Xtrend ET5000

Re: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Παντως μετα απο χθεσινη ενημερωση, δε μου ξαναπαρουσιασε το προβλημα.

Εχθές το μεσημέρι που έκανα ενημέρωση (πριν περάσω παλαιότερη έκδοση), υπήρχε το πρόβλημα. Θα αφήσω 2-3 ημέρες πριν δοκιμάσω να κάνω ενημέρωση.

Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Νέο image SIF TeAm Enigma2 Koala Et5x00 4-3-2012:

- Moved to enigma2 openpli project (thank you openpli team)

- Sifteam cloud system (You can connect your sifteam forum account on your stb, in the future release you can backup your image,share channels settings etc etc in your personal account storage)

- New Graphic skin. Thank you so much to daconi.

- Redisegned SifTeam Panel Menu

- Redesigned Software Manager. Added possibility to rank your favourite plugin, you can consult top rated,most downloaded plugin etc etc

- Added Bouquets and Channels Menu. Now you can download your favourite channel list settings.

- Exclusive possibility to use Original Sky Ita channel list numeration starting from number 100 like skybox stb

- Added OpenWebIf

- New System to detect and install Usb devices

- Many fixes to Mount Disk manager

- Added Temporary-Static Mount.

- Added uuid use on fstab

- Airplay Server coming soon

- Support for Dreambox 8000-7020hd-800se-800-500hd Vuplus-Ultimo-Duo-Uno-Solo Cteck et9000-5000 Xtrend et9200-6000 Azbox Premium/Plus Hd Azbox ME

Τώρα το δοκίμασα και εγώ το θεματάκι που έχεις kanenas και δεν μου το παρουσίασε. Update είχα κανα μήνα να κάνω, το δοκίμασα και μετά το σημερινό update και δουλεύει μια χαρά...

Τώρα το δοκίμασα και εγώ το θεματάκι που έχεις kanenas και δεν μου το παρουσίασε. Update είχα κανα μήνα να κάνω, το δοκίμασα και μετά το σημερινό update και δουλεύει μια χαρά...

Μετά το σημερινό update και σε μένα λειτουργεί κανονικά. Το διόρθωσαν φαίνεται.

Παίδες SOS.
Το μηχάνημα πάει να bootarei και κολλάει στην μαύρη οθόνη με το λογότυπο xtrend και στο panel μπροστά ταυτόχρονα αναμένα κόκκινο και πράσινο. Τι κάνουμε; χρειάζεται update bootloader kai image?
Έχει κανείς να προτείνει συγκεκριμένα αρχεία για να παίξει το μαραφέτι.
Ευχαριστώ

Στο κάνει στα καλά καθούμενα; Ή από επαναφορά από Backup image? Στην πρώτη περίπτωση κάνε ξανά αναβάθμιση με το γνωστό τρόπο. Στη δεύτερη, επανέλαβε απλώς την ίδια διαδικασία.

στα καλά καθούμενα. πήγα να κάνω επανεκίνηση και κόλλησε.

στα καλά καθούμενα. πήγα να κάνω επανεκίνηση και κόλλησε.

Ωραία κάνε ξανά αναβάθμιση, χωρίς να πειράξεις bootloader (φαντάζομαι ξέρεις ότι ανάλογα με τον bootloader, θα πρέπει ο φάκελος να λέγεται et5000 ή et5x00)

το έχω κάνει και ενώ όλη μέρα χθες έπαιζε μια χαρά, σήμερα που εκανα restαrt ξανακόλλησε ......υπάρχει κάτι που μπορώ να περάσω και να στήσω από την αρχή; υπάρχει συνδιασμός bootloader Και image?

το έχω κάνει και ενώ όλη μέρα χθες έπαιζε μια χαρά, σήμερα που εκανα restαrt ξανακόλλησε ......υπάρχει κάτι που μπορώ να περάσω και να στήσω από την αρχή; υπάρχει συνδιασμός bootloader Και image?
Δοκίμασα και το αυθεντικό image με το δικό του bootloader, αλλά με ξεσκισε στα κολλήματα και στα restart, μέχρι που κόλλησε και δεν ξανασηκώθηκε.....

Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Βγάλε ό,τι έχεις πάνω (router, σκληρούς κτλ.) και δοκίμασε να περάσεις πρώτα τον bootloader (κάτω βελάκι) και μετά το image (πάνω βελάκι). Είναι δυο ξεχωριστές διαδικασίες, μην βάλεις όλα τα αρχεία στον ίδιο φάκελο.

Re: Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Βγάλε ό,τι έχεις πάνω (router, σκληρούς κτλ.) και δοκίμασε να περάσεις πρώτα τον bootloader (κάτω βελάκι) και μετά το image (πάνω βελάκι). Είναι δυο ξεχωριστές διαδικασίες, μην βάλεις όλα τα αρχεία στον ίδιο φάκελο.

Καλή παρατήρηση με το κάτω βελάκι για τον bootloader. 'Οτι έχω διαβάσει μέχρι τώρα δεν το διευκρίνιζε. Το δοκιμάζω απόγευμα και τα ξαναλέμε.
Ευχαριστώ .....

Re: Απάντηση: XTREND ET5000 ενας πολυ καλος HD ENIGMA2 linux δεκτης με δυνατοτητα pip

Τελικά έπαιξε όπως είπε ο συνάδελφος, περιμένω να δώ αν θα σκάσει........Bootloader της μαμάς και image open pli.

Εεεεεεσκαααασσεεεεέ.......restart και δεν ξαναξύπνησε......πάει για service.......

εχει δοκιμασει καποιος το OpenPLi-3.0-beta-et5x00?
ειναι οκ?

Re: XTREND ET5000 ένας πολύ καλός HD ENIGMA2 linux δέκτης με δυνατότητα pip

Δεύτερο ημιχρόνιο με τον δέκτη που παρέδωσε πνεύμα.
Αφού πήγε στο service και γύρισε φτιαγμένος(?) , χωρίς να έχει προβλημα ενώ από μένα έφυγε χωρίς να ξεκινάει(επίσημη απάντηση tronix), όντως όταν τον παρέλαβα έπαιξε. Μετά από επανεκίνηση έδειξε ότι κολλαέι και τελικά μετά απο 10 μερες χωρίς επανεκίνηση κόλλησε και δεν ξαναξεκίνησε.

Re: XTREND ET5000 ένας πολύ καλός HD ENIGMA2 linux δέκτης με δυνατότητα pip

Γνωρίζει κανείς κάποιον δεκτη usb που υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά που να δουλευει? Ρωτάω γιατί τα usb της crypto redi pc 50Α kai redi pc 100 που είναι στην αγορά αυτή την στγμή, δεν δουλευουν στον xtrend5000 με PLI 2.1. Τα δοκίμασα και τα 2 χωρίς επιτυχία.

Re: tv tuner usb που να δουλεύει σε Xtrend 5000?

Προς ενημέρωση σας τα νέα usb της crypto redi pc 50Α kai redi pc 100, δεν δουλευουν στον xtrend5000 με PLI 2.1. Γνωρίζει κανείς κάποιον δεκτη usb που υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά που να δουλευει?

To 100 γιατί δε δουλεύει; Θα έπρεπε να δουλεύει.

Re: tv tuner usb που να δουλεύει σε Xtrend 5000?

Ναι ελα ντε? Το θέμα ειναι οτι δεν το βλεπει καθολου ουτε στο lsusb. Εχω κάνει εντωμεταξυ και το τελευταιο software upgrade. Βέβαια έχω το παλιο bootloader αλλα δεν νομίζω οτι παιζει καποιο ρολο. Tο δοκιμασε μαλιστα και φιλος που του δουλευει κανονικα το redi pc 50, αλλα δεν του δουλεψε. Τι να πω, λες να εχουν αλλαξει το chipset στα τελευταια κομματια? Οι drivers που δοκιμασα ειναι η siano απο τα plugins