μήπως έχεις κανένα άλλο fw και δε μας το λες
Σε αυτό που έβαλα εγώ, είναι 24 fps από ότι θυμάμαι

μήπως έχεις κανένα άλλο fw και δε μας το λες
Σε αυτό που έβαλα εγώ, είναι 24 fps από ότι θυμάμαι
Η ταινία ήταν το Matrix, το πρώτο.
Το αρχείο ήταν m2ts, μόνο αυτό κράτησα από όλο το bluray.
Η ταινία έχει νομίζω 8 διαφορετικούς ήχους, ο πρώτος DTS ή DD (δε θυμάμαι ποιο από τα δύο) με αγγλικά, ο δεύτερος TrueHD με αγγλικά, οι υπόλοιποι νομίζω DTS ή DD (δε θυμάμαι ποιο από τα δύο) σε άλλες γλώσσες.
Ξεκινώντας την ταινία, εικόνα και ήχος μία χαρά. Ξεκινάει με το DTS ή DD στα αγγλικά. Κάνοντας την προσπάθεια αλλαγής του ήχου με το δεύτερο στη σειρά που είναι το TrueHD τότε κολλάει η ταινία. Πατώντας το στοπ τότε σταματάει. Πατώντας το play τότε ξεκινάει με DTS ή DD όπου παίζει μία χαρά. Το άφησα για κάμποσο και δεν κόλλησε.
Κάνοντας downgrade στο fw 2.4.0 τότε η ταινία παίζει μία χαρά και η αλλαγή σε TrueHD γίνεται κανονικά χωρίς να κολλάει η ταινία.
Ναι, μόνο στο TrueHD το κάνει. Με τα DTS_HD έχω άλλο πρόβλημα. Ο ήχος δεν ξεκινάει και η εικόνα παίζει σε πιο γρήγορο ρυθμό. Αν το πάω 10'' πιο μπροστά τότε ο ήχος ξεκινάει και η εικόνα παίζει σε κανονικό ρυθμό.Μόνο σε TrueHD στο κανε αυτό;
Δυστυχώς αυτές που έχω έχουν μόνο DTS_HD Master και κανένα πρόβλημα με 2.4.1. και εναλλαγές των ήχων κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής είτε με το ξεκίνημα , κλείδωνε μια χαρά .
Ναι, μόνο στο TrueHD το κάνει. Με τα DTS_HD έχω άλλο πρόβλημα. Ο ήχος δεν ξεκινάει και η εικόνα παίζει σε πιο γρήγορο ρυθμό. Αν το πάω 10'' πιο μπροστά τότε ο ήχος ξεκινάει και η εικόνα παίζει σε κανονικό ρυθμό.
Πάντως το έχω τώρα με το fw 2.4.0 το οποίο βρίσκω ότι μου παρουσιάζει τα λιγότερα προβλήματα.
τα emergency περνάω αλλά δεν έκανα restore defaults. Θα το κάνω και αυτό.Δεν περνάς το emergency ....και μετά να κάνεις restore default ..και να ξαναδοκιμάσεις ?
τα emergency περνάω αλλά δεν έκανα restore defaults. Θα το κάνω και αυτό.
Στο forum τους διαβάζω πολλά posts με τέτοια προβλήματα. Κάποιος ανάφερε ότι θέτοντας το HDMI σε auto τότε του δουλεύει ο ήχος σωστά.
Τι να πω, θα τα κάνω όλα.
Αρχίζει και με κουράζει η ιστορία όμως.
και εγώ το παρατήρησα αυτό το πρόβλημα αλλά μόνο στην πρώτη beta έκδοση με dts-hd και truehd, μετά δεν θυμάμαι θα το ψάξω.Ναι, μόνο στο TrueHD το κάνει. Με τα DTS_HD έχω άλλο πρόβλημα. Ο ήχος δεν ξεκινάει και η εικόνα παίζει σε πιο γρήγορο ρυθμό. Αν το πάω 10'' πιο μπροστά τότε ο ήχος ξεκινάει και η εικόνα παίζει σε κανονικό ρυθμό.
Πάντως το έχω τώρα με το fw 2.4.0 το οποίο βρίσκω ότι μου παρουσιάζει τα λιγότερα προβλήματα.
Το avatar έχω σε iso. Θα το προσπαθήσω να το τεστάρω δικτυακά μάλιστα.
Έχω βρει μία ταινία σε full bluray μορφή νομίζω. Στο φάκελο stream έχει 4 με 5 αρχεία m2ts που το καθένα είναι μέρος της ταινίας. Θα παίξει κανονικά η ταινία ή θα πάρει το μεγαλύτερο m2ts και θα παίξει μόνο αυτό;
Στο Avatar (bluray δομή) στο 31 λεπτό περίπου εκεί που πέφτει στο ποτάμι που τον κυνηγάει το τέρας έχει υψηλό bitrate. Σας παίζει ΟΚ με ήχο dts-hd master;
Εμένα μια χαρά και ΔΙΚΤΥΑΚΑ μάλιστα.
Αυτό που λέω είναι ότι η ταινία είναι σπασμένη σε 4 με 5 m2ts, σχεδόν ιδίου μεγέθους. Αν παίζει το μεγαλύτερο μόνο τότε δε θα δείχνει όλη την ταινία αλλά μόνο μέρος αυτής. Σωστά;Θα σε ρωτήσει εάν θέλεις να πάιξεις folder ή όχι . Πες ναι και θα πάρει το μεγαλύτερο m2ts - την ταινία δηλαδή - και θα ξεκινήσει να το παίζει .
Αυτό που λέω είναι ότι η ταινία είναι σπασμένη σε 4 με 5 m2ts, σχεδόν ιδίου μεγέθους. Αν παίζει το μεγαλύτερο μόνο τότε δε θα δείχνει όλη την ταινία αλλά μόνο μέρος αυτής. Σωστά;
Αν ναι τότε πρέπει κάπως να ενώσω τα m2ts; με τι;
Λοιπόν, τέσταρα το avatar 1080p, ISO, με DTS-HD στη σκηνή που πέφτει στο ποτάμι και δεν έκανε κανένα κόλλημα. Φυσικά δικτυακά έγινε το τεστ με το etrayz.
Φυσικά, έχει προηγηθεί το τρικ με το NFS mount (πληροφορίες στο νήμα του etrayz).
δεν το δοκίμασα από την επιλογή ΝΕΤ.Από την επιλογή NET δηλαδή παίζει με σπασίματα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.