αναλόγως τις ανάγκες σου.
Άμα θέλεις να αποθηκεύσεις πολλά τότε το pro
Αν θέλεις ησυχία τότε το απλό
Μετά από 1 μήνα συμβίωσης με το Xtreamer Pro και με το αναβαθμισμένο firmware 2.4.1 να πω πως δεν είμαι ευχαριστημένος....το εχω κουμπώσει μέσω HDMI σε μια Philips 37PFL9604H.
Προβλήματα:
1. ΔΕΝ δουλευει με την καμμία η επιλογή Aναπαραγωγή 1080p 24Hz...πρέπει να είναι ανενεργή για να παίξει οτιδήποτε 1080p εμφανίζοντας το μήνυμα "αδύνατη η αναγνωση του αρχείου" ενώ σε 720p μαυρίζει στιγμιαία η οθόνη και συνεχίζει...μετά από 3-4 δευτερόλεπτα πάλι το ίδιο
Αν δεν μπορεί να γίνει εξομάλυνση της κίνησης στα 24Hz εχω κολλήματα -σπασίματα στην κίνηση,σωστά;;;;
2. ΔΕΝ κάνει υpscale απλά AVI MPEG βιντεάκια (πχ720χ576).. Παιδικές ταινίες τις δείχνει στην κλασσική ανάλυση και μόνο με zoom μεγαλώνει η εικόνα.....
3. Συνχά πυκνά εμφανίζει πιξελιάσματα στην οθόνη . Και στις ταινίες αλλά και στο μενου ...πρέπει να γίνει restart για να εξαφανιστουν.....
4. είναι σχετικά θορυβώδες ακόμα και στο medium
Αν υπάρχουν λύσεις πειτε κάτι ρε παιδιά....Γενικά δεν το θεωρώ πετυχημένη αγορά για μένα....σκέπτομαι να το δώσω και να πάρω κάτι άλλο....
Το cooling kit κουμπώνει μόνο στο απλό xtreamer αλλά πλέον βγαίνει το νέο μοντέλο με το cooling kit πάνω και το ονομάζει xtreamer sidewinder.Το cooling kit κουμπώνει μόνο στο απλό xtreamer? Στο PRO τι παίζει από ζέστη / θόρυβο (με δίσκους μέσα) ;;
Θα προτείνω να δοκιμάσεις σε άλλη TV. Αν κάνει τα ίδια τότε έπεσες σε προβληματικό μηχανάκι.
ποιά όμως (clear LCD, Picture Plus ...κάτι άλλο....εχει γίνει review του xtreamer pro με την ίδια τηλεόραση στο thelab...και δεν αναφέρθηκε κάποιο πρόβλημμα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.