Xtreamer Prodigy...

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Νίκο δοκίμασες και bdmv full μέσω δικτύου?
Σε ρωτάω γιατί εκεί μου κάνει εμένα κάτι ταρζανιές! (δέν έχω δίσκο για το prodigy, περιμένω να πέσουν λίγο οι τιμές και γι αυτό σερβίρω απο το etrayz)

Από το etrayz δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Re: Xtreamer PRODIGY...

Και εγώ μια από τα ίδια έγραψα εχτές ότι έκανα στριμ το μπαρακα στο προντιτζι από το μκ1 ενώ η μικρή έβλεπε παιδικό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με μεταφορές αρχείων ούτε κολλήματα... συνιστώ να κουμπώσετε τα μηχανάκια σε switch και όχι σε μοντεμ-ρουτερ.

οκ τοτε μονο εγω εχω προβλημα στην αντιγραφη αρχειων στον σκληρο νικο?γιατι απο οτι θυμαμαι ειχεσ πει οτι αυτο ισως ειναι bug του μηχανηματος επισης για το ασυρματο δικτυο ειχαμε πει οτι υπαρχουν προβληματα και το ρωταω γιατι αν μεν ειναι bug βλεπουμε αν οχι να δω τι θα κανω με το μηχανημα εντελει

Το άνοιξα και εγω αλλα απογοητευτηκα και ξαναβαλα ενα WD πού είχα. δεν μπορει να δει εναν εξωτερικο WD My Passport USB, βαζω μια SD ουτε αυτή, βάζω ενα SATA SAMSUNG HD161HJ για δοκιμη μέχρι να πάρω εναν μεγαλύτερο, ακουω να παιρνει μπροστα αλλα τζιφος. εχει κανεις καμια ιδέα? εχω κάνει restart, το έχω βγαλει και απο τη πρίζα αλλα τίποτα. χρειάζεται καποια ρύθμιση ιδιάιτερη?

Δεν έχει τίποτα.Υπάρχει όμως η υποδομή για να βάλει όποιος θέλει.(γρίλιες, βάση, κλπ)
Μα με παθητικη ψυχτρα νομιζω βγηκε το μηχανημα,αυτο δεν το λεγανε οι ιδιοι οταν το διαφημιζανε?

παιδια μια βοηθεια γιατι κοντευει να με τρελλανει αφηνω κατα μερος το κρυφτουλι με τα αρχεια το οποιο αν δεν ηταν εκνευριστικο τοσο θα ηταν διασκεδαστικο αφου ειναι περιπετειωδες!!!!!
Σημερα παω να βαλλω ενα επεισοδιο απο μια σειρα που εχω βαλει στον δισκο του prodigy να δω και ξαφνικα <<μουγγα στην στρουγγα>> ηχος πουθενα λεω οκ εκανα πατατα εχω κανει mute κοιταω οχι, αν εχω κατεβασει τον ηχο του xtreamer λεω κοιταω τιποτα και εδω, λεω οκ το αρχειο ειναι λαθος κατσε να δοκιμασω ενα αρχειο απο την ιδια σειρα που ειδα χθες με ηχο βαζω το επεισοδιο που ειχα δει χθες με ηχο πουθενα ηχος λεω μηπως φταιει το hdmi δοκιμαζω αλλο ενα τιποτα δοκιμαζω το δικο του τιποτα δοκιμαζω αλλη θυρα hdmi τιποτα εχει κανεις καποια ιδεα????
αααα εντωμεταξυ αν ανοιξω ενισχυτη παιζει κανονικα το αρχειο με ηχο αλλα απο τον ενισχυτη καμμια ιδεα καποιος??

Last edited:

Εννοεις οτι συνδεσες κατευθειαν το prodigy στην tv?
Αν ναι , πρεπει να αλλαξεις τις ρυθμισεις στην εξοδο του ηχου του prodigy αφου οι τηλεορασεις δεν αποκωδικοποιουν dolby/dts σηματα.
Λογικα θα εχεις μια επιλογη downmix/stereo

@vadergr αν απαντας σε εμενα γιατι διορθωνα λιγο το ποστ ετσι το ειχα συνδεδεμενο απο την αρχη και επαιζε
<<πρεπει να αλλαξεις τις ρυθμισεις στην εξοδο του ηχου του prodigy αφου οι τηλεορασεις δεν αποκωδικοποιουν dolby/dts σηματα.>>
Λογικα θα εχεις μια επιλογη downmix/stereo>> δεν υπαρχει καποια επιλογη καπου μεσα απο το μενου του prodigy που να αλλαζει αυτο

Δεν έχει τίποτα.Υπάρχει όμως η υποδομή για να βάλει όποιος θέλει.(γρίλιες, βάση, κλπ)

Tιποτα δεν εχει;Εδω εγινε χαμος,ενω ειχαν πει παθητικη ψυξη,στο τελος ειπαν ανεμιστηρα,αλλα απο τη πιεση του κοσμου το αλλαξαν παλι

................................................................................................................................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

μια λυση που βρηκα για να εχω παλι ηχο εβγαλα το ρευμα για κανα 20λεπτο και τωρα εχω παλι ηχο στο ιδιο αρχειο ακριβως βλεπω στο τελος να μας τρελλενει το μηχανημα και οχι τρελλα απο απολαυση βεβαια

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

χρόνια πολλά σε όλους
ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε που βρίσκετε ταινίες mkv με ήχο DTS-HD?

χρόνια πολλά σε όλους
ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε που βρίσκετε ταινίες mkv με ήχο DTS-HD?

Mαλλον θα απαγορευεται να δινουμαι τετοιες πληροφοριες απο το ΦΟΡΟΥΜ

...................................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Μόλις είδα το Avatar σε BD iso(45,4GB έκδοση) χωρίς κανένα κόλλημα,ΔΙΚΤΥΑΚΑ πάντα.Το ρουτερ μου είναι το στανταρ της HOL,το καλώδιο είναι cat5e αγορασμένο με το μέτρο.Δυστυχώς δεν έχω ενισχυτή που να παίζει DTS-MA για να δοκίμαζα και ήχο(παντως το DP2 που έχει ο ενισχυτής μου ακουγόταν φοβερά).Με λίγα λόγια το μηχάνημα φυσάει,αν και χρησιμοποιώ εξοπλισμό entry level.Όταν έκανε δοκιμή δικτύου μου έγραψε ταχύτητα 157500kbps παρόλο που κατέβαζα με torrent ταυτόχρονα.Βέβαια δεν έπαιξαν τα μενου του BD αν και δεν τα πολυέψαξα για να πω την αλήθεια

Με το UPnP to περιεχομενο των φακκελων το βλεπω μονο μεσω PS3 Media server
To PRODIGY to βλεπει ο Media server σαν popcorn Hour

.....................................................................................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Last edited:
Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Εγώ πάλι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αξιώθηκα και σήμερα το μεσημέρι κάθισα και το έστησα το εργαλείο .

Πρώτες εντυπώσεις πολύ Θετικές , το ασύρματο δίκτυο δούλεψε αμέσως και εύκολα χωρίς ωστόσο να προλάβω να στριμάρω ταινίες , συνέδεσα εξωτερικό σκληρό WD my passport Elite , όλα καλά ότι του έδωσα το έπαιξε , μένουν βέβαια κάποια ζόρικα αρχεία που τα άφησα για βράδυ .

Για εσωτερικό σκληρό περιμένω , πρώτα πτώση τιμών και κατα δεύτερο λόγο νέο firmware !!

Δύο θεματάκια μόνο κι όποιος ξέρει απαντά πρώτον πως μπορούμε να βάλουμε 24ωρη μορφή ώρας ;;;;; Δεύτερον επειδή έβαλα όλο το καλωδιομάνι που θα χρειαστώ αντιμετώπισα θέμα με την οπτική ίνα , δεν κουμπώνει καλά , δοκίμασα 2 διαφορετικά καλώδια το ένα καλύτερο το άλλο πιο απλό αλλά και πάλι σαν να μη κουμπώνει καλά , δε φαίνεται να είναι "σπασμένη " η είσοδος αλλά και πάλι ;; εσείς αντιμετωπίσατε κάτι τέτοιο ;;;

Εγώ πάλι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αξιώθηκα και σήμερα το μεσημέρι κάθισα και το έστησα το εργαλείο .

Πρώτες εντυπώσεις πολύ Θετικές , το ασύρματο δίκτυο δούλεψε αμέσως και εύκολα χωρίς ωστόσο να προλάβω να στριμάρω ταινίες , συνέδεσα εξωτερικό σκληρό WD my passport Elite , όλα καλά ότι του έδωσα το έπαιξε , μένουν βέβαια κάποια ζόρικα αρχεία που τα άφησα για βράδυ .

Για εσωτερικό σκληρό περιμένω , πρώτα πτώση τιμών και κατα δεύτερο λόγο νέο firmware !!

Δύο θεματάκια μόνο κι όποιος ξέρει απαντά πρώτον πως μπορούμε να βάλουμε 24ωρη μορφή ώρας ;;;;; Δεύτερον επειδή έβαλα όλο το καλωδιομάνι που θα χρειαστώ αντιμετώπισα θέμα με την οπτική ίνα , δεν κουμπώνει καλά , δοκίμασα 2 διαφορετικά καλώδια το ένα καλύτερο το άλλο πιο απλό αλλά και πάλι σαν να μη κουμπώνει καλά , δε φαίνεται να είναι "σπασμένη " η είσοδος αλλά και πάλι ;; εσείς αντιμετωπίσατε κάτι τέτοιο ;;;

H optical και σε μενα δεν κουμπωνει καλα.Την εβγαλα τελειως.Την ωρα την εβαλα στην αρχη.τι εβαλα δεν θυμαμαι.[στο αυτοματο;]

Tωρα ειναι βλεπω 2ωρες πισω. Απο που ρυθμιζεται δεν φαινετε στο MENOY.Αν ξερει κανεις να μας πει

.............................................................................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

H optical και σε μενα δεν κουμπωνει καλα.Την εβγαλα τελειως.Την ωρα την εβαλα στην αρχη.τι εβαλα δεν θυμαμαι.[στο αυτοματο;]

Tωρα ειναι βλεπω 2ωρες πισω. Απο που ρυθμιζεται δεν φαινετε στο MENOY.Αν ξερει κανεις να μας πει

.............................................................................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , άρα να μην πολυ ανυσηχώ για την οπτική εε;;;

Για την ρύθμιση της ώρας ξέρω εγώ , εκτός του πως τη βάζουμε σε 24ωρη μορφή , το πρόβλημα είναι οτι το έχεις στο αυτόματο , θα πρέπει να πατήσεις εκει πάνω και να βάλης το +2 Cairo για να έχεις σωστή ώρα.

παιδια θελω μια εφαρμογη στην οποια να μπορω να δω τις εκπομπες του ΑΝΤ1 π.χ ραδιο αρβυλα κτλ...

δοκιμασα με opera mini, opera, skyfire, hd dolphin, αλλα τιποτα δεν ξερω ποια εφαρμογη θα τρεχει το flash player του ant1?
αν τα καταφερω θα βλεπω κατευθειαν απο εκει τις σειρες δεν θα χρειαζεται να συνδεω καλωδια απο τον υπολογιστη!