Xtreamer Ultra Power Buy

μας εβγαλε το λαδι !! Υπαρχουν 2 εκδοχες--η πρωτη λαδωνουμε το courier να παραδωσει αυριο :D και η αλλη ειναι Δευτερα συγκεντρωση για τεστ :p

Είχα φτιαχτεί ότι θα τόχαμε σήμερα....λόγω Σ/Κ ...
Ασε που δεν θέλω να το πάρει πρώτος ο "αεροπειρατής".......

μας εβγαλε το λαδι !! Υπαρχουν 2 εκδοχες--η πρωτη λαδωνουμε το courier να παραδωσει αυριο :D και η αλλη ειναι Δευτερα συγκεντρωση για τεστ :p

Την πρώτη την σκέφτηκα κι εγώ :p.(αλλά δεν γίνεται..) Μάλλον για Δευτέρα πάμε.

Είχα φτιαχτεί ότι θα τόχαμε σήμερα....λόγω Σ/Κ ...
Ασε που δεν θέλω να το πάρει πρώτος ο "αεροπειρατής".......
γίνεσαι κακος :firstprize::firstprize::firstprize: ο τυπος ειναι κολοτουμπας ,αλλα δεν πρεπει !!!!

Last edited:
Παιδιά ....δεν έχω καλά νέα γι αυτούς που θα αποφασίσουν να το πάρουν απ' ευθείας από την Xtreamer αργότερα.......
Με ειδοποίησε ο αντιπρόσωπος ότι το εκτελωνισμό λέει δεν το γλυτώνει το μηχάνημα.
Με DHL το πόσο που θα πληρώσει κάποιος θα είναι γύρω στα 100 ευρώ επιπλέον + φπα (εάν το εκτελωνίσει η DHL) και εάν πάει μόνος του στην ουρά να περιμένει μια-δυό ώρες ....γύρω στα 60 ευρώ +Φπα.
Τα κόστη εμπεριέχουν εκτελωνισμό (γιατί είναι πάνω από 22 ευρώ) και εργατικά. Αυτές οι τιμές είναι fixed είτε πρόκειται για 1 είτε για 60 κομμάτια. Απλά στην 2η περίπτωση το κόστος επιμερίζεται. Κι όλα αυτά επειδή δεν έρχεται πια από την Ευρώπη όπως παλιότερα αλλά από την Κίνα.

Κρίμα που δεν το ήξερα πιο πριν ώστε να σας παροτρύνω περισσότερο για αυτό το Power Buy. Οσοι παραγγείλατε μάλλον περισσότερο τυχεροί απ' ότι πιστεύατε είστε ....
Όπως και νά'χει πάντως αυτό είναι μείζον θέμα για τις απ' ευθείας προς τους καταναλωτές αποστολές της Xtreamer στην Ευρώπη.
Δεν συμφέρει.
Γι αυτό προσέξτε όσοι θέλετε στο μέλλον να το αγοράσετε.
Είτε από εδώ (όταν θα έχει διαθεσιμότητα ο Ελληνας αντιπρόσωπος) , είτε από τα γνωστά online καταστήματα που συνηθίζουμε να αγοράζουμε.

με +110 ευρω δεν υπαρχει κανενας λογος ,κανεις ,να αγορασει xtreamer.Φτιαχνει κατι αλλο πολυ καλυτερο και πιο οικονομικο.Τωρα για το power buy οντως συμφερει ...

με +110 ευρω δεν υπαρχει κανενας λογος ,κανεις ,να αγορασει xtreamer.Φτιαχνει κατι αλλο πολυ καλυτερο και πιο οικονομικο.Τωρα για το power buy οντως συμφερει ...

Εμ...αυτό λέμε βρε αδερφέ....
'Οποιος το θέλει ας περιμένει να το αγοράσει πια - κατά την άποψή μου - είτε από οποιονδήποτε εντός Ευρώπης ., όπου δεν θα υπάρχουν τα +110........

ναι αλλα δεν θα υπαρχει και η τιμη που πετυχες ! Τεσπα..παμε να κανουμε επιλεκτικη ληστεια στο courier ? :p

ναι αλλα δεν θα υπαρχει και η τιμη που πετυχες ! Τεσπα..παμε να κανουμε επιλεκτικη ληστεια στο courier ? :p

Καλά....θα γίνει απίστευτο θέμα αυτό....(μιλάω γι όλους αυτούς που έχουν παραγγείλει στην Ευρώπη απ' ευθείας.)
Από την άλλη....σκέφτομαι μήπως είναι και κομμάτι της εμπορικής πολιτικής της Xtreamer να πουλήσει πολλά κομμάτια κάνοντας ανά χώρα περισσότερους αντιπροσώπους .....

