Xtreamer Pro

κατι σχετικο - ασχετο επειδη ψαχνω το συγκεκριμενο mp απο που μπορω να το προμηθευτω πιο φθηνα απο Ελλαδα η ebay πχ και πως βλεπω πια εκδοση εχει επανω απο το εργοστασιο ?
μόνο από το site του κατασκευαστή πιο φτηνά όταν το έψαχνα. Ελλάδα δε θυμάμαι να το πουλάει κανείς και στο ebay ήταν πιο ακριβό

Κατέβασα την 2,4 έκδοση έχω βάλει το αρχείο στον σκληρό μου το βρίσκω στο Software update menu το επιλέγω πατάω ΟΚ κάνει restart μου ανοίγει η χαμηλής ανάλυσης οθόνη και μένει εκεί όσο και να το αφήσω.. Δεν αναβαθμίζεται με τίποτα. Απλά να σημειώσω ότι όσο υποτίθεται κάνει την αναβάθμιση το γυρνάω στην τηλεόραση. Επηρεάζει? Κάνω κάτι λάθος?
υπάρχει και το emergency fw 2.4
Κατέβασε και προσπάθησε με αυτό.

Κατέβασα την 2,4 έκδοση έχω βάλει το αρχείο στον σκληρό μου το βρίσκω στο Software update menu το επιλέγω πατάω ΟΚ κάνει restart μου ανοίγει η χαμηλής ανάλυσης οθόνη και μένει εκεί όσο και να το αφήσω.. Δεν αναβαθμίζεται με τίποτα. Απλά να σημειώσω ότι όσο υποτίθεται κάνει την αναβάθμιση το γυρνάω στην τηλεόραση. Επηρεάζει? Κάνω κάτι λάθος?

Εγώ θάλεγα τώρα να κατεβάσεις το emergency ...και να το αφήσεις χωρίς να το αλλάξεις να κάνει την αναβάθμιση. Δεν πάιρνει πάνω από 2 λεπτά.

Παιδια καλησπερα επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα του συγκεκριμενου player!!!απο που μπορω να το προμυθευτο?εσεις απο που το αγορασατε?ευχαριστω.Υ.Γ Ελλαδα ποτε τον περιμενουμε?

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Παιδια καλησπερα επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα του συγκεκριμενου player!!!απο που μπορω να το προμυθευτο?εσεις απο που το αγορασατε?ευχαριστω.Υ.Γ Ελλαδα ποτε τον περιμενουμε?

Κατευθείαν από την "μαμά" το έχουμε πάρει όλοι.
http://shop.xtreamer.net/products/XtreamerPRO.html
Αν υπάρχει σε stock, το έχεις σε 5 ημέρες στην πόρτα σου.
Γιατί να περιμένεις από Ελλάδα; Λες να σε καλύψει στην εγγύηση ο έλληνας αντιπρόσωπος και να μην σε καλύψει ο ίδιος ο κατασκευαστής;

Ο WD TV Live μου τάπαιξε και πάω για νέο μηχανάκι. Φαίνεται καλό το συγκεκριμένο, πλην όμως χρειάζομαι και τη γνώμη κάποιων χρηστών.
2 ερωτήσεις, λοιπόν παληκάρια και συγχωρείστε με αν έχουν γίνει ξανά:
1. Υποστηρίζει .srt εξωτερικούς υπότιτλους σε .mkv;
2. Παίζει σκληρούς της WD Elite Passport 500GB (USB - χωρίς ρεύμα) και WD My Book 250FB (USB+ρεύμα);
Ευχαριστώ!

Ο WD TV Live μου τάπαιξε και πάω για νέο μηχανάκι. Φαίνεται καλό το συγκεκριμένο, πλην όμως χρειάζομαι και τη γνώμη κάποιων χρηστών.
2 ερωτήσεις, λοιπόν παληκάρια και συγχωρείστε με αν έχουν γίνει ξανά:
1. Υποστηρίζει .srt εξωτερικούς υπότιτλους σε .mkv;
2. Παίζει σκληρούς της WD Elite Passport 500GB (USB - χωρίς ρεύμα) και WD My Book 250FB (USB+ρεύμα);
Ευχαριστώ!

1. Εννοείται. Και όχι μόνο αυτό. Διαλέγεις (αν θες) με κουμπακι browse τον υπότιτλο που θες χωρίς να είναι απαραίτητο να έχει το ίδιο όνομα με το .mkv Πράγμα που είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟ για αναπαραγωγή Bluray (δομή) που δεν περιλαμβάνουν ελληνικούς υπότιτλους από "μαμά".

2. Εχω έναν WD passport 320GB (χωρίς ρεύμα) και φυσικά τον καταλαβαίνει αέρααααααα. Αλλά συγνώμη, αν θα πάρεις αυτό το μηχανάκι θα κάτσεις να παίζεις με εξωτερικούς σκληρούς; Χώστου 4Τ (2Χ2Τ) μέσα να το ευχαριστηθείς ή ακόμα καλύτερα από δίκτυο.

