XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Thanks parisal.
Άρα να κάνω όλα τα DVD μου iso ε;

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Thanks parisal.
Άρα να κάνω όλα τα DVD μου iso ε;
Ή iso ή και απλή αντιγραφή σαν φάκελο.
Το παίζει κι έτσι, αν επιλέξεις το πρώτο αρχείο .IFO (και εδώ κάνει resume).
Στα DVD πάντως σκίζει.

Αν διόρθωναν και την αναπαραγωγή μέσω δικτύου σε "βαριά" αρχεία, θα ήταν το τέλειο μηχάνημα.

Στη Αγγλία ανακοινώθηκε η διάθεση ψύκτρας που κάνει το Xteamer τελείως αθόρυβο, με κόστος μόλις 10,43 λίρες + VAT.

Το σχετικό δημοσίευμα εδώ

Άραγε θα έλθει και στην Ελλάδα ή θα πρέπει να το παραγγείλει κανείς από εκεί? :stupid:

ποιο προτεινετε:

1) Xtreamer
2) EGREAT EG-M34A

Εχω ενα WDTV HD αλλα θελω ενα με δυνατοτητες network streaming....

Μπορείς να κρατήσεις το WDTV και απλά να βάλεις ένα χακαρισμένο firmware και να προσθέσεις ένα usb ethernet (π.χ. της apple).

Θα σου έρθει πολύ πιο φτηνά. -bye-

Μπορείς να κρατήσεις το WDTV και απλά να βάλεις ένα χακαρισμένο firmware και να προσθέσεις ένα usb ethernet (π.χ. της apple).

Θα σου έρθει πολύ πιο φτηνά. -bye-

το χακαρισμενο fw εχει διαφορα επιπλεον bugs ενω θελει και ολοκληρη ιστορια στο pc για τα shares ωστε να παιζουν χωρις προβληματα νομιζω.... thx παντως

Σε ποια επιπλέον bugs αναφερέσαι; :chinscratch:

ποιο προτεινετε:

1) Xtreamer
2) EGREAT EG-M34A

Εχω ενα WDTV HD αλλα θελω ενα με δυνατοτητες network streaming....

Εγώ πάντως έχω και WD και EgreatM34A και Xtreamer. Εχω καταλήξει..: Να ακούω τα μουσικά μου αρχεία από το WD. Τις ταινίες μου να τις βλέπω από το Xtreamer και το Egreat παίζει τον ρόλο μπαλαντέρ σε παιδικά ή άλλου τύπου αρχεία. ...
Συμφωνώ με τον parisal πως όταν διορθώσουν το πρόβλημά του με το δίκτυο επιτυχημένα..(πιθανόν τέλη Οκτώβρη) θα είναι το τέλειο μηχάνημα για αναπαραγωγή ταινιών. Τώρα ....εάν καταφέρει κάποιος και βγάλει με τα χαρακτηριστικά του Xtreamer μηχάνημα που να παίζει και σωστά μουσικά αρχεία και αρχεία βίντεο High@L 5.1 .........τότε θα έχουμε το τέλειο μηχάνημα...

Last edited:
Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Τώρα ....εάν καταφέρει κάποιος και βγάλει με τα χαρακτηριστικά του Xtreamer μηχάνημα που να παίζει και σωστά μουσικά αρχεία και αρχεία βίντεο High@L 5.1 .........τότε θα έχουμε το τέλειο μηχάνημα...
Τι ακριβώς προβλήματα σου βγάζει με τα μουσικά αρχεία;
Γιατί το χρησιμοποιώ συνέχεια (μέσω δικτύου) για αναπαραγωγή μουσικής, λόγω της ευκολίας που παρέχει (προεπισκόπηση, πληροφορίες κομματιού που παίζει, πλοήγηση σε άλλα κομμάτια και σε άλλα μενού, όταν παίζει ένα κομμάτι κ.τ.λ.).

Καλησπέρα. Μόλις το περέλαβα και του έβαλα το δίσκο.
Έχω Mac. Το δίσκο ως τι τον κάνω format;
NTFS μόνο ή μπορώ και OS;

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Τι ακριβώς προβλήματα σου βγάζει με τα μουσικά αρχεία;
Γιατί το χρησιμοποιώ συνέχεια (μέσω δικτύου) για αναπαραγωγή μουσικής, λόγω της ευκολίας που παρέχει (προεπισκόπηση, πληροφορίες κομματιού που παίζει, πλοήγηση σε άλλα κομμάτια και σε άλλα μενού, όταν παίζει ένα κομμάτι κ.τ.λ.).

