Xtrend ET5000

Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

δεν νομιζω οτι πρεπει να αλλαξεις τον bootloader απλως περασε το παλιο image.

δεν νομιζω οτι πρεπει να αλλαξεις τον bootloader απλως περασε το παλιο image.

Oχι δεν δεχεται κανενα απο τα παληα images,δεν αναβει το κιτρινο για να προχωρησω παρα μονον κοκκινο-πρασινο
Μολις βαλω στο στικακι ενα απο τα 3.0.3 pli η ct τοτε ξεκιναει κανονικα,απλως πλην του pli δεν εχει κυκλοφορησει
αλλο για να δοκιμασω.

Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Μαλλον δε δεχεται τα παλια image γιατι εχουν ονομα et5000, απο τη στιγμη ομως που εχεις νεο bootloader, θα μετονομασεις απλα το φακελο με το παλιο image σε et5x00 και θα επαναλαβεις τη διαδικασια (δεν τοχω δοκιμασει, αλλα μου φαινεται το πιο λογικο).

Για να μη χανόμαστε,

εδώ http://openpli.org/download/et5x00/ θα βρείτε τα καθημερινά updates του image από την Pli. Πάντα να κοιτάτε δεξιά εκεί που στο κίτρινο πλαίσιο γράφει Nightly Builds να μην έχει νεκροκεφαλή, αν έχει τότε μην προχωρήσετε σε αναβάθμιση.

Εδώ http://www.et-view.com/main.php?board=ET5000 o bootloader, image και drivers από την Xtrend.

Re: Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Μαλλον δε δεχεται τα παλια image γιατι εχουν ονομα et5000, απο τη στιγμη ομως που εχεις νεο bootloader, θα μετονομασεις απλα το φακελο με το παλιο image σε et5x00 και θα επαναλαβεις τη διαδικασια (δεν τοχω δοκιμασει, αλλα μου φαινεται το πιο λογικο).

Το εχω δοκιμασει,αναβει κιτρινο και παει να ξεκινησει αλλα μετα σταματαει και παιζει κιτρινο-πρασινο κιτρινο-κιτρινο-πρασινο κιτρινο κλπ
μαλλον επειδη βλεπει αλλο bootloader απο αυτο που εχει το image
Το θεμα ειναι να γυρισω στο παληο bootloader
ευχαριστω

Παιδια καποιο usb wifi που να παιζει δοκιμασμενα?

Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Το εχω δοκιμασει,αναβει κιτρινο και παει να ξεκινησει αλλα μετα σταματαει και παιζει κιτρινο-πρασινο κιτρινο-κιτρινο-πρασινο κιτρινο κλπ
μαλλον επειδη βλεπει αλλο bootloader απο αυτο που εχει το image
Το θεμα ειναι να γυρισω στο παληο bootloader
ΔΕΝ υπαρχει κανενας λογος να γυρισεις στο παλιο bootloader! Θα ακολουθησεις τα βηματα που σου ειπα πιο πανω, αλλα επιπροσθετως απο το φακελο et5000 (που οπως ειπαμε θα ονομασεις et5x00) θα αφαιρεσεις και το αρχειο boot.bin. Το δοκιμασα επιτυχως με νεο bootloader σε παλια ViX, Egami και PLi images.

Παιδια καποιο usb wifi που να παιζει δοκιμασμενα?
Δοκιμασμενα και απροβληματιστα και σιγουρη λυση αποτελει το WiFi Bridge Vonets VAP11G.

Re: Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα

ΔΕΝ υπαρχει κανενας λογος να γυρισεις στο παλιο bootloader! Θα ακολουθησεις τα βηματα που σου ειπα πιο πανω, αλλα επιπροσθετως απο το φακελο et5000 (που οπως ειπαμε θα ονομασεις et5x00) θα αφαιρεσεις και το αρχειο boot.bin. Το δοκιμασα επιτυχως με νεο bootloader σε παλια ViX, Egami και PLi images.

Δοκιμασμενα και απροβληματιστα και σιγουρη λυση αποτελει το WiFi Bridge Vonets VAP11G.

χιλια ευχαριστω,ολα οκ

Re: Απάντηση: Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα

ευχαριστω δουλεψε ,ολα οκ

σε οτι αφορα το ασυρματο δικτυο εγω χρησιμοποιω ενα μινι INTELLINET που ειχα παρει προσφορα παμφθηνο απο το e shop,ειναι δε τοσο μικρο
που το βαζω στην εμπρος usb

Ευχαριστω για τις απαντησεις για το wifi.
Το προβλημα που συνεχιζω να εχω ειναι με το DVB-T "crypto Redi PC 50" το οποιο εχει chipset af9015.Μου βγαζει πολυ συχνα tune failed και πρεπει να κανω restart απο τον διακοπτη για να ξανα λειτουργησει εχω το 2.6 και εχω δοκιμασει και το 3.0.3 και 3.1 υπαρχει κατι που μπορω να κανω αν ξερει κανεις?
Ευχαριστω.

Σκληρός δίσκος εσωτερικός 2,5 μπορεί να μπει;

Μαλλον πας σε USB εξωτερικο σκληρο.

Για ποιον λόγω το λες αυτό;

Γιατι μεσα δεν μπαινει.

Εμμμ, δεν στα έλεγα οτι δεν βλέπω κάτι