Xtreamer Ultra!

ωραια ηταν..το διαυτα ειναι οτι το ultra ειναι μια αψογη αγορα.Windows 7 για αρχη νομιζω ειναι μονοδρομος.Σηκωσε ικανοποιητικοτα , m2ts με περιπου 30mbs/sec.Linux & openelec , σιγα σιγα και χαλαρα.Εκεινο που ειναι σιγουρο ,ειναι οτι με windows 7 δεν θα προδωσει κανεναν , και απο εκει και περα βελτιωσεις θα υπαρχουν.Παρολο που δεν το´χω το ultra , πραγματικα χαρηκα που ειναι τοσο καλο, και τοσος κοσμος που το αγορασε , θα χαρει μια πραγματικη και πρωτογνωρη μαγεια που ακουει στο ονομα : XBMC
PS καθε φορα που βρισκομαστε για τεστ με τον onlineN , πρεπει να κανουμε απο 1 πακετο τσιγαρα σε 3 ωρες :p

Last edited:
Χαίρετε.Θα ηθελα να μαθω αν το xtreamer ultra υποστηριζει αναπαραγωγη full hd 3d iso ή full hd 3d (left-right και sbs)mkv αρχειων video οπως επισης αν υποστηριζει hdmi v1.4;

Δοκιμάστηκε με HDMI 1.4 σε 3D TV. Τα SBS παίξανε άψογα. Δυστυχώς δεν έχει ακόμα δοκιμαστεί σε full 3D.

ναι βρε γιατι να μην παιξουν τα sbs - αν το κανεις σε full ποσταρε το γιατι με ενδιαφερει
το δοκιμασες με power dvd ή με ΤΜΤ ?

ναι βρε γιατι να μην παιξουν τα sbs - αν το κανεις σε full ποσταρε το γιατι με ενδιαφερει
το δοκιμασες με power dvd ή με ΤΜΤ ?

Με Power DVD11 δοκιμάστηκε (περίφημα!! ) αλλά ......δεν έχω 3D TV...... (ακόμα δηλ. κι ίσως μέχρι να διανεμηθεί το RealD να μην πάρω κι όλας....)
Νάρθω....(Να φέρω και το blu ray ) να το δούμε?

Kαι να κλειδωσει σε 3d (που δεν πιστευω) νομιζω οτι η επεξεργαστικη του ισχυς δεν θα το αφησει να παιξει σωστα.
Μακαρι παντως.

Kαι να κλειδωσει σε 3d (που δεν πιστευω) νομιζω οτι η επεξεργαστικη του ισχυς δεν θα το αφησει να παιξει σωστα.
Μακαρι παντως.

γιατι ? νομιζω διαβασα καπου , χωρις να ειμαι σιγουρος ομως , οτι γενικα το 3D παει καλυτερα απο βαρια αρχεια

Με Power DVD11 δοκιμάστηκε (περίφημα!! ) αλλά ......δεν έχω 3D TV...... (ακόμα δηλ. κι ίσως μέχρι να διανεμηθεί το RealD να μην πάρω κι όλας....)
Νάρθω....(Να φέρω και το blu ray ) να το δούμε?
πλακα κανεις? τα ρωτανε αυτα -φυσικα και να ερθεις , εκτος απο σημερα :p
Σημερα παω στον Αυγερινο να σεταρω και εγω το δικο μου.
Ελα να δεις και AMD , και δοκιμαζουμε τα 3D ( εχω περιεργεια και εγω να δω πως παιζει )

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

γιατι ? νομιζω διαβασα καπου , χωρις να ειμαι σιγουρος ομως , οτι γενικα το 3D παει καλυτερα απο βαρια αρχεια

Αν η κάρτα γραφικών υποστηρίζει 3D HW acceleration, όλα είναι καλά..

Αν δεν υποστηρίζει και θέλεις να κάνεις το decoding σε software, χρειάζεσαι τετραπύνηνο.

Nα ρωτησω κατι ;Για την καρτα γραφικων ion 2 μπορουμε να κατεβασουμε
τους πιο προσφατους drivers απο την nvidia και αν ναι, κερδιζουμε κατι
(οπως το nvidia 3d vision ή κατι αλλο) ή θα πρεπει να περιμενουμε συγκεκριμενους drivers απο την εκαστοτε εταιρεια (xtreamer,asus etc)?
(Γιατι απο οτι βλεπω απο τους R260.50 drives και μετα υποστηριζει, σε αλλες καρτες τουλαχιστον, blue ray 3d, Dolby TrueHD κλπ.)
Kαι αν καταλαβα καλα οι drivers ειναι ιδιοι και για την ion2(next gen.).
Bεβαια δεν διαβασα κατι σχετικο για ion2 και truehd.(θα το ειχαμε μαθει ηδη).

μια μικρη ερωτηση λιγο ασχετη με τις ικανοτητες απο το μηχανακι.
Μου εχει ερθει το μηχανακι στο αεροδρομιο και η dhl θελει 180 ευρω για εκτελωνισμο φπα κλπ κλπ
εσεις ποσο πληρωσατε? και αν πληρωσατε λιγοτερο μπορειτε να μου πειτε τον αριθμο παραγγελιας σας για να μη μου λενε μ@λ@κειες?

ευχαριστω

μια μικρη ερωτηση λιγο ασχετη με τις ικανοτητες απο το μηχανακι.
Μου εχει ερθει το μηχανακι στο αεροδρομιο και η dhl θελει 180 ευρω για εκτελωνισμο φπα κλπ κλπ
εσεις ποσο πληρωσατε? και αν πληρωσατε λιγοτερο μπορειτε να μου πειτε τον αριθμο παραγγελιας σας για να μη μου λενε μ@λ@κειες?

