Xtreamer Pro

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Θέλει, πότε πότε, να περνέμε και το emergency firmware, γιατί με τις πολλές αναβαθμίσεις μένουν υπολείμματα από προηγούμενα firmwares και δημιουργούν bugs, χωρίς να υπάρχουν πραγματικά.

+1

Πρεπει οπωσδηποτε επειτα απο αλλαγη firmware,ως πρωτη επιλογη του χρηστη να ειναι το "restore defaults".

.

Ακόμα τίποτα με τους υπότιτλους !
Τη ενσωματωμένους τη όχι , τη αν τους επιλέξω , τίποτα με ήχο DTS-HD MA υπότιτλους δεν βλέπω !

Θα δοκιμάσω να περάσω το emergency firmware της 2.4 και μετά ξανά την κανονική 2.4 μήπως και δω διαφορά .

Δυστυχώς τίποτα !!!
Δοκίμασα τα παραπάνω αλλά οι υπότιτλοι πουθενά !!
:(

Ασχέτως του προβλήματος, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόσος καημός με τους ενσωματωμενους υποτιτλους που έχουν βασικότερους περιορισμούς ότι δεν μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος και την μετακίνηση πάνω κάτω, σημαντικο προσόν οταν εναλλασεις σε συστηματα προβολεα/τηλεόραση.

Προσωπικά δεν εχω ούτε ένα αρχείο με ενσωματωμενους ακόμα και σε μερικά σαβουροαβι χρησιμοποιώ srt. Μάλιστα ένας από τους λόγους που μου την σπάνε τα δισκακια είναι ακριβώς αυτός: σε περιορίζουν στην διαχείριση των υποτιτλων (στην ουσία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα).

Μεγάλη εφεύρεση θεωρώ το στυλ srt.

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Ασχέτως του προβλήματος, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόσος καημός με τους ενσωματωμενους υποτιτλους που έχουν βασικότερους περιορισμούς ότι δεν μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος και την μετακίνηση πάνω κάτω, σημαντικο προσόν οταν εναλλασεις σε συστηματα προβολεα/τηλεόραση.

Προσωπικά δεν εχω ούτε ένα αρχείο με ενσωματωμενους ακόμα και σε μερικά σαβουροαβι χρησιμοποιώ srt. Μάλιστα ένας από τους λόγους που μου την σπάνε τα δισκακια είναι ακριβώς αυτός: σε περιορίζουν στην διαχείριση των υποτιτλων (στην ουσία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα).

Μεγάλη εφεύρεση θεωρώ το στυλ srt.
απλά σε περιπτώσεις rip που έχουν κρατήσει τους ενσωματωμένους τότε δε χρειάζεται να ψάχνεις για υπότιτλους και υπάρχει εγγύηση ότι θα είναι συγχρονισμένοι σε σχέση με εξωτερικούς που μπορεί ο συγχρονισμός να πάει χάλια ανά άτακτα χρονικά διαστήματα

Δυστυχώς τίποτα !!!
Δοκίμασα τα παραπάνω αλλά οι υπότιτλοι πουθενά !!
:(

1) Πέρνα το emergency firmware ώστε μα "καθαρίσει" το μηχάνημα.
2) Αφού σε μένα τους δείχνει δεν μπορεί να μην τους δείξει και σε σένα...θα το λύσουμε το πρόβλημα...
3) Στα BD rips μέχρι να εμφανίσει τους ενσωματωμένους υπότιτλους περνάνε ....20" τουλάχιστον...(δεν ξέρω γιατί) Δοκίμασε να περιμένεις λίγο μήπως τους εμφανίσει τελικα...

Μετά το emergency fimware περάσω την κανονική 2.4 ή δεν χρειάζεται ;
Δε νομίζω να χρειάζεται, συνήθως το emergency είναι για περιπτώσεις που δεν γίνει σωστά η αναβάθμιση με το κανονικό

Το ίδιο πράγμα είναι ουσιαστικά, απλά χωρίς το "περιτύλιγμα" (το κέλυφος εγκατάστασης).

Ωχ...ασχημα τα πράγματα....Αριθμός φορτωτικής δεν εχει βγει ακόμα...8 μέρες μετά...είδομεν....

