-smiley-043

Αυτο που λες ειναι η προδιαγραφη HDMI CEC που καθε κατασκευαστης το
ονομαζει διαφορετικα (πχ η samsung που εχω, το λεει anynet).Δεν χανεις τιποτε απο την ποιοτητα απλως μεσω αυτου μπορεις να ελεγχεις αλλες συσκευες με το ιδιο χειριστηριο ή να ανοιγεις το player στην προκειμενη περιπτωση και πηγαινει στο καναλι αυτοματα η tv και ισως και αλλα που
δεν γνωριζω.Παντως απο οτι ψιλοδιαβασα ειναι στα αιτηματα πελατων
αν ειναι δυνατον να υποστηριχτει σε επομενη αναβαθμιση firmware.Δεν ξερω
αν ειναι ευκολο.

υποθέτω δηλαδή πως ούτε σε εσένα συνεργάζεται, ούτε και σε πολλούς άλλους ή σε κανέναν όπως λένε στο φορουμ του xtreamer;
Αν μπορείς δώσε και το λινκ σε παρακαλώ, να προσθέσω κι εγω τον οβολό μου στο αίτημα.. :p

thanks γιατί κυκλοφορεί οτι της SONY το CEC είναι πολυ δυσκολο και δουλεύει μονο με SONY συσκευές, (ενω με μία JVC καμερα που εχω δοκιμάσει είναι οκ) και ειχα περισσότερες υποψίες

Nαι ειναι πολυ βολικο.Να φανταστεις ακομα και μια ψηφιακη φωτογραφικη
της panasonic (tz7) που το ονομαζει διαφορετικα τη λειτουργω με το χειριστηριο της samsung οταν την συνδεω σε αυτην για την παρακολουθηση φωτο και βιντεο.

thanks γιατί κυκλοφορεί οτι της SONY το CEC είναι πολυ δυσκολο και δουλεύει μονο με SONY συσκευές, (ενω με μία JVC καμερα που εχω δοκιμάσει είναι οκ) και ειχα περισσότερες υποψίες

off topic

Τώρα ....θα πω τίποτε για την Sony που την έχουμε περι πολλού, αλλά άντε να μη τίποτε γιατί στο τέλος θα βρίσω!!!

Για να αντιληφθείτε πόσο "αυστηρή" είναι γενικά η Sony ως εταιρία ούτε μεταξύ των συσκευών της δεν έχει φροντίσει να "παντρέψει" την επικοινωνία μέσω HDMI. Μια Sony KDL40V3000 που έχω, δεν βλέπει το PS3 σαν συσκευή HDMI. Από το slim PS3 και μετά υπάρχει πλέον επικοινωνία! Και να φανταστείτε πως τηλεόραση και παιχνιδομηχανή αγοράστηκαν πακέτο πτιν δύο χρόνια (Το πακέτο ήταν της ίδιας της Sony)!!!!!!! :rifle:

Εγώ σας τόπα.....Μέχρι την άνοιξη...θάχει βγει το Xtreamer Pro....μετά από την Cebit. όσο για το Xtreamer μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις όπως λένε και μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://forum.xtreamer.net/blog.php/?p=318

xtreamer στο mediamarkt στη λαρισα :99 (λογικα και στα υπολοιπα)
οσοι το σκεφτεσται ορματε!!!

οσοι το σκεφτεστε ορματε!!!

οσοι το σκεφτεστε ορματε!!!

όχι ρε π****η! το παράγγηλα πριν 4 μέρες από το net!

Θα υπάρχουν όμως?
Εγώ στη Θεσσαλονίκη και στα 2 Mediamarkt δεν βρήκα ούτε ένα κομμάτι την Παρασκευή που πήγα!
Kαι άντε και βρήκαμε, θα το έχουν σε χαμηλή τιμή ή θα αρχίσουν τα κλασικά τους περί ειδικών προσφορών ανά κατάστημα κτλ.?

Μπορει καποιος να βαλει το wifi usb stick του xtreamer στο pc και να κοιταξει στη διαχειριση συσκευων τις ιδιοτητες της συσκευης να μας πει τι μαρκα και τυπο ειναι το τσιπακι που εχει? πρεπει να ειναι σε αυτη την επιλογη που λεει VID&PID ή καποια παρομοια. Υπαρχει λογος... Ευχαριστω