XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μετά από γρήγορη δοκιμή:
1)Δεν κόλλησε σε καμμιά ταινία! Επαιξε όλα τα αρχεία video που είχα προς το παρόν( avi,mkv,vob,m2ts)
2) O ήχος (αν και περίμενα κάτι υποδεέστερο του WDTV με εξέπληξε με την ίδιας ποιότητας απόδοσή του
3)Το πρόβλημα με τους υπότιτλους έχει λυθεί μετά την αναβάθμισή του στο firmware 1.02
4) Είναι πραγματικά γρήγορο το navigation ακόμα και στο preview που κάνει
5) Κανένα πρόβλημα με το ενσύρματο δίκτυο. (είδα ταινία από το PC μου που είναι στο άλλο δωμάτιο)
6) Θόρυβος του ανεμιστήρα? Τι είναι αυτό? (Μάλλον στάθηκα τυχερός επειδή ήμουν στην 2η φουρνιά όπου πρέπει το πρόβλημα του ανεμιστήρα να το είχαν ήδη λύσει. Είναι στην επιλογή middle και δεν ακούω τίποτα)
7)Εκείνο που είναι απαράδεκτο σε ένα κατά τ'άλλα τόσο καλό προιόν είναι η απόδοσή του στην σύνδεση με το Internet. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν φροντίσει αυτόν τον τομέα και να βλέπεις HD trailers με εικόνα χειρότερη εν ός χαμηλής ποιότητας βίντεο........Εύχομαι να φτιαχτεί αυτό...

Σε γενικές γραμμές το υπόλοιπο αποτέλεσμα με εξέπληξε ευχαριστα.

Επίσης να προσθέσω ότι τα mkv's που έχουν Video format profile : [email protected] και 16 Reframes ('οπως πολλά media players) δεν τα παιζει!!

Aν παίζει τα m2ts αρχεία όπως είναι χωρίς μετατροπή τους σε ts με το tsmuxer είναι ένα + σε σχέση με τα άλλα. Επίσης πρέπει να λες και τι αρχεία έπαιξε, τι bitrate είχαν αυτά κλπ. Τέλος πουθενά δεν αναφέρεις τα 24p.

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Για τα 24p έχει επιλογή, αλλά έχει ακόμη πρόβλημα (που λένε ότι θα το λύσουν) γιατί είναι 24 και όχι 23,976 οπότε κάθε 40 περίπου δευτερόλεπτα αναπηδά η εικόνα.

Από ενσύρματο δίκτυο φυσικά και παίζει, όχι όμως όλες τις ταινίες.
Ταινίες m2ts (ριπαρισμένα bluray) όπως και mkv με υψηλό bitrate τις παίζει με κολλήματα, είτε σε όλη τη διάρκειά τους, είτε κατά διαστήματα.

Το θέμα με τον ανεμιστήρα, ούτε στα μηχανήματα της πρώτης απoστολής είναι τόσο μεγάλο, μετά την αναβάθμιση του firmware.Εγώ το έχω στο Hi επειδή είναι ακόμη καλοκαίρι και ακούγεται λίγο, αλλά όταν το βάζω στο midle δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου.

Ενα μικρό πρόβλημα συγρονισμού στα 24p τόχει! Ομως πουθενά αλλού (εκτός από τα mkv υψηλών reframes (16) και προφιλ High@L 5.1) δεν μου κόλλησε. m2ts εμένα μου έπαιξε χωρίς κολλήματα! M2ts χωρίς μετατροπές και τέτοια.
Είπαμε...το μόνο εκνευριστικό (που δεν το συναντάς ας πούμε στο EgreatM34 είναι η προβληματική σύνδεσή του στο Internet. Απαράδεκτη !!!

