Παντως ο συγκεκριμενος ανθρωπος δεν εδειξε να ειναι κουκουρουκου το αντιθετο μαλιστα .
Και εαν ενημερωθηκε μολις τωρα για τα προβληματα της συσκευης δεν φταει αυτος αλλα εμεις .
Δειξε καλη διαθεση και πηγαινε απο εκει να δοκιμασεις εσυ ο ιδιος το μηχανακι σου και να τους δειξεις επι τοπου το προβλημα.
Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να δοκιμασουμε το καινουργιο firmware και να καταγραψουμε τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε και εαν ειναι προβληματα της συσκευης να κινηθουμε ομαδικα και να ζητησουμε αντικατασταση απο νεοτερα μοντελα η επιστροφη χρηματων
Η θερμοκρασια δωματιου δεν εχει καμια σχεση με την θερμοκρασια στο εσωτερικο της συσκευης .
Εγω εχω εναν Onkyo 876 στο ιδιο επιπλο που ειναι κλειστο με το xtreamer το switch και τον δορυφορικο δεκτη και εβαλα δυο ανεμιστηρακια στο επιπλο γιατι ο Onkyo βραζει .
Θα σου πω και κατι αλλο το ps3 πεθαινει λογο θερμοκρασιας . Οταν μια συσκευη κανει επανεκινηση χωρις λογο κατα 70 % οφειλεται ειτε σε τροφοδοσια ειτε σε θερμοκρασια .
Εαν το εκανε μονο σε εναν τυπο αρχειων θα υποθεταμε οτι ειναι θεμα firmware
Δεν διαφωνώ με αυτό που λες ...όμως θέλω να προσθέσω ότι οι συσκευές κάνουν restart επίσης όταν δεν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τα αρχεία που καλούνται να παίξουν. Π.χ. το Netgear δεν παίζει (ακόμα!!!) αρχεία mov από φωτογραφική κάμερα Canon. Οποτε ξεχνιέμαι και το βάζω να τα παίξει κάνει restart ή κολλάει. Αλλα αρχεία mov παίζει μια χαρά. Προφανώς η Canon χρησιμοποιεί μια κωδικοποίηση στον ήχο που δεν είναι ενημερωμένο το Netgear με τον κατάλληλο codec γι αυτό το πάντρεμα. ( βιντεο+ήχος) .
UI και αποκρισιμότητα της πλάκας. Ειδικά ο browser είναι για να γελάς.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αδυναμία να βάλεις static IP όταν έχεις επιλέξει wireless network
Αυτά είναι από εμένα και μόνο μετά από 1,5 μήνα χρήσης.
Mπορεί καποιος να δωσει λινκ απο το φόρουμ τους στο οποίο να τους αναφέρουν το πρόβλημα?
Η θερμοκρασια δωματιου δεν εχει καμια σχεση με την θερμοκρασια στο εσωτερικο της συσκευης .
Εγω εχω εναν Onkyo 876 στο ιδιο επιπλο που ειναι κλειστο με το xtreamer το switch και τον δορυφορικο δεκτη και εβαλα δυο ανεμιστηρακια στο επιπλο γιατι ο Onkyo βραζει .
Θα σου πω και κατι αλλο το ps3 πεθαινει λογο θερμοκρασιας . Οταν μια συσκευη κανει επανεκινηση χωρις λογο κατα 70 % οφειλεται ειτε σε τροφοδοσια ειτε σε θερμοκρασια .
Εαν το εκανε μονο σε εναν τυπο αρχειων θα υποθεταμε οτι ειναι θεμα firmware
Προσωπικα διαφωνω βρισκω καλο το UI και ειδικα αφου κανα εγκατασταση στον εσωτερικο σκληρο το jukebox .
Η αδυναμια στο σταθερο ip στην ασυρματη συνδεση υπαρχει αλλα δεν αποτελει ελλατωμα κατασκευαστικο
Καποιο προβλημα υπαρχει με την συσκευη σου καθως εγω δεν εχω προβλημα καθυστερησης με το UI .
Κι εγώ με του WD Live TV κάνω τη σύγκριση. Μέρα με τη νύχτα. Το κακό με το SW2 είναι ότι αν πατήσεις γρήγορα πχ 3 φορές να πάει δεξιά ή κάτω, μπορεί να κολλήσει η απόκριση και πρέπει να περιμένεις. Είχε αναφερθεί ακόμα και με το demo μηχάνημα που είχε δοθεί στα παιδιά του avclub και το σχόλιο ήταν να γίνει χρήση 'απαλά'.
Aρα δεν αξίζει ν ασχοληθώ έστω για 50 Ε που μου το πουλάει.
Αν κατάλαβα καλά τα περίεργα τα κάνει ακόμη και σε απλή περιήγηση στον σκληρό δ. (αυτό δεν εννοείς λέγοντας "λίστα με ταινίες" κι όχι κάποιο πρόσθετο του SW)?
Kαι δεν έχει να κάνει με κόλημα σε αναπαραγωγή πχ μεγάλων αρχείων, σωστά?
η 3.0.5 που βγαλανε σημερα στο site για το sidewinter 3 δεν κανει για εσας?
Aρα δεν αξίζει ν ασχοληθώ έστω για 50 Ε που μου το πουλάει.
Αν κατάλαβα καλά τα περίεργα τα κάνει ακόμη και σε απλή περιήγηση στον σκληρό δ. (αυτό δεν εννοείς λέγοντας "λίστα με ταινίες" κι όχι κάποιο πρόσθετο του SW)?
Kαι δεν έχει να κάνει με κόλημα σε αναπαραγωγή πχ μεγάλων αρχείων, σωστά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.