ευχαριστω

To ίδιο πλήρωσε κι ένας άλλος φίλος ........

Υ.Γ. Αλλοίμονο...φωνάζαμε εδώ μέσα με το power buy.. Κανείς σας δεν έδωσε σημασία βρε παιδιά....Κρίμα είναι τόσα λεφτά.....

Καταρχήν ζητώ συγνώμη αν η παρακάτω πληροφόρηση δεν θα έπρεπε να μπει στο συγκέκριμενο νήμα, αν χρειάζεται ας το διαγράψει η μεταφέρει κάποιος admin.

επειδή είχε αναφερθεί το συγκεκριμένο μόντελο [Foxconn Netbox NT-A3500] από άλλο μέλος του φόρουμ το βρήκα στα 148 ευρώ + μεταφορικά από αγγλικό μαγαζί αν κάποιος ενδιαφέρεται. Εγώ δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί, οπότε αν δεν σας εμπνέει μην σας πάρω στο λαιμό μου.

Είναι σε αντιστοιχία περίπου ίδιο με το xtreamer - με AMD CPU & GPU - (εκτός απο τα διάφορα περιφερειακά και την έλλειψη ram & HDD). Υπάρχει ένα review όπoυ αναφέρεται ότι μπορούν να αγοραστoύν ξεχωριστά DVD Drive & remote (αυτά δεν τα βρήκα).

review http://www.techpowerup.com/reviews/Foxconn/Netbox_NT-A3500/
e-shop http://airetechit.co.uk/e-shop/prod...d=5ed66e14c05b3286c5c158be31721992&livemode=1

Υπολογίζοντας το κόστος ram & HDD νομίζω ότι βγαίνει αρκετά φτηνότερα από το xtreamer στη retail τιμή του.

Καλησπέρα παιδιά. Εντελώς τυχαία βρήκα σε γνωστό ευρωπαϊκό site το Ultra στα 299 + 10 μεταφορικά = 309 !!! Για του λόγου το αληθές τσεκάρετε εδώ: http://www.hdland.fr/lang-en/lecteurs-multimedias/620-xtreamer-ultra-8809154177475.html

Θεωρώ πως ούτε ο Έλληνας αντιπρόσωπος δε θα κάνει τέτοια τιμή. Είναι κρίμα που κάποιοι φίλοι το πλήρωσαν +100 παραγγέλνοντάς το από την Xtreamer...

και αυτος σε τιμη preorder ειναι.Και μαλιστα ακριβοτερος απο τα 295 του Ελληνα που οντως εδωσε φοβερη τιμη.
Λογικα το site αυτο δεν εχει ξαναφερει ultra.Ελπιζω να μην του σκασει κανα τελωνειο και ψαχνεται μετα...
Η τιμη ειναι καλη παντως.Περιμενετε να δειτε και ποσο θα εχει απο εδω πριν το πάρετε.Εξάλλου οπως την κοβω την δουλεια, η επομενη φουρνια στην Ευρωπη μαζικη θα ειναι.Θα το εχουν ολοι η κανενας.

και αυτος σε τιμη preorder ειναι.Και μαλιστα ακριβοτερος απο τα 295 του Ελληνα που οντως εδωσε φοβερη τιμη.
Λογικα το site αυτο δεν εχει ξαναφερει ultra.Ελπιζω να μην του σκασει κανα τελωνειο και ψαχνεται μετα...
Η τιμη ειναι καλη παντως.Περιμενετε να δειτε και ποσο θα εχει απο εδω πριν το πάρετε.Εξάλλου οπως την κοβω την δουλεια, η επομενη φουρνια στην Ευρωπη μαζικη θα ειναι.Θα το εχουν ολοι η κανενας.

Νόμιζα ότι τα 295 ήταν τιμή power buy και μόνο για τα μέλη του forum. Επίσης, σε άλλα ευρωπαϊκά e-shops το preorder είναι 349 + shipping (π.χ. O2Media). Και το hdland δεν είναι μαγαζάκι της γειτονιάς, να βγάλει μια τιμή χωρίς να έχει υπολογίσει το κόστος εισαγωγής. Anyway, είμαι πείεργος να δω τη retail τιμή του αντιπροσώπου, όταν του είχα ζητήσει τιμή για άλλο προϊόν της xtreamer, ήταν πιο ακριβός σε σχέση με Ευρωπαίους ανταγωνιστές του.

Στην τιμη που εκλεισε ο onlineN συμφερει . Κατι τιμες 350-400-450 που βλεπω , οχι μονο δεν συμφερει αλλα ειναι και πεταμενα λεφτα να φτιαξει κανεις τετοιο htpc.Με 450 μιλαμε για I5 επεξεργαστες και γενικα συνθεση που πεταει.

Nα ρωτησω κατι ;Για την καρτα γραφικων ion 2 μπορουμε να κατεβασουμε
τους πιο προσφατους drivers απο την nvidia και αν ναι, κερδιζουμε κατι
(οπως το nvidia 3d vision ή κατι αλλο) ή θα πρεπει να περιμενουμε συγκεκριμενους drivers απο την εκαστοτε εταιρεια (xtreamer,asus etc)?
(Γιατι απο οτι βλεπω απο τους R260.50 drives και μετα υποστηριζει, σε αλλες καρτες τουλαχιστον, blue ray 3d, Dolby TrueHD κλπ.)
Kαι αν καταλαβα καλα οι drivers ειναι ιδιοι και για την ion2(next gen.).
Bεβαια δεν διαβασα κατι σχετικο για ion2 και truehd.(θα το ειχαμε μαθει ηδη).

Οσο αφορα το παραπανω εχει καποιος καποια ιδεα ή ήταν χαζομαρα αυτο που ανεφερα?