Ή iso ή και απλή αντιγραφή σαν φάκελο.Thanks parisal.
Άρα να κάνω όλα τα DVD μου iso ε;
Μπορείς να κρατήσεις το WDTV και απλά να βάλεις ένα χακαρισμένο firmware και να προσθέσεις ένα usb ethernet (π.χ. της apple).
Θα σου έρθει πολύ πιο φτηνά.![]()
ποιο προτεινετε:
1) Xtreamer
2) EGREAT EG-M34A
Εχω ενα WDTV HD αλλα θελω ενα με δυνατοτητες network streaming....
Τι ακριβώς προβλήματα σου βγάζει με τα μουσικά αρχεία;Τώρα ....εάν καταφέρει κάποιος και βγάλει με τα χαρακτηριστικά του Xtreamer μηχάνημα που να παίζει και σωστά μουσικά αρχεία και αρχεία βίντεο High@L 5.1 .........τότε θα έχουμε το τέλειο μηχάνημα...
Τι ακριβώς προβλήματα σου βγάζει με τα μουσικά αρχεία;
Γιατί το χρησιμοποιώ συνέχεια (μέσω δικτύου) για αναπαραγωγή μουσικής, λόγω της ευκολίας που παρέχει (προεπισκόπηση, πληροφορίες κομματιού που παίζει, πλοήγηση σε άλλα κομμάτια και σε άλλα μενού, όταν παίζει ένα κομμάτι κ.τ.λ.).
Καλησπέρα. Μόλις το περέλαβα και του έβαλα το δίσκο.
Έχω Mac. Το δίσκο ως τι τον κάνω format;
NTFS μόνο ή μπορώ και OS;
Μόλις το δοκίμασα σε ταινία μέσω δικτύου.Λοιπόν, το βράδυ το έβαλα στην τηλεόραση και είδα ότι έχει επιλογή για foarmat του δίσκου μέσα από το μενού. Χθες το δοκίμαζα στη δουλειά χωρίς να το έχω συνδέσει σε τηλεόραση παρά μόνο στο mac και νόμιζα ότι μπορούσα να το κάνω format έτσι.
Δεν το έχω συνδέσει ακόμα με HDMI γιατί δεν είχα αλλά με ότι έχω δει μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Θέλω όμως να ρωτήσω το εξής:
Σε όλες μου τις ταινίες έχω βάλει σε κάθε folder μέσα μία φωτογραφία με την αφίσα της ταινίας και την έχω ονομάσει folder.jpg. Νόμιζα ότι στο τελευταίο firmware έχεις δυνατότητα να βλέπεις το preview του κάθε φακέλου.
Μπορείς μόνο όταν επιλέξεις να δεις "Music" στο "All" ή "Videos" δεν φαίνεται...
Το έχει δει κανείς;
Όχι.Στο "TV Out" έχετε HDMI Auto;
Ακόμη ΔΕΝ μπορεί.Χαιρετώ όλους τους κατόχους του xtreamer..Θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει για όλους εμας που δεν τα παμε τόσο καλά με την τεχνολογία πως μπορεί το μηχάνημα να λειτουργήσει σαν "κατεβαστήρι"...Το ξερω οτι για να γίνει, κάποιος πρεπει να αφιερώσει αρκετό χρόνο, ωστόσο το κερδος για ολους νομιζω οτι αξιζει τον κοπο...Ευχαριστώ...
Όχι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.