Τελικά αναξιόπιστοι εκεί στην xtreamer
"Please note :

We cannot ship your order within next week
Due to overwhelming demand , unfortunately our warehouse reported us an expected delay in shipping of your order , Please accept our apologies.

Shipping your order from HK to your destination country would probably in high rates of tax and paperwork for you. we rather advice you to wait few more days, would probably result."

δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν και αν εχουν το δικαίωμα παρακράτησης 10 ευρώ από ακύρωση παραγγελίας, όπως λένε στους όρους τους...θεωρω ότι από πλευράς μου ήμουν 100% εντάξει αλλά οι τύποι είναι αφερέγγυοι....μετά από μήνυμα διαθεσιμότητας έκανα τη παραγγελία μου...περίμενα το δίχως άλλο μέχρι την ημερομηνία παράδοσης που μου είπαν (30/7), θεώρω σωστό να πάρω και τα 174 ευρώ πίσω...
Ημαρτον

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Τελικά αναξιόπιστοι εκεί στην xtreamer

δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν και αν εχουν το δικαίωμα παρακράτησης 10 ευρώ από ακύρωση παραγγελίας, όπως λένε στους όρους τους...
Εκεί είναι το κόλπο, ότι το λένε στους όρους τους και άρα το δέχθηκες πατώντας το κουμπί "I agree"
Εγώ λέω να το ξεχάσεις για λίγο και θα σου έρθει.

εγώ πάντως ακύρωσα την παραγγελία του xtreamer...ένιωθα πως με κοροιδεύουν οι τύποι...δυστυχώς υστερούν στο sales /presales και απ'οτι διαβάζω και στα firmware γίνεται χαμός.... εμένα με εχασαν από πελάτη πάντως...ψάχνομαι λοιπόν για άλλα ...μετά από τις διακοπές όμως....

τα εχω παρει στην κράνα πλέον και στις αγορές μου δεν χαρίζω κάστανα εφόσον είμαι 100%σωστός...Να μάθουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας....ο χρόνος είναι χρήμα λένε οι επιχειρήσεις και για μένα ισχύει το ίδιο ...εχασα τον χρόνο μου τελικά

Last edited:
Παιδες αξιζει η αναμονη ,καποιων ημερων για αυτο το μηχανημα η να προσπαθησω να βρω το xtreamer το απλα[δυσκολο πραμα και αυτο ,μονο το multirama του εχουν και οχι διαθεσιμο],ή να παω σε WD media player να τελειωνω?

Τελικα μπορω να το βρω πουθενα αυτο το μηχανημα [Το xtreamer pro,Το site τους λεει 150 ευρω ,το εχουν?]Επιπλεον ειναι πιο δυνατο απο το WD Live?

Last edited:
Καλημέρα σε όλους τους φίλους μετά από αρκετό καιρό, λόγω καλοκαιρινής ραστώνης και οικογενειακών απαιτήσεων (βλ. παιδιά: "μπαμπά, άντε, πότε θα πάμε για μπάνιο"...)....
Επανέρχομαι με ποστάρισμα, όχι για να σχολιάσω το δημοφιλές θέμα των τελευταίων ημερών (βλ. firmware upgrade), αλλά για να ενημερώσω τους συναδέλφους εξτριμερίτες, ότι σήμερα ανακάλυψα για πρώτη φορά αρχείο που ΔΕΝ παίζει το pro. Μέχρι σήμερα μου έπαιξε κανονικά ό,τι κι αν το τάϊσα...
Αφορμή και πάλι τα παιδιά, που απαιτούσαν να δουν τα κατορθώματα του Jack Sparrow, αλλά φευ....
Η ματρόσκα με έκδοση Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (Remastered) 2003 BluRay 1080p DTS x264-CtrlHD που κατέβασα, αρνείτο πεισματικά να αναπαραχθεί από το Pro, καθώς μόλις την επέλεγα έπαιρνα μερικά δευτερόλεπτα ηλεκτρονικού διαλογισμού και μετά με επέστρεφε στην οθόνη home....
Δεν ξέρω αν έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος φίλος να παίξει το ίδιο αρχείο... Νομίζω ότι θα είχε αρκετά εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον να δούμε τι τρέχει με αυτό... Η ματρόσκα έχει bitrate στα 10.8 Mbps και είναι AVC με [email protected] και 9ReFrames και είναι η προσπάθεια αναπαραγωγής έγινε από τον εσωτερικό σκληρό που έχω κοτσάρει στο Pro.
To firmware που έχω στο Pro είναι το μαμίσιο (2.3.3), αφού ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό και δε μπήκα στη διαδικασία αναβάθμισης.
Το κουφό της όλης υπόθεσης είναι, ότι με το preview on, στο παραθυράκι προεπισκόπησης παίζει κανονικά, αλλά μόλις πατηθεί το play στο RC... άρνηση!!! Και εννοείται ότι στο PC η ματρόσκα παίζει μεγαλοπρεπώς και απροβλημάτιστα, καθοδηγούμενη από τον Κ-Lite Media player που έχω εγκαταστήσει!
Αν κάποιος φίλος νομίζει ότι αξίζει να το τεστάρει προσωπικά, αλλά δεν έχει το συγκεκριμένο αρχείο, ας μου στείλει pm να του δώσω τα σχετικά download link....
Περιμένω τις απόψεις σας επί των παραπάνω....
Άντε και καλές βουτιές, όσοι από εσάς δεν την έχετε κοπανήσει ακόμα...

