Xtreamer Prodigy...

Εχει και μαληστα 2 μπαταριες τη μια πανω στην αλλη....αλλα δεν νομιζω να φτεει αυτο. Ξαναφορτοσε το firmware απ την αρχη και ολα θα φιαξουν.

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Ρε παιδιά ας τσεκάρει και κανείς άλλος γιατί θα αρχίσω να το χάνω......
Τις τελευταίες 3 φορές που έκλεισα το xtreamer, όταν το ξανάνοιξα η γλώσσα του μενού επέστρεφε στα αγγλικά, όπως και όλες οι ρυθμίσεις στις αρχικές!!!!
Το αστείο είναι ότι τα αγαπημένα μου είναι κανονικά εκεί!

Υπάρχει περίπτωση να έχει πουθενά πάνω στην πλακέτα μπαταρία όπως στο pc η οποία να ήταν απο τις καλές και να τελείωσε???? Δέν ξέρω τί άλλο να σκεφτώ!

Κάνε restore defaults , ξαναπέρνα τις ρυθμίσεις σου , κάνε επανεκκίνηση και όλα θα φτιάξουν.

Re: Xtreamer PRODIGY...

με τα windows 7 οτι αρχειο περνουσα μεσω δικτυου χανοταν στην επανεκκινηση στις 3.03 3.04 3.05 και καποιες φορες οταν περνουσα αρχεια με usb, (μεχρι και το αλ τσαντιρι που εγραψα προχθες ειχε χαθει παρ ολο που δημιουργησε δικο του φακελο)φανταζομαι πως θα εχουν αρκετοι αυτο το προβλημα, εδω και 3 μερες εχω περασει τα windows 8 και με τις 3 εκδοσεις και δεν εχει χαθει κανενα αρχειο οτι κι αν του εχω περασει......τι να υποθεσω τωρα? το αναφερω γιατι καπου πηρε το ματι μου πως η μονη λυση για να λυθει αυτο ειναι το φορματ στον σκληρο........και ειναι πολλα τα γιγα που εχω

Χτες έκανα μια δοκιμή , έτσι για να έχω την εμπειρία που διαδικαστικά απέφευγα μέχρι σήμερα. Φορμάρω τον δίσκο (2Τ) από το PC ..κι όχι μέσω του Prodigy black που τόχω πακεταρισμένο για επιστροφή μετά το τεστ του. Του περνάω 300 giga HD και 3D video files.
Ξεπακετάρω το Prodigy, του περνάω το 3.05 , το κλείνω μετά , του βάζω τον δίσκο , το ανοίγω....
Αναγνώριση άμεση , όλα τα αρχεία μέσα..πρόβλημα ουδέν.....

Εχω την εντύπωση ότι ορισμένα προβλήματα δημιουργούνται λόγω κάποιας άστοχης μη ηθελημένης βέβαια δικής μας κίνησης, ή λεπτομερειών που παραβλέπουμε λόγω άγνοιας και όχι επίτηδες.

Ολα τα μηχανήματα - 'οπως και τα προγράμματα - έχουν μια λογική στην οποία υπακούουν. Κατα βάση είναι "κουτά" . Πιστεύω ότι εάν κατανοήσουμε "βασικές αρχές" αυτής της λογικής τους , θα μειώσουμε τα παραγόμενα προβλήματα.

Δεν είναι δυνατόν με τα win 8 να λύνεται το πρόβλημα και με τα win 7 να υπάρχει. ( Εξ άλλου δεν έχουν διαφορές στην "βάση" τους ) Αρα τι φταίει ? Κάποια ρύθμιση ή ...κάποιο set up που δεν έγινε σωστά. Αντε να βρείς όμως ποιο είναι το "σωστά"
Οπως έχω ξαναγράψει έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους χωρίς πρόβλημα. Το μόνο που κάνω πριν από κάθε σετάρισμα είναι να το ολοκληρώνω με όλες τις "κουτές" διαδικασίες ασφάλειας και λογικής ενός set up.
Π.Χ. περνάω πρόγραμμα στο PC που δεν μου λέει ότι χρειάζεται restart. Εγώ όμως κάνω. Γιατί ? Ξέρω ότι φορτώνει οδηγούς που μπορεί να δημιουργήσουν conflicts με άλλους και αυτό θα φανεί ολοκληρωμένα στο επόμενο restart.
H...στην περίπτωση μας...περνάω το firmware , κάνω restore defaults , - ιδιαίτερα εάν έχω SD card η οποία κρατάει ρυθμίσεις προηγούμενου set up - και ξαναπερνάω τις ρυθμίσεις από την αρχή.

Νομίζω ότι βασικές αρχές διαδικασίας εγκατάστασης - ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή πρώτα απ'όλα - και μετά ακολουθώντας την λογική ότι όλα τα μηχανήματα είναι "βλαμμένα" και πρέπει εμείς να ορίσουμε με λεπτομέρεια πως θα συμπεριφέρονται είναι απαραίτητες.
Αφού τα παραπάνω αποτύχουν , πάμε σε βλάβη του ίδιου του μηχανήματος.

αυτο που λες για το ρεσταρτ εχεις απολυτο δικιο,ομολογω πως τα 7 τα ειχα φορτωμενα με αρκετα προγραμματα και αλλα πολλα που ειχα βγαλει,το θεμα ειναι οτι το προβλημα το ειχα και με καθαρο pc οταν πηραμε τα πρωτα μηχανακια και το προβλημα εξακολουθουσε να υπαρχει και στον επομενο κατοχο του....τωρα εχω το black και στα 8 εχω μονο τα απαραιτητα,δεν ξερω στην συνεχεια τι θα γινει οταν κανω εγκατασταση καποια απο αυτα που ειχα.........αν ηταν μονο σε εμενα το προβλημα θα ελεγα πως η ευθυνη γι αυτην την δυσλειτουργεια ειναι ολη δικη μου αλλα ελα ομως που δεν εχω μονο εγω αυτο το προβλημα......... για την ιστορια,πριν παραλαβω το μαυρο,ειχα μεταφερει ολες της ταινιες σε αλλο δισκο ωστε αυτον που θα βαλω στο prodigy να τον φορμαρω και επειδη η ολη διαδικασια ειναι χρονοβορα και οι ταινιες που εχω ειναι γυρω στα 800 γιγα ειπα να βαλω το terra copy για να αυξησω (με το μυαλο μου) την ταχυτητα μεταφορας,ισως τελικα να ηταν αυτο που εκανε την ζημια με την απεγκατασταση του

οπως προειπα και παραπανω,προχθες που εγραψα το αλ τσαντιρι και το οποιο δημιουργησε μονο του φακελο μεσα στον σκληρο και μετα την επανεκκινηση εξαφανιστηκε τι μπορει να φταιει γι αυτο?

Last edited:

Εμενα μετα απο την πρωτη μπετα που εβαλα,(δεν εχω περασει αλλη εκδοση πιο καινουργια)καμια φορα (σπανια)οταν παταω το κουμπι της επιστροφης,μου κανει επανακινηση το μηχανημα,ευτυχως αυτο δεν μου το κανει οταν π,χ βλεπω καπιο εργο.λετε να ειναι μπαγκ της εκδοσης?.Στο μηχανημα δεν εχω βαλει εσωτερικο ακομα ,και βλεπω προς το παρον μονο απο εξωτερικο.

δηλαδη για να καταλαβω ειναι ακινδυνο και ισως λυνει προβληματα το να δοκιμασουμε να φορμαρουμε εσωτερικο σκληρο απο το pc?και οχι απο το μηχανημα?για πχ στο απλο το xtreamer αυτο δημιουργοθσε αρκετα προβληματα αν θυμαμαι καλα βεβαια

δηλαδη για να καταλαβω ειναι ακινδυνο και ισως λυνει προβληματα το να δοκιμασουμε να φορμαρουμε εσωτερικο σκληρο απο το pc?και οχι απο το μηχανημα?για πχ στο απλο το xtreamer αυτο δημιουργοθσε αρκετα προβληματα αν θυμαμαι καλα βεβαια

Εγώ ανέφερα πιο πάνω το τεστ που έκανα ( μέχρι πριν λίγο θεωρούσα πως η πεπατημένη είναι η καλύτερη λύση. - και εξακολουθώ..) με επιτυχία.
Ισως η 3.0.5 να έλυσε αυτήν την παράμετρο.

αυτο που λες για το ρεσταρτ εχεις απολυτο δικιο,ομολογω πως τα 7 τα ειχα φορτωμενα με αρκετα προγραμματα και αλλα πολλα που ειχα βγαλει,το θεμα ειναι οτι το προβλημα το ειχα και με καθαρο pc οταν πηραμε τα πρωτα μηχανακια και το προβλημα εξακολουθουσε να υπαρχει και στον επομενο κατοχο του....τωρα εχω το black και στα 8 εχω μονο τα απαραιτητα,δεν ξερω στην συνεχεια τι θα γινει οταν κανω εγκατασταση καποια απο αυτα που ειχα.........αν ηταν μονο σε εμενα το προβλημα θα ελεγα πως η ευθυνη γι αυτην την δυσλειτουργεια ειναι ολη δικη μου αλλα ελα ομως που δεν εχω μονο εγω αυτο το προβλημα......... για την ιστορια,πριν παραλαβω το μαυρο,ειχα μεταφερει ολες της ταινιες σε αλλο δισκο ωστε αυτον που θα βαλω στο prodigy να τον φορμαρω και επειδη η ολη διαδικασια ειναι χρονοβορα και οι ταινιες που εχω ειναι γυρω στα 800 γιγα ειπα να βαλω το terra copy για να αυξησω (με το μυαλο μου) την ταχυτητα μεταφορας,ισως τελικα να ηταν αυτο που εκανε την ζημια με την απεγκατασταση του