δεν ξερω τον ανθρωπο που τα φερνει και προς θεου δεν το συμπεριλαμβανω μεσα ....αλλα ρε γμτ εχουμε γεμισει αντιπροσωπους , επειδη φερνουν 30-50 κομματια.. κατι σαν προέδρους , που οταν φωναζεις γυρνανε οι μισοι Ελληνες (οι υπολοιποι στο αντιπροσωπος).Αν δεν φερεις ενα κοντεηνερ...τι να λεει? ετσι επιτυγχανεις χαμηλες τιμες..Ειπες πριν η τιμη ισχυει ειτε 1 ειτε 60 κομματια..Για να παραγγειλεις 1000 να δουμε ιδια τιμη θα στα δωσει? :D .Απο την αλλη ποιος θα τα παρει τα 1000..σωστο και αυτο...
Το ΣΚ περιμενω τον φιλο να κανουμε test drive popcorn/dune.Κριμα που δεν εχουμε το ultra , που παρεπιμπτοντως δεν εχουμε τονισει αρκετα ,το ποσο ομορφι κουτι εχει.
Αυτα

δεν ξερω τον ανθρωπο που τα φερνει και προς θεου δεν το συμπεριλαμβανω μεσα ....αλλα ρε γμτ εχουμε γεμισει αντιπροσωπους , επειδη φερνουν 30-50 κομματια.. κατι σαν προέδρους , που οταν φωναζεις γυρνανε οι μισοι Ελληνες (οι υπολοιποι στο αντιπροσωπος).Αν δεν φερεις ενα κοντεηνερ...τι να λεει? ετσι επιτυγχανεις χαμηλες τιμες..Ειπες πριν η τιμη ισχυει ειτε 1 ειτε 60 κομματια..Για να παραγγειλεις 1000 να δουμε ιδια τιμη θα στα δωσει? :D .Απο την αλλη ποιος θα τα παρει τα 1000..σωστο και αυτο...
Το ΣΚ περιμενω τον φιλο να κανουμε test drive popcorn/dune.Κριμα που δεν εχουμε το ultra , που παρεπιμπτοντως δεν εχουμε τονισει αρκετα ,το ποσο ομορφι κουτι εχει.
Αυτα

Ο εκτελωνισμός του (απ'ότι πληροφορήθηκα) δεν πάει με το κομμάτι αλλά με την διαδικασία ή οποία έχει standard fee.
Μ'αλλα λογια? Είτε 1 παραγγείλεις είτε 60, είτε 160 θα πληρώσεις το ίδιο ποσό..το οποίο επιμερίζεται ανάλογα με τα κομμάτια. Στο 1 θα πληρώσεις 100 ευρώ.....άρα στα 100 κομμάτια θα αντιστοιχεί 1 ευρώ το ένα.
Τώρα.....αυτοί που θα φέρουν ένα container Xtreamer Ultra ......δεν νομίζω ότι υπάρχουν πια στην Ευρώπη.......:flipout::flipout:

Π.χ. το hdland.fr το έχει σήμερα 349 ευρώ (χωρίς τα μεταφορικά.)

Πολυ πανικος βρε παιδια...

Εγω κραταω μικρο καλαθι για το συγκεκριμενο και βρίσκω πιο ενδιαφερον το prodigy. Οσο για την τιμη, ολο και καμια ευκαιρια θα κατσει οταν αποδειχθεί οτι αξιζει τα λεφτα του, οποτε υπομονη.

το prodigy αν παει σε ρυθμους οπως το ultra , το ξανασυζηταμε τα Χριστουγεννα

To prodigy ειναι realtek 1185.
Οτι κανουν τα αλλα θα κανει και αυτο.Δεν περιμενω τιποτα συνταρακτικο.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ειναι καλο φυσικα...

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

Μόλις παρελήφθη e-mail από courier .....Το Ultra θα παραδοθεί την Δευτέρα ....:blink::smokin::mad::mad:

Περιμένουμε τα νέα με αγωνία!!
:BDBDG54:
Εάν τελικά το πάρετε σήμερα, οι δοκιμές πότε θα ξεκινήσουν?
Με την παραγγελία μας τι γίνεται? θα φτάσει ποτέ στα χέρια μας?

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

Περιμένουμε τα νέα με αγωνία!!
:BDBDG54:
Εάν τελικά το πάρετε σήμερα, οι δοκιμές πότε θα ξεκινήσουν?
Με την παραγγελία μας τι γίνεται? θα φτάσει ποτέ στα χέρια μας?

Το μηχάνημα παρελήφθη. Στα χέρια μου θα το έχω αύριο το πρωί.

@Zilmer : Θα επικοινωνήσουμε σήμερα το απόγευμα για να κανονίσουμε.
Και μιας και φτάσαμε πια στο προσκείμενο , όποιος θέλει να παρευρίσκεται ας μας το ξαναπεί.....

ok κανενα προβλημα..και εγω επαναλαμβανω την προσκληση μου σε οποιον θελει να ερθει και εννοειται χωρις να ρωτησει