Xtreamer Pro

Όχι μόνο πολλοί αλλά παρά πολλοί.Δεν ξέρω ο φίλος xamurabi από που έβγαλε αυτό το ποσοστό "λιγότερο και από 1% των ήδη χρηστών" αλλά φαντάζομαι διαβάζοντας μόνο το συγκεκριμένο Thread.

Είμαι σίγουρος ότι αν ακούσουν και νιώσουν το SUB του DTS MASTER AUDIO θα ακολουθήσουν κι άλλοι σαν τρελοί μιας και το κόστος δεν είναι και τελείως απαγορευτικό.

Κάτοχος YAMAHA RX-V3900 με 7.1 εδώ και 1.5 χρόνο ύστερα από επιδείξει.

EV_rxv3900.jpg

http://www.yamaha.com/yec/products/...16803&CTID=5000300&ATRID=1020&DETYP=ATTRIBUTE

Κοίτα το νούμερο βγήκε εν τη ρύμη του λόγου! Προφανώς δεν έκανα στατιστική έρευνα ούτε δημοσκόπιση!
Παρόλα αυτά αν μετρηθούμε είμαι σίγουρος (προσωπική εκτίμηση) πως ούτε 1% δεν θα είστε εσείς οι κάτοχοι τέτοιων ηχητικών συστημάτων ανάμεσα στο σύνολο αυτών που έχουν ή θέλουν άμεσα να αγοράσουν ένα media player για να απολάυσουν τα ΗD mkv που βρίσκουν στο internet (όσο ακόμη τα βρίσκουν εύκολα) στις καινούργιες τους Full HD LCD που αγόρασαν 400-500 !
Επιστρέφοντας τώρα ontopic θα πω το ρητό : "Κυριακή κοντή γιορτή"!

Αν δεν δώσουν ΗD passthrough στο επόμενο firmware, όπως έχουν χιλιοϋποσχεθεί, στείλτε το τους το Pro επιστρεφόμενο σε πακέτο (παγιδευμένο με βόμβα ....βρώμας) για να μάθουν να κοροϊδεύουν την επόμενη φορά!

Εγώ μαζί σας είμαι!-bye-

Ωσπου να βγει το firmware λοιπόν, για να μιλήσουμε λίγο για το μηχανάκι.

Ερώτηση σχετικά με internet radio:

Οπως θα έχετε δει, υπάρχουν ενδεικτικά έτοιμοι σταθμοί στην κατηγορία internet radio. Προφανώς και υπάρχουν χιλιάδες άλλοι σταθμοί. Διάβαζα στο manual ότι κάπου σε κάποιο path προσθέτεις δικούς σου σταθμούς ή κατεβάζεις λέει απότο φόρουμ έτοιμες λίστες .plsx (κάτι τέτοιο) από μέλη που έχουν φτιάξει λίστες.

Εχει ασχοληθεί κανένας μ' αυτό; Γενικώς είμαι φαν του internet radio μιάς και μόνο σ´αυτό μπορώ να βρω άφθονη ποικιλία της μουσικής που ακούω.

Κοίτα το νούμερο βγήκε εν τη ρύμη του λόγου! Προφανώς δεν έκανα στατιστική έρευνα ούτε δημοσκόπιση!
Παρόλα αυτά αν μετρηθούμε είμαι σίγουρος (προσωπική εκτίμηση) πως ούτε 1% δεν θα είστε εσείς οι κάτοχοι τέτοιων ηχητικών συστημάτων ανάμεσα στο σύνολο αυτών που έχουν ή θέλουν άμεσα να αγοράσουν ένα media player για να απολάυσουν τα ΗD mkv που βρίσκουν στο internet (όσο ακόμη τα βρίσκουν εύκολα) στις καινούργιες τους Full HD LCD που αγόρασαν 400-500 !
Επιστρέφοντας τώρα ontopic θα πω το ρητό : "Κυριακή κοντή γιορτή"!

Μην προ-τρέπεις τον κόσμο για ταινίες HD από Internet γιατί μόνο κακό κάνεις.Το σωστό HD είναι το γνήσιο BD είτε αγορά είτε ενοικίαση από VIDEO CLUB και μετά rip.

