xamurabi
AVClub Addicted Member
Όχι μόνο πολλοί αλλά παρά πολλοί.Δεν ξέρω ο φίλος xamurabi από που έβγαλε αυτό το ποσοστό "λιγότερο και από 1% των ήδη χρηστών" αλλά φαντάζομαι διαβάζοντας μόνο το συγκεκριμένο Thread.
Είμαι σίγουρος ότι αν ακούσουν και νιώσουν το SUB του DTS MASTER AUDIO θα ακολουθήσουν κι άλλοι σαν τρελοί μιας και το κόστος δεν είναι και τελείως απαγορευτικό.
Κάτοχος YAMAHA RX-V3900 με 7.1 εδώ και 1.5 χρόνο ύστερα από επιδείξει.
![]()
http://www.yamaha.com/yec/products/...16803&CTID=5000300&ATRID=1020&DETYP=ATTRIBUTE
Κοίτα το νούμερο βγήκε εν τη ρύμη του λόγου! Προφανώς δεν έκανα στατιστική έρευνα ούτε δημοσκόπιση!
Παρόλα αυτά αν μετρηθούμε είμαι σίγουρος (προσωπική εκτίμηση) πως ούτε 1% δεν θα είστε εσείς οι κάτοχοι τέτοιων ηχητικών συστημάτων ανάμεσα στο σύνολο αυτών που έχουν ή θέλουν άμεσα να αγοράσουν ένα media player για να απολάυσουν τα ΗD mkv που βρίσκουν στο internet (όσο ακόμη τα βρίσκουν εύκολα) στις καινούργιες τους Full HD LCD που αγόρασαν 400-500 !
Επιστρέφοντας τώρα ontopic θα πω το ρητό : "Κυριακή κοντή γιορτή"!
Αν δεν δώσουν ΗD passthrough στο επόμενο firmware, όπως έχουν χιλιοϋποσχεθεί, στείλτε το τους το Pro επιστρεφόμενο σε πακέτο (παγιδευμένο με βόμβα ....βρώμας) για να μάθουν να κοροϊδεύουν την επόμενη φορά!
Εγώ μαζί σας είμαι!