αυτο με το 4Τ δισκους μου αρεσε :worshippy:
Εξωτερικο BR περνει ? και επισης ειδα στο νημα για το απλο xtream , jukebox και μαλιστα και στα ελληνικα .Προφανως δουλευει και εδω ? και αν ναι , το εχει καποιος δοκιμασει ωστε να δειχνει σε κατηγοριες? (θριλλερ,αστυνομικα , σειρες κτλ κτλ ?)

Επειδή το θέμα είναι 96 σελίδες και επειδή δεν έχω υπομονή στη ζωή μου :flipout:, από κίνηση πως παει το xtreamer pro? Έχω το απλό και στα τελευταία firmware φαίνεται να έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Μιλάω πάντα για blu-ray (ή ματρόσκα) στα 24p. Νεράκι or not?

Επίσης τα HD audio κομπλέ όλα?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! :a0210:

1. Εννοείται. Και όχι μόνο αυτό. Διαλέγεις (αν θες) με κουμπακι browse τον υπότιτλο που θες χωρίς να είναι απαραίτητο να έχει το ίδιο όνομα με το .mkv Πράγμα που είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟ για αναπαραγωγή Bluray (δομή) που δεν περιλαμβάνουν ελληνικούς υπότιτλους από "μαμά".

2. Εχω έναν WD passport 320GB (χωρίς ρεύμα) και φυσικά τον καταλαβαίνει αέρααααααα. Αλλά συγνώμη, αν θα πάρεις αυτό το μηχανάκι θα κάτσεις να παίζεις με εξωτερικούς σκληρούς; Χώστου 4Τ (2Χ2Τ) μέσα να το ευχαριστηθείς ή ακόμα καλύτερα από δίκτυο.
Δίκτυο δεν μπορώ να στήσω γιατί δεν υπάρχει πρίζα κοντά στην τηλεόραση. Εχω λοιπόν ένα-δύο φορητούς όπου περνάω τις ταινίες που θέλω να δώ και τις κοτσάρω στον media player.
Μάλλον θα το παραγγείλω..:2thumb22sup:

Μετά από συμβίωση 1 εβδομάδας με το μηχανάκι τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα....Τα αρνητική που παρατηρησα εγώ συνοψίζονται στα κάτωθι...
1. Εχω παιδικά βιντεάκια (πχ απλά 720χ576) στα όποια (όχι σε όλα) δεν γίνονται Upscale στην ανάλυση της τηλεόρασης (1920χ1080 37PFL9604). Μόνο με zoom αλλά χάνεται η οποια ποιότητα... Υπάρχει λύση;
2. Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν αλλάζω ανάλυση οθόνης (από το menu του xtreamer) να πω πως δεν εχω ομαλή κίνηση αν επιλέξω 1080p 60Hz & 1080 24Hz. Γιατί έχει ρύθμιση ξεχωριστή το 1080 24Ηζ; Πότε την επιλέγω;
3. Πολλές φορές μετά από χρήση βλέπω πιξελιάσματα στο μενού και κατά την αναπαραγωγή που εξαφανίζονται με restart. Ti φταίει;
4. Αν εχω επιλέξει (όπως και στο 2.) σε αρκετές ταινίες αναβοσβήνει η οθόνη και δεν δείχνει τίποτα μαύρο φόντο....
Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος...
Τα φώτα σας ...ευχαριστώ πολύ

Μετά από συμβίωση 1 εβδομάδας με το μηχανάκι τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα....Τα αρνητική που παρατηρησα εγώ συνοψίζονται στα κάτωθι...
1. Εχω παιδικά βιντεάκια (πχ απλά 720χ576) στα όποια (όχι σε όλα) δεν γίνονται Upscale στην ανάλυση της τηλεόρασης (1920χ1080 37PFL9604). Μόνο με zoom αλλά χάνεται η οποια ποιότητα... Υπάρχει λύση;
2. Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν αλλάζω ανάλυση οθόνης (από το menu του xtreamer) να πω πως δεν εχω ομαλή κίνηση αν επιλέξω 1080p 60Hz & 1080 24Hz. Γιατί έχει ρύθμιση ξεχωριστή το 1080 24Ηζ; Πότε την επιλέγω;
3. Πολλές φορές μετά από χρήση βλέπω πιξελιάσματα στο μενού και κατά την αναπαραγωγή που εξαφανίζονται με restart. Ti φταίει;
4. Αν εχω επιλέξει (όπως και στο 2.) σε αρκετές ταινίες αναβοσβήνει η οθόνη και δεν δείχνει τίποτα μαύρο φόντο....
Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος...
Τα φώτα σας ...ευχαριστώ πολύ

