Καλημέρα σε όλους τους φίλους μετά από αρκετό καιρό, λόγω καλοκαιρινής ραστώνης και οικογενειακών απαιτήσεων (βλ. παιδιά: "μπαμπά, άντε, πότε θα πάμε για μπάνιο"...)....
Επανέρχομαι με ποστάρισμα, όχι για να σχολιάσω το δημοφιλές θέμα των τελευταίων ημερών (βλ. firmware upgrade), αλλά για να ενημερώσω τους συναδέλφους εξτριμερίτες, ότι σήμερα ανακάλυψα για πρώτη φορά αρχείο που
ΔΕΝ παίζει το pro. Μέχρι σήμερα μου έπαιξε κανονικά ό,τι κι αν το τάϊσα...
Αφορμή και πάλι τα παιδιά, που απαιτούσαν να δουν τα κατορθώματα του Jack Sparrow, αλλά φευ....
Η ματρόσκα με έκδοση
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (Remastered) 2003 BluRay 1080p DTS x264-CtrlHD που κατέβασα, αρνείτο πεισματικά να αναπαραχθεί από το Pro, καθώς μόλις την επέλεγα έπαιρνα μερικά δευτερόλεπτα ηλεκτρονικού διαλογισμού και μετά με επέστρεφε στην οθόνη home....
Δεν ξέρω αν έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος φίλος να παίξει το ίδιο αρχείο... Νομίζω ότι θα είχε αρκετά εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον να δούμε τι τρέχει με αυτό... Η ματρόσκα έχει bitrate στα 10.8 Mbps και είναι AVC με
[email protected] και 9ReFrames και είναι η προσπάθεια αναπαραγωγής έγινε από τον εσωτερικό σκληρό που έχω κοτσάρει στο Pro.
To firmware που έχω στο Pro είναι το μαμίσιο (2.3.3), αφού ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό και δε μπήκα στη διαδικασία αναβάθμισης.
Το κουφό της όλης υπόθεσης είναι, ότι με το preview on, στο παραθυράκι προεπισκόπησης παίζει κανονικά, αλλά μόλις πατηθεί το play στο RC... άρνηση!!! Και εννοείται ότι στο PC η ματρόσκα παίζει μεγαλοπρεπώς και απροβλημάτιστα, καθοδηγούμενη από τον Κ-Lite Media player που έχω εγκαταστήσει!
Αν κάποιος φίλος νομίζει ότι αξίζει να το τεστάρει προσωπικά, αλλά δεν έχει το συγκεκριμένο αρχείο, ας μου στείλει pm να του δώσω τα σχετικά download link....
Περιμένω τις απόψεις σας επί των παραπάνω....
Άντε και καλές βουτιές, όσοι από εσάς δεν την έχετε κοπανήσει ακόμα...