Xtreamer Sidewinder 2

To Sidewinder 2 σαν project απ'ότι έχω καταλάβει ....δεν τους βγήκε. (Xtreamer) . Υποσχέθηκαν πολλά παραπάνω από τις δυνατότητές του, δημιούργησαν ένα απαιτητικό προφίλ για το μηχανάκι , τους τραβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια η Realtek με την παύση της υποστήριξής τους και τους άφησε στα κρύα του λουτρού. Οπως ξέρετε η Realtek ( και η κάθε εταιρεία εδώ που τα λέμε) δεν δίνει ξεκλείδωτο όλο το λειτουργικό της. Ετσι , η κάθε εταιρεία φτιάχνει επάνω σε ότι είναι open το δικό της firmware. Η Xtreamer την πάτησε κοινώς - απ 'ότι έχω καταλάβει. Το Sidewinder 2 για αναπαραγωγή ταινιών HD και ήχο DTS-MA είναι άψογο. Ωραία εικόνα και ήχος . Μέσα από τον εσωτερικό του δίσκο ή ενσύρματο δίκτυο ( εκτός blu ray iso όμως)
Μέχρι εκεί. Παραπάνω .....δεν πάει.
Επιτρέψτε μου να πώ , ότι το 90% των restarts έχει να κάνει 1)με τις επαναλαμβανόμενες εντολές που του δίνετε - γιατί το τηλεκοντρόλ του είναι για ήρεμους ανθρώπους ...:flipout: και 2) γιατί ίσως....λέω ίσως τα αρχεία που του βάζετε να παίξει και με τον τρόπο που τα βάζετε δεν παίζουν.
Π.χ. iso από δίκτυο , mkv από ασύρματο δίκτυο , πάτημα εκκίνησης ενός αρχείου και μετά ξαναπάτημα , εκκίνηση αρχείου και μετά αλλαγή άποψης και γρήγορο πάτημα άλλου... Θέλει τον χρόνο του το player.....:flipout::flipout:

Σκέψου να το δώσεις και σε κανέναν γονιό με το σκεπτικό να βλέπει ταινίες...
Ξέρεις τι θα πει..

Πάλι Μλ...ς αγόρασε το παιδί μου ... τον κορόιδεψαν.... :twoguns:

Τώρα....όσοι ντε και καλά επιμένουν σε wireless streaming...μόνο εάν έχουν router Netgear WNDR3700 και usb adapter WNDA3100 κααααατι μπορούν να καταφέρουν....(κόστος...3 x Sidewinder 2 δηλαδή.....) :D

Καλύτερα να σκάψουν το ντουβάρι και να περάσουν καλώδιο. Λιγότερο θα στοιχίσει.

Τώρα....όσοι ντε και καλά επιμένουν σε wireless streaming...μόνο εάν έχουν router Netgear WNDR3700 και usb adapter WNDA3100 κααααατι μπορούν να καταφέρουν....(κόστος...3 x Sidewinder 2 δηλαδή.....) :D