Αν δεν δώσουν ΗD passthrough στο επόμενο firmware, όπως έχουν χιλιοϋποσχεθεί, στείλτε το τους το Pro επιστρεφόμενο σε πακέτο (παγιδευμένο με βόμβα ....βρώμας) για να μάθουν να κοροϊδεύουν την επόμενη φορά!

Εγώ μαζί σας είμαι!-bye-

+1

Last edited:
Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Ωσπου να βγει το firmware λοιπόν, για να μιλήσουμε λίγο για το μηχανάκι.

Ερώτηση σχετικά με internet radio:

Οπως θα έχετε δει, υπάρχουν ενδεικτικά έτοιμοι σταθμοί στην κατηγορία internet radio. Προφανώς και υπάρχουν χιλιάδες άλλοι σταθμοί. Διάβαζα στο manual ότι κάπου σε κάποιο path προσθέτεις δικούς σου σταθμούς ή κατεβάζεις λέει απότο φόρουμ έτοιμες λίστες .plsx (κάτι τέτοιο) από μέλη που έχουν φτιάξει λίστες.

Εχει ασχοληθεί κανένας μ' αυτό; Γενικώς είμαι φαν του internet radio μιάς και μόνο σ´αυτό μπορώ να βρω άφθονη ποικιλία της μουσικής που ακούω.

Για δες εδώ....: Ελληνικοί σταθμοί!! http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=24&t=12413&p=116173#p116173

Επίσης άλλοι σταθμοί και τρόπος εισαγωγής τους ....: http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=11&t=5729&start=0

Ούτε εξωτερικούς σκληρούς θέλω ούτε στικάκια για τον απλούστατο λόγο ότι όταν θα τα χρειαστώ θα ψάχνω να βρω τον σκληρό που είναι και το στικάκι....

Δεν γίνεται να περαστεί η λίστα με εντολές unix στην μνήμη του xtreamer; Που είναι αποθηκευμένοι οι σταθμοί που έχει τώρα;

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Ούτε εξωτερικούς σκληρούς θέλω ούτε στικάκια για τον απλούστατο λόγο ότι όταν θα τα χρειαστώ θα ψάχνω να βρω τον σκληρό που είναι και το στικάκι....

Δεν γίνεται να περαστεί η λίστα με εντολές unix στην μνήμη του xtreamer; Που είναι αποθηκευμένοι οι σταθμοί που έχει τώρα;

Δίσκο μέσα στο ΧΤ Pro έχεις ? Εάν ναι ...βάλτα εκεί . Φτιάξε ένα φάκελλο My Radio π.χ. ..και βάλτα όλα εκεί μέσα. Η.. βάλτα κάπου στο Qnap Για τον άλλο τρόπο που λές ...δεν το έχω ψάξει ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Δίσκο μέσα στο ΧΤ Pro έχεις ? Εάν ναι ...βάλτα εκεί . Φτιάξε ένα φάκελλο My Radio π.χ. ..και βάλτα όλα εκεί μέσα. Η.. βάλτα κάπου στο Qnap Για τον άλλο τρόπο που λές ...δεν το έχω ψάξει ...

Ναι το έχω καταλάβει αυτό, αλλά έτσι θα τα βλέπεις μέσω Media Library και όχι μέσα από το Internet Radio.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Ναι το έχω καταλάβει αυτό, αλλά έτσι θα τα βλέπεις μέσω Media Library και όχι μέσα από το Internet Radio.
Από το internet radio θα πρέπει να τα βάλουν αυτοί, οπότε βαλ'τα με media library για να κάνεις τη δουλειά σου και να έχεις και όσους σταθμούς θέλεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Καλά....Βάλτα εσύ...έτσι όπως σου είπα..:D και θα τα βλέπεις κ από την επιλογή Internet Radio.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Από το internet radio θα πρέπει να τα βάλουν αυτοί, οπότε βαλ'τα με media library για να κάνεις τη δουλειά σου και να έχεις και όσους σταθμούς θέλεις.

Στην έκδοση 2.4, αν τα πράγματα είναι όπως στις τελευταίες beta των ΧΤ 2,5", θα δείτε πως υπάρχει μια επιπλέον επιλογή στο μενού η οποία λέγεται [iradio]. Εκεί πρώτη πρώτη είναι η επιλογή [*Μy Radio] στην οποία καταχωρούνται όλοι τα plsx αρχεία με τους ελληνικούς σταθμούς! Οι υπόλοιπες επιλογές περιλαμβάνουν όλους τους ενσωματωμένους στο firmware (όπως και παλιά) ραδιοφωνικούς σταθμούς, ταξινομημένους κατά κατηγορία!

