soundkeeper
New member
- 14 September 2007
- 35
Εχει και μαληστα 2 μπαταριες τη μια πανω στην αλλη....αλλα δεν νομιζω να φτεει αυτο. Ξαναφορτοσε το firmware απ την αρχη και ολα θα φιαξουν.
Ρε παιδιά ας τσεκάρει και κανείς άλλος γιατί θα αρχίσω να το χάνω......
Τις τελευταίες 3 φορές που έκλεισα το xtreamer, όταν το ξανάνοιξα η γλώσσα του μενού επέστρεφε στα αγγλικά, όπως και όλες οι ρυθμίσεις στις αρχικές!!!!
Το αστείο είναι ότι τα αγαπημένα μου είναι κανονικά εκεί!
Υπάρχει περίπτωση να έχει πουθενά πάνω στην πλακέτα μπαταρία όπως στο pc η οποία να ήταν απο τις καλές και να τελείωσε???? Δέν ξέρω τί άλλο να σκεφτώ!
δηλαδη για να καταλαβω ειναι ακινδυνο και ισως λυνει προβληματα το να δοκιμασουμε να φορμαρουμε εσωτερικο σκληρο απο το pc?και οχι απο το μηχανημα?για πχ στο απλο το xtreamer αυτο δημιουργοθσε αρκετα προβληματα αν θυμαμαι καλα βεβαια
αυτο που λες για το ρεσταρτ εχεις απολυτο δικιο,ομολογω πως τα 7 τα ειχα φορτωμενα με αρκετα προγραμματα και αλλα πολλα που ειχα βγαλει,το θεμα ειναι οτι το προβλημα το ειχα και με καθαρο pc οταν πηραμε τα πρωτα μηχανακια και το προβλημα εξακολουθουσε να υπαρχει και στον επομενο κατοχο του....τωρα εχω το black και στα 8 εχω μονο τα απαραιτητα,δεν ξερω στην συνεχεια τι θα γινει οταν κανω εγκατασταση καποια απο αυτα που ειχα.........αν ηταν μονο σε εμενα το προβλημα θα ελεγα πως η ευθυνη γι αυτην την δυσλειτουργεια ειναι ολη δικη μου αλλα ελα ομως που δεν εχω μονο εγω αυτο το προβλημα......... για την ιστορια,πριν παραλαβω το μαυρο,ειχα μεταφερει ολες της ταινιες σε αλλο δισκο ωστε αυτον που θα βαλω στο prodigy να τον φορμαρω και επειδη η ολη διαδικασια ειναι χρονοβορα και οι ταινιες που εχω ειναι γυρω στα 800 γιγα ειπα να βαλω το terra copy για να αυξησω (με το μυαλο μου) την ταχυτητα μεταφορας,ισως τελικα να ηταν αυτο που εκανε την ζημια με την απεγκατασταση του
οπως προειπα και παραπανω,προχθες που εγραψα το αλ τσαντιρι και το οποιο δημιουργησε μονο του φακελο μεσα στον σκληρο και μετα την επανεκκινηση εξαφανιστηκε τι μπορει να φταιει γι αυτο?
Εγώ ανέφερα πιο πάνω το τεστ που έκανα ( μέχρι πριν λίγο θεωρούσα πως η πεπατημένη είναι η καλύτερη λύση. - και εξακολουθώ..) με επιτυχία.
Ισως η 3.0.5 να έλυσε αυτήν την παράμετρο.
Nικολα εχουμε κανα νεο για το ποτε θα βγει η επισημη εκδοση ?και κατι ακομα εγω που ειμαι στην 3.0.3,πρεπει οποσδηπωτε να παω στην 3.0.5?ευχαριστω.
Τελικά μήπως ξέρει κανείς αν ήρθαν οι δέκτες DVB-T στην αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα?
Νικο μπορεις να κανεις κατι για τους δέκτες DVB-T;
Νίκο περιμένουμε τ´σο το fw όσοπ και τον δέκτη να δούμε φως με τα κανάλια και το epg της digea.Ε βέβαια....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.