1.Επειδή έχω 250 περίπου παιδικά και ξέρω τι λες ..πρέπει να ξέρεις (εκτός κιαν είναι DVD rip / encoded δικό σου) ότι συνήθως αυτά είναι σε χαμηλή ανάλυση βίντεο οπότε εάν τα "απλώσεις" σε 1920Χ1080 θα γίνουν χειρότερα.
2. 24hz επιλέγεις όταν η ταινία είναι στο ίδιο mode. Ισως σου δουλέψει καλύτερα επιλέγοντας από τις ρυθμίσεις Auto και 24hz ΟΝ.
3. Δοκίμασε επίσης διάφορες επιλογές στο HDMI Compatibility Set . Εσωτερικό δίσκο έχεις ? Η το δουλεύεις με εξωτερικούς?
4. Γιατί διαλέγεις 60hz ? Είναι περισσότερο συμβατό στο region μας να επιλέγεις 50hz (PAL) Παίζει καλύτερα με τα .avi files.

σε ευχαριστώ OnlineN....
1. δεν είναι δικά μου rip...οπότε μένω ήσυχος αφού το εμφανίζει και σε άλλους...αλλά η δυνατότητα upscale δεν υπάρχει;
2.εχοντας auto και 24hz έχω σπασίματα αν και στο info εμφανίζειι ότι είναι στα 23.976Hz.
3. HDMI Compatibility set που το εχετε εσεις;
4. 50Hz ΠΑL ok..noted!

σε ευχαριστώ OnlineN....
1. δεν είναι δικά μου rip...οπότε μένω ήσυχος αφού το εμφανίζει και σε άλλους...αλλά η δυνατότητα upscale δεν υπάρχει;
2.εχοντας auto και 24hz έχω σπασίματα αν και στο info εμφανίζειι ότι είναι στα 23.976Hz.
3. HDMI Compatibility set που το εχετε εσεις;
4. 50Hz ΠΑL ok..noted!

Settings > AV> και πήγαινε κάτω - κάτω στο μενού. Πηγαίνει πιο κάτω από αυτό που φαίνετα.
Η δυνατότητα upscale υπάρχει αλλά πάντα εξαρτάται από την ποιότητα και του ίδιου του video file. Εγώ έχω κάτι παιδικά τα οποία το Xtreamer αλλά και το WDTVLive τα δείχνουν αυτόματτα στην μισή οθόνη.

Δοκίμασα διάφορα....τελικά 720p video με την επιλογή 1080p 24Hz = no go....οπότε το έχω ανενεργό σε κάθε περίπτωση εκτός και αν πάω να τρέξω μια ταινία 1080p στα 23.976.....πχ Prince of persia παίζει με την επιλογή ενεργή ενώ το Wolfman όχι (στα 1080p πάντα)
Είδα χθες μια ταινία (IP man) κατά την οποία ο ήχος έκανε παιχνίδια ....σε σημεία της ταινίας ακούγονταν σαν να "γρατζουνούσε". Ηχο δίνω απο το HDMI...Τι επιλογές να κάνω; εχω dts/dolby 2.1....υπάρχει άλλη μια που έχει σε παρένθεση HDMI αλλά όχι DTS/dolby.
Επίσης, οι διάλογοι της ταινίας ακούγονται λιγότερο σε σχέση με στιγμές έντασης όπου το μπάσο σου παίρνει τα αυτιά ...Πως να το διορθώσω; δεν εχω 5.1 και η τηλεόρασή μου είναι 37pfl9603....λέτε να φταει η τηλεόραση;

Δοκίμασα διάφορα....τελικά 720p video με την επιλογή 1080p 24Hz = no go....οπότε το έχω ανενεργό σε κάθε περίπτωση εκτός και αν πάω να τρέξω μια ταινία 1080p στα 23.976.....πχ Prince of persia παίζει με την επιλογή ενεργή ενώ το Wolfman όχι (στα 1080p πάντα)
Είδα χθες μια ταινία (IP man) κατά την οποία ο ήχος έκανε παιχνίδια ....σε σημεία της ταινίας ακούγονταν σαν να "γρατζουνούσε". Ηχο δίνω απο το HDMI...Τι επιλογές να κάνω; εχω dts/dolby 2.1....υπάρχει άλλη μια που έχει σε παρένθεση HDMI αλλά όχι DTS/dolby.
Επίσης, οι διάλογοι της ταινίας ακούγονται λιγότερο σε σχέση με στιγμές έντασης όπου το μπάσο σου παίρνει τα αυτιά ...Πως να το διορθώσω; δεν εχω 5.1 και η τηλεόρασή μου είναι 37pfl9603....λέτε να φταει η τηλεόραση;

Φταίει το αρχείο. (Τόχω κι εγώ.)