Η λύση της εγγραφής των plsx ραδιοφωνικών σταθμών χρήστη στην flash μνήμη του πιθανότατα να γίνεται αλλά με σοβαρότατη επίπτωση στην υπολοιπόμενη χωρητικότητα για άλλες εφαρμογές.

Η πιο αξιόπιστη λύση είναι ο εσωτερικός δίσκος. Εξάλλου τι το αγοράσατε το Pro αν δεν βάλετε δίσκους? Μη μου πείτε για το ... HD passthrough γιατί θα γυρίσουμε τη κουβέντα πάλι πίσω! LOL

Μια άλλη πολύ καλή λύση για όσους το λειτουργούν δικτυακά θα ήταν να μπορούσε να αναζητά το firmware τα αρχεία χρήστη ΚΑΙ από το δίκτυο! Με αυτό το τρόπο θα βρίσκαμε τα ριαδιόφωνά μας, που τα έχουμε αποθηκευμένα κάπου στο δίκτυο, από την επιλογή i-radio δηλαδή με απολύτως διάφανο και απλό τρόπο, και όχι μόνο από τα [Πολυμέσα] και τους δικτυακούς κοινόχρηστους πόρους.

@neof1z
Προφανώς και δεν προτρέπω κανέναν να κατεβάζει αρχεία από το internet!
Που βγήκε αυτό το συμπέρασμα!? Μια διαπίστωση έκανα και μάλιστα τόσο γνωστή σε όλους που θα την χαρακτήριζες καλύτερα με τον όρο "κοινότυπη" παρά "προτρεπτική"!
Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως είναι η προτροπή, να νοικιάζουμε και μετά να κάνουμε rip, ως μια απολύτως νόμιμη ενέργεια :confused:

χωρίς παρεξήγηση! -bye-

Στο ΧΤ Pro στην θέση Internet Radio εμφανίζει τον φάκελλο myradio o oποίος βρίσκεται στον δίσκο με την ονομασία - προσοχή- sda1(με άλλη ονομασία δεν γίνεται) . Εκει μέσα λοιπόν ότι σταθμούς ρίξουμε θα εμφανιστούν τόσο στην επιλογή My Library όσο και στην επιλογή Internet Radio.

Μη "τσακώνεστε" ρε παλληκάριαααα. Το καλύτερο rip εννοείται ότι γίνεται από νόμιμα αγορασμένο BD disk.:D

Last edited:
Eν τω μεταξύ .....όποιος βάλει μεσα το My Shoutcast......έχει τόσους πολλούς σταθμούς (υπάρχει σε 2 εκδόσεις των 96κ και 128κ ) που για να τους κάνει κανείς browsing ή να τους ακούσει δεν τον φτάνει μια βδομάδα...Εμένα το αρχείο για να αποσυμπιεστεί και να μπει μέσα έκανε 1 ώρα!!!!!

Ναι , άνοιξα το .zip και έπαθα πλάκα. Νομίζω από ένα σημείο και μετά δεν έχει και νόημα. Θα πρέπει να κάνεις στο XT ένα 5 λεπτό scrolling για να βρεις τον σταθμό που σ' αρέσει.

Ποιός τσακώνεται ? Πίσσα και πούπουλα στους εχθρούς μας!!! :damnyou:LOL :grinning-smiley-043

Πραγματικά το inernet radio των Xtreamer απλά δεν παίζεται (μτφ. .... δεν υπάρχει!!!) LOL

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Τι έκανε 1 ώρα; Να κάνεις copy 8ΜΒ στον εσωτερικό σκληρό του XT από το PC;;;

Οχι...έκανα το άλλο . Τόχα στο PC σε rar αρχείο και του λέω extract to sda1 στον φάκελλο My radio . Τι στο καλό έγινε και μου πήρε 1 ώρα έτσι ?

Μπας και .....πέρασαν από σκαναρισμα στον Norton Internet Security? Υπάρχει η πιθανότητα........

Last edited: