Downgrade δε μπορώ να κάνω. Όταν πάω να κάνω την διαδικασία και πατάω κρατημένο το κουμπί, δεν σβήνουν ποτέ οι κύκλοι και απλά κολλάει στο αρχικό "XTREAMER" που γράφει με κόκκινα γράμματα..
Όλα είναι ΠΟΛΥ βασικά: Έχω μια 32αρα Panasonic Plasma TXL325E5 και έχω συνδέσει το Xtreamer με ένα HDMI που έχω πάρει από το πλαίσιο (με "χρυσά" κιόλας άκρα για -τύπου- καλύτερο σήμα). Στην τηλεόραση είναι συνδεδεμένο και ένα PS3 (το οποίο δεν πρέπει να είναι ΚΑΝ στην πρίζα..) με άλλο ένα HDMI. Τίποτα άλλο.
Να πω ότι τελικά έκανα το downgrade σε 3.5(10). Δεν έμπαινε γιατί δεν είχα το install.mg στο root του USB. Αλλά τα προβλήματα εξακολουθούν να είναι τα ίδια. Παρά την SD δεν κρατάει τις πληροφορίες των ταινιών, η οθόνη στο Jukebox (και ΜΟΝΟ εκεί) υπερβαίνει το πλαίσιο της τηλεόρασης (παρά τη ρύθμιση που της κάνω από το Screen Size) και επίσης εκεί που βλέπω, κάνω από μόνο του το μηχάνημα restart (χωρίς πράσινη οθόνη). Αυτά. Το άλλο με την ώρα είναι γενικό πρόβλημα απ' ότι κατάλαβα και μπροστά στα άλλα δεν αξίζει καν να το συζητάω.
Όλα είναι ΠΟΛΥ βασικά: Έχω μια 32αρα Panasonic Plasma TXL325E5 και έχω συνδέσει το Xtreamer με ένα HDMI που έχω πάρει από το πλαίσιο (με "χρυσά" κιόλας άκρα για -τύπου- καλύτερο σήμα). Στην τηλεόραση είναι συνδεδεμένο και ένα PS3 (το οποίο δεν πρέπει να είναι ΚΑΝ στην πρίζα..) με άλλο ένα HDMI. Τίποτα άλλο.
Να πω ότι τελικά έκανα το downgrade σε 3.5(10). Δεν έμπαινε γιατί δεν είχα το install.mg στο root του USB. Αλλά τα προβλήματα εξακολουθούν να είναι τα ίδια. Παρά την SD δεν κρατάει τις πληροφορίες των ταινιών, η οθόνη στο Jukebox (και ΜΟΝΟ εκεί) υπερβαίνει το πλαίσιο της τηλεόρασης (παρά τη ρύθμιση που της κάνω από το Screen Size) και επίσης εκεί που βλέπω, κάνω από μόνο του το μηχάνημα restart (χωρίς πράσινη οθόνη). Αυτά. Το άλλο με την ώρα είναι γενικό πρόβλημα απ' ότι κατάλαβα και μπροστά στα άλλα δεν αξίζει καν να το συζητάω.
Χρονια πολλα φιλε με το προβλημα.Στις ρυθμισεις -video-tv system- τι εχεις βαλει;Bαλε hdmi auto.
Mπερδεμα.Εχεις βαλει rc10;Me αυτη εγω ειχα συνεχεια restart.Eτσι γυρισα rc8.Tωρα με τη 4 δεν εχω προβλημα.
Το κακο ειναι οτι δεν συμβαινει σε ολους το ιδιο
δεν ξερω αν βοηθησει αλλα για τον φιλο με το reboot διαβασε αυτο φαινεται οτι τελικα αποδιδεται σε ελλατωματικο σκληρο δισκο αν και απο οτι εγραψες αν διαβασα καλα ειναι καινουργιος δισκος
δεν ξερω απλα το βρηκα και το παραθετω http://forum.xtreamer.net/topic/32430-40-help-my-xtreamer-keeps-rebooting-itself/page__pid__253334#entry253334
επισης στις ρυθμισεις δεν χρειαζεται να ειναι ολα στο off οπως φαινεται και στο manual http://download.xtreamer.net/Misc/Prodigy User Guide ver 4.pdf
Με την 4 δεν μπορώ να ρυθμισω το μέγεθος οθόνης...
Όταν βαζω τις κόκκινες γραμμές ίσα να φαίνονται, οι ταινίες και ειδικά οι 3Δ έχουν περιμετρικά μαύρο πλαίσιο
Καμία ιδέα;
Με την 4 δεν μπορώ να ρυθμισω το μέγεθος οθόνης...
Όταν βαζω τις κόκκινες γραμμές ίσα να φαίνονται, οι ταινίες και ειδικά οι 3Δ έχουν περιμετρικά μαύρο πλαίσιο
Καμία ιδέα;
Να σε ρωτήσω κάτι; Όταν πας στο Jukebox (ΜΟΝΟ εκεί) σου τα δείχνει όλα κανονικά ή τα πάνω-πάνω είναι κομμένα;
οπως μου τα λες ειμαι σχεδον πεπεισμενος οτι επεσες σε ελλατωματικο μοντελλο πχ εγω δεν εχω κανενα προβλημα με reboot αλλα εχω το απλο χωρις καρτα τηλεορασης δεν ξερω αν και αυτο παιζει ρολο μαλλον θα πρεπει να το γυρισεις πισω αν και κανε και μια δοκιμη με εναν οποιοδηποτε αλλο σκληρο δισκο εσωτερικο ετσι για να σου φυγει η απορια
Δοκιμασε να συνδεσεις τον σκληρο σου στο pc να του κανεις φορματ και να του κανεις ασφαλη καταργηση απο το pc τοποθετησε το παλι στο prodigy δοκιμασε με info κτλ απ οτι καταλαβα μονο αυτο δεν εχεις δοκιμασει,δεν εχεις να χασεις και κατι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.