XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μόλις χτες έφτασε και σε μενα το μηχάνημα. Με μια γρήγορη ματιά φαίνεται οκ. Θα αναφέρω περισσότερα εντός ημερών.

Μια ερώτηση για αυτούς που το έχουν δουλέψει. Για να παίξει σωστά (και να μην βγάζει κινέζικα) ελλήνικούς υπότιτλους σε κάποιες ταινίες πρέπει να βάλω unicode και σε κάποιες άλλες greek στο menu. Σε κάποιες από αυτές οι subs είναι ενσωματομένοι στο mkv σε κάποιες άλλες srt file, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Τι μπορώ να κάνω για να μην αλλάζω την ρύθμιση ανάλογα με την ταινία?

Kαταρχήν καλορίζικο, καλοθέατο!
Πες και πόσο σου κόστισε, για υπότιτλους, τ πρώτο βήμα είναι να έχουν την ίδια ακριβώς ονοματολογία που έχει και το αρχείο με την ταινία, τώρα για το πόσο στην συνέχεια καλά ή όχι θα φαίνονται, ασφαλώς κάποιοι κάτοχοι της συσκευής θα μπορούσαν να βοηθήσουν περισσότερο.

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Κοστίζει 99 ευρώ + 20 έξοδα αποστολής = 119 ευρώ.

Με το καινούριο firmware ( 1,03b3) μπορείς να επιλέγεις και χρώμα υποτίτλων.

Αν έχεις το firmware ... δωσε ενα λινκ ας ειναι και beta , δεν το εχω βρει καπου.

Αν έχεις το firmware ... δωσε ενα λινκ ας ειναι και beta , δεν το εχω βρει καπου.

Πρέπει να είσαι μέλος των beta testers . Το mpcclub το έχει το new firmware αλλά εάν δεν σε έχουν αποδεχτεί σαν μέλος του group δεν μπορείς να το πάρεις. Απ'ότι όμως λένε εκτός από τέτοιες διαχειριστικές αναβαθμίσεις δεν έχει τίποτα σοβαρότερο. Π.χ. δίκτυο playback αναμένεται να παρουσιαστούν τον Νοέμβριο στην 2.0 και σε νέα SDK. Επίσης την επόμενη εβδομάδα κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει επίσημα εάν δεν έχει bugs

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Επειδή με ενδιαφέρει κ εμένα γιατί συμφέρει και τα κάνει όλα με βλέπω να το παραγγέλνω και εγώ :BDGBDGB53::BDGBDGB53: αφού υστερεί με το egreat m31b στο torrent programm έτσι? Για τον ήχο το συνδέω απευθείας με την Tv έτσι?

To Xtreamer κάνει DTS downmix. Αρα μπορείς να το συνδέσεις απ'ευθείας στην TV . Μην ξεχάσεις μόλις το πάρεις να κάνεις αμέσως αναβάθμιση στο firmware.

Το παρήγγειλα και εγώ. Άντε να δούμε πότε θα έρθει...

edit ειναι καλύτερα να δουλεύεις με εξωτερικό σκληρό ή με εσωτερικό,μαλλον εύκολη ερώτηση αλλα..

Last edited:

παιδια μαλλον θα το παραγγείλω και εγω και θελω λιγες πληροφοριες στα γρηγορα:
1. με λιγα λογια σε τι υστερεί απο τα αλλα...
2. απο mkv παιζει εσωτερικους υποτιτλους ετσι?
3. απο που να το παραγγειλω?

ευχαριστω παιδια

Να κάνω και εγώ μερικές ερωτήσεις.
Κάποιες έχουν απαντηθεί αλλά μια ανακαιφαλαίωση δεν βλάπτει...
1. Ελληνικούς υπότιτλους είπαμε παίζει κανονικά και εσωτερικούς και εξωτερικούς; (αλήθεια τους εσωτερικούς πως τους αλλάζεις;)
2. Υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης και αλλαγής του μεγέθους των υπότιτλων;
3. Το πρόβλημα με το θόρυβο του ανεμιστήρα έχει λυθεί στα τελευταία κομμάτια; Έχει παραλάβει κανείς;
4. Υπάρχει τρόπος να το συνδέσω και με scart σε μιά παλιά 21'' TFT που έχω στο δωμάτιό μου ή μόνο HDMI έχει; (νομίζω με adaptror component->Scart θα παίξει)
5. Τέλος, αυτό ή το WDTV;
Αυτά. Καλορίζικο σε όλους.

παιδια μαλλον θα το παραγγείλω και εγω και θελω λιγες πληροφοριες στα γρηγορα:
1. με λιγα λογια σε τι υστερεί απο τα αλλα...
2. απο mkv παιζει εσωτερικους υποτιτλους ετσι?
3. απο που να το παραγγειλω?

ευχαριστω παιδια

Νομίζω ότι κάποιος έχει ποστάρει πως το έχουν φέρει τα Multirama...Πάντως κάποιος το έχει φέρει στην Ελλάδα. Δεν υστερεί από τα άλλα παρά μόνο (προσωρινά όπως λένε) στο θέμα δικτύου. Εχουν όμως ανακοινώσει ότι όλα θα αποκατασταθούν στο firmware που θα βγάλουν τον Νοέμβριο (2,0). Εσωτερικούς υποτίτλους στα mkv μετά το υπάρχον firmware (.02)τώρα πια παίζει

Νομίζω ότι κάποιος έχει ποστάρει πως το έχουν φέρει τα Multirama...Πάντως κάποιος το έχει φέρει στην Ελλάδα. Δεν υστερεί από τα άλλα παρά μόνο (προσωρινά όπως λένε) στο θέμα δικτύου. Εχουν όμως ανακοινώσει ότι όλα θα αποκατασταθούν στο firmware που θα βγάλουν τον Νοέμβριο (2,0). Εσωτερικούς υποτίτλους στα mkv μετά το υπάρχον firmware (.02)τώρα πια παίζει

εχεις δικιο -> http://www.multirama.gr/products/product?pid=0421162&catid=060704

το εχουνε 139ευροπουλα, αν το παραγγειλο απεξω ποσο θα μου παει???

