To Sidewinder 2 σαν project απ'ότι έχω καταλάβει ....δεν τους βγήκε. (Xtreamer) . Υποσχέθηκαν πολλά παραπάνω από τις δυνατότητές του, δημιούργησαν ένα απαιτητικό προφίλ για το μηχανάκι , τους τραβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια η Realtek με την παύση της υποστήριξής τους και τους άφησε στα κρύα του λουτρού. Οπως ξέρετε η Realtek ( και η κάθε εταιρεία εδώ που τα λέμε) δεν δίνει ξεκλείδωτο όλο το λειτουργικό της. Ετσι , η κάθε εταιρεία φτιάχνει επάνω σε ότι είναι open το δικό της firmware. Η Xtreamer την πάτησε κοινώς - απ 'ότι έχω καταλάβει. Το Sidewinder 2 για αναπαραγωγή ταινιών HD και ήχο DTS-MA είναι άψογο. Ωραία εικόνα και ήχος . Μέσα από τον εσωτερικό του δίσκο ή ενσύρματο δίκτυο ( εκτός blu ray iso όμως)
Μέχρι εκεί. Παραπάνω .....δεν πάει.
Επιτρέψτε μου να πώ , ότι το 90% των restarts έχει να κάνει 1)με τις επαναλαμβανόμενες εντολές που του δίνετε - γιατί το τηλεκοντρόλ του είναι για ήρεμους ανθρώπους ...
και 2) γιατί ίσως....λέω ίσως τα αρχεία που του βάζετε να παίξει και με τον τρόπο που τα βάζετε δεν παίζουν.
Π.χ. iso από δίκτυο , mkv από ασύρματο δίκτυο , πάτημα εκκίνησης ενός αρχείου και μετά ξαναπάτημα , εκκίνηση αρχείου και μετά αλλαγή άποψης και γρήγορο πάτημα άλλου... Θέλει τον χρόνο του το player.....

Μέχρι εκεί. Παραπάνω .....δεν πάει.
Επιτρέψτε μου να πώ , ότι το 90% των restarts έχει να κάνει 1)με τις επαναλαμβανόμενες εντολές που του δίνετε - γιατί το τηλεκοντρόλ του είναι για ήρεμους ανθρώπους ...
Π.χ. iso από δίκτυο , mkv από ασύρματο δίκτυο , πάτημα εκκίνησης ενός αρχείου και μετά ξαναπάτημα , εκκίνηση αρχείου και μετά αλλαγή άποψης και γρήγορο πάτημα άλλου... Θέλει τον χρόνο του το player.....