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ενα μικρό πρόβλημα συγρονισμού στα 24p τόχει! Ομως πουθενά αλλού (εκτός από τα mkv υψηλών reframes (16) και προφιλ High@L 5.1) δεν μου κόλλησε. m2ts εμένα μου έπαιξε χωρίς κολλήματα! M2ts χωρίς μετατροπές και τέτοια.
Είπαμε...το μόνο εκνευριστικό (που δεν το συναντάς ας πούμε στο EgreatM34 είναι η προβληματική σύνδεσή του στο Internet. Απαράδεκτη !!!
Από USB τα παίζει όλα.
Το θέμα είναι μέσω δικτύου.

Άλλο τα HDMI in και άλλο τα out. Τι ενισχυτή έχεις ?

Η οπτική δεν έχει το bandwidth για να μεταφέρει HD ήχο.

έχω ένα home cinema sony dav F200. το έχω συνδεδεμένο με hdmi με την tv. απλά δεν ξέρω όταν θα έρθει το μηχάνημα ποιος είναι ο καλύτερο συνδιασμός για να τα συνδέσω

Καλησπερα και καλώς σας βρηκα... (το πρωτο μου ποστ)...

Τελικά απ' οσα διαβασα στο φορουμ και στο σαιτ της εταιρειας δεν εχει βιττορρεντ πελατη εεε? οπως επισης στην περιηγηση στο ιντερνετ εχει περιορισμους?

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Καλησπερα και καλώς σας βρηκα... (το πρωτο μου ποστ)...

Τελικά απ' οσα διαβασα στο φορουμ και στο σαιτ της εταιρειας δεν εχει βιττορρεντ πελατη εεε? οπως επισης στην περιηγηση στο ιντερνετ εχει περιορισμους?
Torrents δεν υποστηρίζει ακόμη, αλλά λένε ότι θα βάλουν.

Περιήγηση στο ιντερνέτ κανένα δεν κάνει κανονική.

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Από USB τα παίζει όλα.
Το θέμα είναι μέσω δικτύου.

Συμφωνώ τελικά...διαπίστωσα κι εγώ προβλήματα δικτυακά σε 1080p. Λένε πάντως ότι δουλεύουν πάνω σε νέο πυρήνα SDK, όπως έχει αναφέρει ο φίλος parisal . Αντε να δούμε.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Συμφωνώ τελικά...διαπίστωσα κι εγώ προβλήματα δικτυακά σε 1080p. Λένε πάντως ότι δουλεύουν πάνω σε νέο πυρήνα SDK, όπως έχει αναφέρει ο φίλος parisal . Αντε να δούμε.....
Πάντως εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά ως κύριο media player, γιατί παίζει γρήγορα, εύκολα και καλά, βίντεο, μουσική και φωτογραφίες.

Το egreat το ανοίγω όταν αυτό δεν μου παίζει κάποιο βίντεο από το δίκτυο (ιδίως τώρα που έλυσαν το πρόβλημα με τους υπότιτλους. Πάντως αν είχε και δυνατότητα για κίτρινους υπότιτλους, όπως το egreat, που έχουν καλύτερη αντίθεση σε πολλές ταινίες , δεν θα με χάλαγε).

Last edited:

έχω ένα home cinema sony dav F200. το έχω συνδεδεμένο με hdmi με την tv. απλά δεν ξέρω όταν θα έρθει το μηχάνημα ποιος είναι ο καλύτερο συνδιασμός για να τα συνδέσω

To F200 είναι 2.1 και δεν υποστηρίζει HD ήχο. Άρα τον ήχο τον πας σε αυτό με οπτική (όπως είπες).

Επίσης το F200 δεν έχει εισόδους εικόνας οπότε συνδέσεις το media player κατευθείαν στην TV με HDMI (αρκεί η tv να έχει και 2ο αφού το πρώτο είναι πιασμένο από το F200.

To F200 είναι 2.1 και δεν υποστηρίζει HD ήχο. Άρα τον ήχο τον πας σε αυτό με οπτική (όπως είπες).

Επίσης το F200 δεν έχει εισόδους εικόνας οπότε συνδέσεις το media player κατευθείαν στην TV με HDMI (αρκεί η tv να έχει και 2ο αφού το πρώτο είναι πιασμένο από το F200.

οκ, ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το κάνω έτσι όπως μου είπες με 2 hdmi στην tv (έχει 3)

Επίσης να προσθέσω ότι τα mkv's που έχουν Video format profile : [email protected] και 16 Reframes ('οπως πολλά media players) δεν τα παιζει!!

Μου έκανε εντύπωση ότι mkv file με video profile [email protected] και 11 reframes έπαιζε με σπασίματα από τον Xtreamer και μόλις το έβαλα στον WDTV έπαιξε κανονικά!!!!! Ας ελπίσουμε ότι στις επόμενες αναβαθμίσεις του firmware θα διορθωθούν αυτά...

Το παρακάτω είναι το timeline των new firmwares που ετοιμάζει το R&D του Xtreamer :

Dear Friends

After seriously reviewing our bug tracker online system and numerous RD meetings and internal verifications we happy to announce you our roadmap as to our future firmware updates of the xtreamer

The Firmwares will be released in these days :

with HD GUI and improved core elements , major bug fixes of faster networking speed in both wired and wireless and new internet radio (live radio + shoutcast ) and powerful music jukebox that fully supports PLS files and even BD ISO support with hopefully Blu Ray menus

with XMJ integraetd with support for music + movies + pictures cover art. Folder playback - you will be able to get info OSD about any file or even play directly the contents of folders by clicking PLAY on the RC while you are on the media library.

(4) On the 1.11.2009 we will release the new eTRAYZ nas.

=====================================================
Xtreamer road map Skeleton - (Target time for beta releases)

This days are final but may be subjected to short delay of 1 or 2 days give and take.

(official releases will be 1 week later)

7.9 (1.03)--------> 12.10(2.0 new SDK based) --------> 30.10(2.1 new SDK based)

θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποις που να έχει τοποθετήσει εχωτερικό σκληρό,στην περίπτωση αυτή υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αναπαραγωγή αρχείων..απ ότι εχω καταλάβει αν εχω καταλάβει σωστά τα προβλήματα που εμφανίζει το xtreamer είναι κυρίως οταν αναπαράγει με streaming ακομα και ενσύρματα σε κάποιες μορφές αρχείων.Επίσης μπορεί να λειτουργήσει σαν torrent client οπως το egreat34??

Last edited:

θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποις που να έχει τοποθετήσει εχωτερικό σκληρό,στην περίπτωση αυτή υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αναπαραγωγή αρχείων..απ ότι εχω καταλάβει αν εχω καταλάβει σωστά τα προβλήματα που εμφανίζει το xtreamer είναι κυρίως οταν αναπαράγει με streaming ακομα και ενσύρματα σε κάποιες μορφές αρχείων.Επίσης μπορεί να λειτουργήσει σαν torrent client οπως το egreat34??

Torrent client μετά τον Σεπτέβριο που θα βγεί το firmware 2.0 βασισμένο σε νέο SDK και θα λύνει τα προβλήματα ταχύτητας του ενσύρματου και ασύρματου δικτύου. Εγώ έχω εσωτερικό και εξωτερικό σκληρό. Κανένα προβλημα αναπαραγωγής.

Torrent client μετά τον Σεπτέβριο που θα βγεί το firmware 2.0 βασισμένο σε νέο SDK και θα λύνει τα προβλήματα ταχύτητας του ενσύρματου και ασύρματου δικτύου. Εγώ έχω εσωτερικό και εξωτερικό σκληρό. Κανένα προβλημα αναπαραγωγής.

Επειδή με ενδιαφέρει κ εμένα γιατί συμφέρει και τα κάνει όλα με βλέπω να το παραγγέλνω και εγώ :BDGBDGB53::BDGBDGB53: αφού υστερεί με το egreat m31b στο torrent programm έτσι? Για τον ήχο το συνδέω απευθείας με την Tv έτσι?