οπως προειπα και παραπανω,προχθες που εγραψα το αλ τσαντιρι και το οποιο δημιουργησε μονο του φακελο μεσα στον σκληρο και μετα την επανεκκινηση εξαφανιστηκε τι μπορει να φταιει γι αυτο?

Υποθέτω ότι έχεις ορίσει στις ρυθμίσεις το σκληρό σου δίσκο ως μέσο αποθήκευσης εγγραφής . Σωστά?

και μονο με την 3.05 δουλευει?η πχ και με την 3.03 γιατι να αυοτ εινια το προβλημα των κρυφων αρχειων που ενω υπαρχουν δεν φαινονται η που δεν γινεται να διαγραφει με το μενου του μηχανηματος καποιοσ φακελλος τοτε οντως αυτο ειναι μια σημαντικη λυση και πολυ ευκολη

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Τελικά μήπως ξέρει κανείς αν ήρθαν οι δέκτες DVB-T στην αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα?

Εγώ ανέφερα πιο πάνω το τεστ που έκανα ( μέχρι πριν λίγο θεωρούσα πως η πεπατημένη είναι η καλύτερη λύση. - και εξακολουθώ..) με επιτυχία.
Ισως η 3.0.5 να έλυσε αυτήν την παράμετρο.

Nικολα εχουμε κανα νεο για το ποτε θα βγει η επισημη εκδοση ?και κατι ακομα εγω που ειμαι στην 3.0.3,πρεπει οποσδηπωτε να παω στην 3.0.5?ευχαριστω.

Nικολα εχουμε κανα νεο για το ποτε θα βγει η επισημη εκδοση ?και κατι ακομα εγω που ειμαι στην 3.0.3,πρεπει οποσδηπωτε να παω στην 3.0.5?ευχαριστω.

Γιατί να μην πας? Μην φοβάσαι. Μια χαρά δουλεύει.

ναι εχω ορισει το σκληρο για την εγγραφη.......η 305 μια χαρα δουλευει spartan και το και το xlive δουλευει μια χαρα

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Τελικά μήπως ξέρει κανείς αν ήρθαν οι δέκτες DVB-T στην αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα?

Είχα μια συνομιλία (για το ίδιο θέμα - κι εγώ το silver έχω) σήμερα με τον αντιπρόσωπο, ο οποίος ετοιμάζεται να βάλει παραγγελία γενικώς.
Ασχετο ....ρε παιδιά , παίρνετε πολλοί από εσάς τηλέφωνο και ζητάτε το Prodigy black , απ'ότι μου είπε ο άνθρωπος. Βασικά δεν ξέρει απ'ότι μου είπε πότε θα βάλει παραγγελία.

Είστε για ένα power buy στο Prodigy black? 30 κομμάτια λέει ότι μπορεί να φέρει σε 15 μέρες με 230 ευρώ αεροπορικώς.( τελική τιμή.)
Ετσι θα παραγγείλει και ότι άλλο θέλουμε π.χ. τους δέκτες DVB-T

Να το κάνουμε ?

Εγώ του εξήγησα του ανθρώπου ότι οι καιροί είναι δύσκολοι πλέον............

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Νικο μπορεις να κανεις κατι για τους δέκτες DVB-T;

Ειδικα για το DVB-T ενδιαφερομαι και γω , άλλωστε ήταν απο τους λόγους που ήθελα εξαρχής το prodigy.
Μήπως να κάνουμε power buy για τα DVBT ??

Πάντως μια χαρά τα πάει το DVB-T... Τα βρήκε όλα της digea , γράφει μια χαρά ...το μόνο σπαστικό που συνέβη σε μένα είναι ότι ξεκινάει σε DVB mode κι όχι σε media player mode. Πατάς το Home για να γυρίσει στον player. ( Αυτό πάλι ...ποιο μυαλό το σκέφτηκε? Το κινέζικο μάλλον.....)