Να σου πω! Δεν ακούω μουσική "πλούσια" όπως από το WDTV. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό. Λες κι ακούω από ραδιόφωνο. Ενώ στον ήχο από τις ταινίες είναι πολύ καλό...έως τέλειο θα έλεγα...

Καλησπέρα. Μόλις το περέλαβα και του έβαλα το δίσκο.
Έχω Mac. Το δίσκο ως τι τον κάνω format;
NTFS μόνο ή μπορώ και OS;

Λοιπόν, το βράδυ το έβαλα στην τηλεόραση και είδα ότι έχει επιλογή για foarmat του δίσκου μέσα από το μενού. Χθες το δοκίμαζα στη δουλειά χωρίς να το έχω συνδέσει σε τηλεόραση παρά μόνο στο mac και νόμιζα ότι μπορούσα να το κάνω format έτσι.
Δεν το έχω συνδέσει ακόμα με HDMI γιατί δεν είχα αλλά με ότι έχω δει μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Θέλω όμως να ρωτήσω το εξής:
Σε όλες μου τις ταινίες έχω βάλει σε κάθε folder μέσα μία φωτογραφία με την αφίσα της ταινίας και την έχω ονομάσει folder.jpg. Νόμιζα ότι στο τελευταίο firmware έχεις δυνατότητα να βλέπεις το preview του κάθε φακέλου.
Μπορείς μόνο όταν επιλέξεις να δεις "Music" στο "All" ή "Videos" δεν φαίνεται...
Το έχει δει κανείς;

Λοιπόν, το βράδυ το έβαλα στην τηλεόραση και είδα ότι έχει επιλογή για foarmat του δίσκου μέσα από το μενού. Χθες το δοκίμαζα στη δουλειά χωρίς να το έχω συνδέσει σε τηλεόραση παρά μόνο στο mac και νόμιζα ότι μπορούσα να το κάνω format έτσι.
Δεν το έχω συνδέσει ακόμα με HDMI γιατί δεν είχα αλλά με ότι έχω δει μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Θέλω όμως να ρωτήσω το εξής:
Σε όλες μου τις ταινίες έχω βάλει σε κάθε folder μέσα μία φωτογραφία με την αφίσα της ταινίας και την έχω ονομάσει folder.jpg. Νόμιζα ότι στο τελευταίο firmware έχεις δυνατότητα να βλέπεις το preview του κάθε φακέλου.
Μπορείς μόνο όταν επιλέξεις να δεις "Music" στο "All" ή "Videos" δεν φαίνεται...
Το έχει δει κανείς;
Μόλις το δοκίμασα σε ταινία μέσω δικτύου.
Πράγματι, στο Movies δεν φαίνεται, αλλά στα υπόλοιπα (All, Music, Photo) δείχνει προεπισκόπηση της εικόνας, οπότε το αφήνω στο All.

Είδα ότι για να φανεί (στο all πάντα) πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το preview από το χειρηστήριο. Τότε φαίνεται και στο "All" αλλά πάλι όχι στο "Movies".
Στο "TV Out" έχετε HDMI Auto;

Χαιρετώ όλους τους κατόχους του xtreamer..Θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει για όλους εμας που δεν τα παμε τόσο καλά με την τεχνολογία πως μπορεί το μηχάνημα να λειτουργήσει σαν "κατεβαστήρι"...Το ξερω οτι για να γίνει, κάποιος πρεπει να αφιερώσει αρκετό χρόνο, ωστόσο το κερδος για ολους νομιζω οτι αξιζει τον κοπο...Ευχαριστώ...

Χαιρετώ όλους τους κατόχους του xtreamer..Θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει για όλους εμας που δεν τα παμε τόσο καλά με την τεχνολογία πως μπορεί το μηχάνημα να λειτουργήσει σαν "κατεβαστήρι"...Το ξερω οτι για να γίνει, κάποιος πρεπει να αφιερώσει αρκετό χρόνο, ωστόσο το κερδος για ολους νομιζω οτι αξιζει τον κοπο...Ευχαριστώ...
Ακόμη ΔΕΝ μπορεί.
Ίσως βάλουν αυτή τη λειτουργία στο επόμενο firmware.

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Ευχαριστώ..