-------

Επίσης να παρω αυτο ή κάποιο αλλο, τι προτείνετε... το egreat m34a? λεει?

Last edited:

εγώ το πήρα από το σαιτ του xtreamer και έκανε περίπου ένα μήνα να έρθει. Παρέλαβα σήμερα και οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής είναι πολυ καλές απλά είχα πρόβλημα σε ένα 1080 αρχείο μου έβγαζε πράσινα πιξελ χωρίς όμως να κολλάει. δεν το έψαξα καλά σε ότι αφορά τις ρυθμίσεις . Ας ελπίσω να το λύσω. Σήμερα βγήκε και το firmware 1.03

εγώ το πήρα από το σαιτ του xtreamer και έκανε περίπου ένα μήνα να έρθει. Παρέλαβα σήμερα και οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής είναι πολυ καλές απλά είχα πρόβλημα σε ένα 1080 αρχείο μου έβγαζε πράσινα πιξελ χωρίς όμως να κολλάει. δεν το έψαξα καλά σε ότι αφορά τις ρυθμίσεις . Ας ελπίσω να το λύσω. Σήμερα βγήκε και το firmware 1.03

Δυστυχώς αυτό μου έχει συμβεί κι εμένα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Σημειωτέον ότι στο WDTV η ίδια ταινία παίζει μια χαρά.....Επίσης να πω ότι με το νέο firmware έπαψα να έχω σύνδεσει στο Ιντερνετ...κολάει και μέναει κολλημένη και γυρνάει στην συνέχεια to Xtreamer στο αρχικό μενού

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Δυστυχώς αυτό μου έχει συμβεί κι εμένα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Σημειωτέον ότι στο WDTV η ίδια ταινία παίζει μια χαρά.....Επίσης να πω ότι με το νέο firmware έπαψα να έχω σύνδεσει στο Ιντερνετ...κολάει και μέναει κολλημένη και γυρνάει στην συνέχεια to Xtreamer στο αρχικό μενού
Όταν θα περάσετε το καινούριο firmware, να κάνετε restore default και μετά θα έχετε δυνατότητα σύνδεσης στο ιντερνετ.

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Όταν θα περάσετε το καινούριο firmware, να κάνετε restore default και μετά θα έχετε δυνατότητα σύνδεσης στο ιντερνετ.

Εχω κάνει restore default! Μπαινω στα μενού . Π.χ. πάω στα apple movie trailers. Διαλέγω το σποτάκι μιας ταινίας για να το δω ......και μέχρι εκεί . Κολλάει και δεν εμφανίζει τίποτα!!!! Απ'ότι είδα και στο forum τους όμως δεν είμαι ο μόνος με το πρόβλημα αυτό . Το πιθανότερο είναι ότι έχει bag ακόμα .

Να κάνω και εγώ μερικές ερωτήσεις.
Κάποιες έχουν απαντηθεί αλλά μια ανακαιφαλαίωση δεν βλάπτει...
1. Ελληνικούς υπότιτλους είπαμε παίζει κανονικά και εσωτερικούς και εξωτερικούς, σωστά; (αλήθεια τους εσωτερικούς πως τους αλλάζεις μέσα από το μενού;)
2. Υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης και αλλαγής του μεγέθους των υπότιτλων; Έιδα ότι υπάρχει
3. Το πρόβλημα με το θόρυβο του ανεμιστήρα έχει λυθεί στα τελευταία κομμάτια; Έχει παραλάβει κανείς κομμάτι με λυμμένο το πρόβλημα;
4. Υπάρχει τρόπος να το συνδέσω και με scart σε μιά παλιά 21'' TFT που έχω στο δωμάτιό μου ή μόνο HDMI έχει; (νομίζω με adaptror component->Scart θα παίξει)
5. Τέλος, αυτό ή το Egreat;
Αυτά. Καλορίζικο σε όλους.

Έχει κανείς καμμιά απάντηση μήπως για αυτά;

Έχει κανείς καμμιά απάντηση μήπως για αυτά;
Τους υπότιτλους έχει κουμπί που τους διαλέγεις, οπότε είτε εσωτερικοί ή οχι τιυς βρισκει, εικόνα και ήχο βγάζει και με τα κλασσικά κίτρινο κόκκινο και άσπρο αντιστοιχα οπότε δεν έχεις πρόβλημα με το scart. Ο ανεμιστήρας κανει ένα μικρό θόρυβο αλλά αν θες το βάζεις στο off και δεν ακούγεται τίποτα.

Το βλέπω από το pc μου ασύρματα μέσω δικτύου, βρίσκω το φάκελο που του έχω περάσει κάποιες ταινίες (μέσω usb) και κάνω paste ακόμα μία. Μου βγάζει ότι δεν έχει αρκετό χώρο ενώ ξέρω ότι έχει 100 GB ελέυθερα. Κάνω το φάκελο map network drive και πατάω ιδιότητες και δίχνει πως έχει 0 στα 20 MB ελέυθερα.
Ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό? Απλά πήγα να του στείλω από το pc μια ταινία ασύρματα στον εσωτερικό σκληρό και τίποτα.