Last edited:
Φαντάζομαι αυτό λες έτσι;

"Pirates.of.the.Caribbean.The.Curse.of.the.Black.Pearl.(Re-Mastered).2 003.BluRay.1080p.DTS.x264-CtrlHD.nfo" yEnc (1/1)
collection size: 12.81 GB, parts available: 17400 / 17400
- 1 srs file
- 1 mkv file
- 2 par2 files
- 89 rar files
- 1 nfo file

Φαντάζομαι αυτό λες έτσι;

"Pirates.of.the.Caribbean.The.Curse.of.the.Black.Pearl.(Re-Mastered).2 003.BluRay.1080p.DTS.x264-CtrlHD.nfo" yEnc (1/1)
collection size: 12.81 GB, parts available: 17400 / 17400
- 1 srs file
- 1 mkv file
- 2 par2 files
- 89 rar files
- 1 nfo file

Καλημέρα φίλε Τάσο....
Ναι ακριβώς αυτό λέω...
Βέβαια απ' όλο το πακετάκι, κράτησα στο σκληρό μόνο τη ματρόσκα και το αρχειάκι με τους υπότιτλους. Επειδή υποψιάζομαι ότι το γνωρίζεις το αρχείο, θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω, πως σου συμπεριφέρθηκε εσένα κατά την προσπάθεια αναπαραγωγής του από το Pro....

καλημέρα και σε σένα.
Μα φυσικά από όλο το πακετάκι μόνο το mkv μένει, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Don't worry.
Θα σου πω αποτελέσματα μόλις πάω σπίτι το απόγευμα. -bye-

Λοιπόν, παίζει ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ και μέσω δικτύου με NAS και μέσω USB με στικάκι. Από εσωτερικό σκληρό δεν το δοκίμασα. Ε δεν νομίζω να παίζει από δίκτυο και από usb και να κολλάει στον σκληρό....

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Είμαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο αρχείο. Ενα είναι το remastered 1080p του CtrlHD. Για δες στον file explorer το μέγεθος. Είναι ακριβώς 12.890.706 KB ;

Υπ'όψιν το δικό μου pro ήρθε με την 2.3.4 και αυτήν εξακολουθώ να χρησιμοποιώ.

Last edited:
Αν και δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με τις δυνατότητες του μηχανήματος πλην αναπαραγωγής ταινιών από εσ. και εξ. δίσκο, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Πηγαίνοντας από το βασικό μενού στην επιλογή internet και εν συνεχεία στο youtube, δεν παίζει κανένα βίντεο. Ενώ θυμάμαι ότι την πρώτη μέρα που το πήρα και το συνέδεσα με το ρούτερ, έπαιζε τα βίντεο του youtube.

Καμιά ιδέα; Μήπως υπάρχει καμιά ρύθμιση τίποτις;