Στη δική μου περίπτωση, όλα τα κρασαρίσματα γινόντουσαν είτε κατά το browsing στα αρχεία μου από usb δίσκο είτε οταν προσπαθούσα να ξεκινήσω κάποιο από τα apps του. Δηλαδή, καμία σχέση με wireless streaming. Η media library δε δούλεψε ποτέ σωστά και πολλά ακόμα που τα έχω ξαναγράψει σε αυτό το νήμα. Και μία ερώτηση: γιατί players άλλων εταιρειών με το 1185 δεν παρουσιάζουν τα ίδια χάλια? Αν η απάντηση είναι διότι δεν επεμβαίνουν στο "μαμίσιο" firmware όσο η Xtreamer, τότε προτιμώ ένα player που δουλεύει και κάνει όσα υπόσχεται, παρά ένα player που σχεδόν δε δουλεύει αλλά έχει φανταχτερά μενού. Θεωρώ ότι το SW2 τους βγήκε "πατάτα", ενδεχομένως να μπορούσαν να το φέρουν σε αξιοπρεπή επίπεδα αλλά αυτό θα απαιτούσε πόρους που δεν είχαν διότι ήδη ο κόσμος είχε εξαγριωθεί με το Prodigy, το οποίο ήταν γεμάτο bugs, και έπρεπε να στρέψουν την προσοχή τους σε εκείνο ώστε να λυθούν άμεσα. Έτσι, αποφάσισαν να το "σκοτώσουν" χωρίς πολλά-πολλά, να δώσουν και ένα 30% refund ΜΟΝΟ για την αγορά του Prodigy και μόνο μέσω του δικού τους e-shop (άρα μεταφορικά, δασμοί,κλπ) και σε όποιον αρέσει. Και αν κάποιος τους τα κάνει "τσουρέκια" στο forum, του ρίχνουν ένα ωραιότατο ban και άντε στην ευχή της Παναγίας. Και στην τελική, αν είσαι σοβαρή εταιρεία, όταν "σου τραβάει ο business partner σου το χαλί κάτω από τα πόδια", τον κόβεις, πας στον ανταγωνιστή του και τέλος. H Xtreamer τι έκανε για να "τιμωρήσει" τη Realtek? Ανακοίνωσε μια νέα σειρά προϊόντων με Realtek επεξεργαστές...

Τα ίδια έκανε η Xtreamer με το πρώτο player.
Το ίδιο έγινε με το ultra.
Και μιλάω για θέματα HD audio, το fw 3 που όλο υποσχόταν και τελικά τα έριξε στη realtek.

Η ίδια η Xtreamer παραδέχθηκε ότι έτρεξε να προλάβει τις γιορτές με το SW2. Έβγαλε ένα σωρό f/w σε 2-3 μήνες (χάσαμε το μέτρημα) όσο υπήρχε ακόμα support από Realtek και τι κατάφερε; Να φτιάξει μικρο-bug. Θα έκανα υπομονή κανά χρόνο και μετά θα έπαιρνα κάτι άλλο. Αλλά εμένα με τρέλανε στα restart λόγω προβλημάτων στο h/w και δεν υπήρχε γυρισμός.

Re: Απάντηση: Xtreamer Sidewinder 2

Τα ίδια έκανε η Xtreamer με το πρώτο player.
Το ίδιο έγινε με το ultra.
Και μιλάω για θέματα HD audio, το fw 3 που όλο υποσχόταν και τελικά τα έριξε στη realtek.

Το blame game έχει οπαδούς και εκτός Ελλάδας, όπως φαίνεται...

Καλώς τα restarts,απο σήμερα ξεκίνησε να τα κάνει και σε μένα.Το μηχάνημα πλέον είναι άχρηστο, ούτος ή άλλως είχε πρόβλημα συμβατότητας με την τηλεόραση μου και μου εμφάνιζε κάτι γραμμές όταν γυρνούσα αρκετή ώρα στο μενού,οπότε είχα περιοριστεί καθαρά στο να βλέπω ταινίες-σειρές.Τώρα με τα restarts πάει και αυτό.Φεύγει στα σκουπίδια,ντρέπομαι να το πουλήσω ή έστω να το χαρίσω,μόνο προβλήματα βγάζει.Πεταμένα λεφτά, ΠΟΤΕ ξανά Xtreamer.

vagamad, επικοινώνησε με τον αντιπρόσωπο (elnetcom). Αν μαζευτούμε και άλλοι (μαζί με εσένα 3 ήμαστε), να διεκδικήσουμε ίσως και μια αντικατάσταση με SW3 καθώς μιλάμε ότι τα μηχανάκια είναι για RMA. Όπως και να έχει, επικοινώνησε να αναφέρεις το πρόβλημα γιατί στο τέλος θα μας πει ότι όλα είναι κομπλέ και δεν υπάρχει πρόβλημα και θα βγούμε και τρελοί.

Λοιπον να τα μαζεψουμε λιγακι για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε .
Παρακαλω να απαντατε με Quote σε αυτο το replay και να συμπλρωνεται την λιστα με τα προβληματα
1) Vertical αναφερει restart σε ανυποπτο χρονο και με διαφορετικα ειδη αρχειων και αργη αποκριση στο UI
@ Vertical σβησε αυτη την γραμμη και συμπληρωσε σε παρακαλω ημερομηνια αγορας και εαν αγοραστηκε απο Ελλαδα καθως και τυχον αλλα προβληματα που εχεις και τι firmware φοραει η συσκευη σου
2) Vagamad αναφερει και αυτος restart της συσκευης συμπληρωσε και εσυ σε παρακαλω
3) Spyrakos την εχεις την συσκευη ? εαν ναι γραψε και εσυ
4) OnlineN σε παρακαλω πες μας μια που φαινεται εχεις περισσοτερο εμπειρια τα δικα σου προβληματα ?

ημερομηνια αγορας

20/12/11

αγοραστηκε απο Ελλαδα

Ναι μέσω του powerbuy του avclub

αλλα προβληματα που εχεις

Άμεσα συνδεμένα με την δική μου συσκευή δεν έχω. Γενικά προβλήματα είναι που είναι γνωστά: έλλειψη αποκρισιμότητας, κρασαρίσματα σε περιήγηση στο youtube.

τι firmware φοραει η συσκευη σου

3.0.11 από την πρώτη ημέρα μετά από αναβάθμιση.

Λοιπον να τα μαζεψουμε λιγακι για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε .
Παρακαλω να απαντατε με copy paste σε αυτο το replay και να συμπληρωνεται την λιστα με τα προβληματα.

1) Vertical αγορασμενο απο Ελλαδα 20/12/2011 firmware 3.0.11 αναφερει restart σε ανυποπτο χρονο και με διαφορετικα ειδη αρχειων και αργη αποκριση στο UI.
2) svellinis αγορασμενο απο Ελλαδα 21/12/2011 δεν παιζει blu ray iso ( σκληρος και δικτυο ) αργη αποκριση στο remote control και πολυ αργη εγγραφη αρχειων στον σκληρο απο 10 mb/s με 1000 lan
3) Vagamad αναφερει και αυτος restart της συσκευης συμπληρωσε και εσυ σε παρακαλω
4) Spyrakos την εχεις την συσκευη ? εαν ναι γραψε και εσυ
5) OnlineN σε παρακαλω πες μας μια που φαινεται εχεις περισσοτερο εμπειρια τα δικα σου προβληματα ?

Μετα απο αυτο προτεινω να δρασουμε ολοι μαζι αλλα συντονισμενα με αυτο εννοω να μην μιλαμε και διαμαρτυρομαστε ολοι μαζι στον αντιπροσωπο αλλα δυο εκπροσωποι μας και αναλογα με την διαθεση που θα δειξει να θα σχεδιασουμε τα επομενα βηματα.
Εαν δουμε οτι δεν εχει την διαθεση να αναλαβη την αντικατασταση των συσκευων κανουμε μια διαμαρτυρια στον συνηγορο του καταναλωτη και στην εκποιζω και στην συνεχεια εαν δουμε οτι παλι δεν ιδρωσε το αυτι του κανουμε και μια αγωγη ζητωντας τα χρηματα μας πισω και ηθικη βλαβη.
Εγω μπορω να αναλαβω εαν συμφωνειτε και εσεις .
Ακουω αντιπροτασεις με το να αναθεματιζουμε την συσκευη και την xtreamer δεν κερδιζουμε τιποτα εγω λεω να διεκδηκησουμε αυτο που δικαιουμαστε .

ημερομηνια αγορας

21/12/2011

αγοραστηκε απο Ελλαδα
ναι από το powerbuy που έγινε.

προβληματα
Τα βασικά προβλήματα: restart σε ανυποπτο χρονο και με διαφορετικα ειδη αρχειων, πρόβλημα συμβατότητας με την τηλεόραση όταν συνδέεται με HDMI, μετά από μικρή περιηγηση στο μενού αρχίζει να βγάζει κάτι γραμμούλες στην οθόνη και μετά κολλάει και πρέπει να το κάνω επανακίνηση από την συσκευή (αυτό το πρόβλημα έχει να κάνει με την συμβατότητα στην τηλεόραση,γιατί σε άλλη TV που το δοκίμασα δεν είχε θέμα), αργη αποκριση στο remote control (εδώ που φτάσαμε δεν μ ενοχλεί ιδιαιτερα αυτό).
τι firmware φοραει η συσκευη σου
Εδώ και λίγες μέρες 3.0.12, νωρίτερα ήμουν στην 3.0.11

1) Vertical αγορασμενο απο Ελλαδα 20/12/2011 firmware 3.0.11 αναφερει restart σε ανυποπτο χρονο και με διαφορετικα ειδη αρχειων και αργη αποκριση στο UI.
2) svellinis αγορασμενο απο Ελλαδα 21/12/2011 δεν παιζει blu ray iso ( σκληρος και δικτυο ) αργη αποκριση στο remote control και πολυ αργη εγγραφη αρχειων στον σκληρο απο 10 mb/s με 1000 lan
3) Vagamad αναφερει και αυτος restart της συσκευης αργη αποκριση στο remote control 3.0.12 21/12/2012 powerbuy

Απο τι μεσο παιζεται τα αρχεια σας ? Μονο εμεις ειμαστε που ειναι οι υπολοιποι ? ποσες συσκευες αγοραστηκαν απο το powerbuy ?
Μπορειτε να γραψετε ποσα mA στα 12 volt αναφερει το τροφοδοτικο της συσκευης σας ?

Θα σου πω πόσα mA είναι το δεύτερο τροφοδοτικό που πήρα (και το οποίο είναι ακριβώς όσα και το original) μόλις πάω σπίτι.

Πρόβλημα με restarts έχει και ο χρήστης vout κι έχει μιλήσει με τον αντιπρόσωπο. Εγώ είχα δώσει την ευχή να μην έχουν και άλλοι restarts. Λυπάμαι που το λέω αλλά πιστεύω ότι ο αριθμός των κατόχων θα αυξηθεί. Εγώ έκανα στο SW2 πολύ χρήση, σχεδόν και 12-14 ώρες την ημέρα και πιθανόν τα προβλήματα ξεκίνησαν μια ώρα αρχύτερα.

Σε λίγο θα ανεβάσω στο Youtube ένα μικρό βιντεο-τεστ του Sidewinder 2 ( είναι 2γίγα και αργεί λίγο ....υπομονή.)

Απάντηση: Re: Xtreamer Sidewinder 2

Σε λίγο θα ανεβάσω στο Youtube ένα μικρό βιντεο-τεστ του Sidewinder 2 ( είναι 2γίγα και αργεί λίγο ....υπομονή.)

Διαβαζοντας το νημα καταλαβα οτι τουλαχιστον στο θεμα της διαμαρτυριας στο site της xreamer πρωτοστατησες και μαλιστα σε μπαναρανε .
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ενω οπως φαινεται ειχες λογω του powerbuy αρκετα συχνα επαφες με τον εδω αντιπροσωπο και απεκτησες μια οικειοτητα και γνωριμια δεν του μετεφερες την απογοητευση και την αγανακτιση των παιδιων που αγορασαν την συσκευη .
Σε παρακαλω μην παρεξηγησεις την απορια μου δεν υπονοω κατι απλα μου κανει εντυπωση οτι μου ειπε οτι δεν γνωριζε τιποτα για τα προβληματα τησς συσκευης