Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Μιχάλη καλησπέρα. Αν κάποια στιγμή αποφασίσεις να πουλήσεις κάποιο απ αυτά, ενδιαφέρομαι. Ακόμα δεν έχω καταλήξει σε βάση σεγας/επιτραπέζια ή κάτι παρόμοιο.Παντως αν σε προβληματιζει Νεκταριε, η την πουλας καπου η μπορουμε να την ανταλλαξουμε με παρομοια εργαλεια.
Παρηγγειλα προσφατα την επιτραπεζια σεγα της προξον και εχω διαθεσιμη αυτη της boston. Eχω και την γερμανικη βαση για σεγες και επισης την βαση bosch για σεγες (σφραγισμενη) και αλλα σεγοειδη που λογω αγορας παρομοιων εργαλειων δεν θα τα χρειαστω πλεον.
Η γνωμη μου ειναι να προσπαθησεις να την χρησιμοποιησεις σωστα διοτι ειναι καταπληκτικο εργαλειο και με πολυ λιγοτερα προβληματα ρυθμισης απο αλλες κορδελες λιγοτερο ποιοτικες.
Οκ, ευχαριστώΟκ Χρηστο τα λεμε.
Μεσα στο καλοκαιρι θα κανω την καταμετρηση και θα δω τι υπαρχει.
Παρηγγειλα προσφατα την επιτραπεζια σεγα της προξον και εχω διαθεσιμη αυτη της boston. Eχω και την γερμανικη βαση για σεγες και επισης την βαση bosch για σεγες (σφραγισμενη) και αλλα σεγοειδη που λογω αγορας παρομοιων εργαλειων δεν θα τα χρειαστω πλεον.
Ευχαριστώ Μιχάλη. Εχω άλλες δυο κορδέλες να σπάσω...αν τα καταφερω σύντομα θ τη βγάλω στο σφυρί. Αλλιώς ειναι πολύ γαματο εργαλείο για ν το δώσω έτσι απλά.
Φίλε Μιχάλη εγώ πάλι είμαι πιό κατασταλαγμένος από τόν Χρήστο,μέ ενδιαφέρει η επιτραπέζια σέγα worx στάνταρ,καί μέ δοκιμή τήν βάση σέγας τής Neutechnik,καί επίσης μέ δοκιμή τήν Boston,καί όταν εννοώ μέ δοκιμή δέν εννοώ άν είναι λειτουργική πρός Θεού,αλλά άν μού κάνει γιά τόν σκοπό πού τήν θέλω πού θά τό δώ στήν πράξη.
Και είσαι κατασταλαγμενος βρε Δημήτρη ;
Χα χα Χα
Sent from my iPad using Tapatalk
Δυο χιλιοστα? αριστερα δεξια? μπρος πισω?Συμφωνω απολυτως!
Οταν η κορδελα ειναι ακινητη, και την πιεζεις ελαφρα με το δακτυλο μπροστα, πρεπει να πηγαινει πισω ~2 χιλιοστα. Οχι λιγοτερο.

image hosting gif
Μου ξεφυγε λιγο το καυσαεριο εκει στο λαμδα...
Εχει δοκιμασει κανεις τις extra μυτες για το versatip που κανουν για πυρογραφια?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.