Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

35 χιλιοστα οι τρυπες, 33 εκατοστα το μηκος και 13 εκατοστα το πλατος στο μεγιστο σημειο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για βιολι μου κανει περισσοτερο :))

Άψογος :a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευ

Άψογος :a0210:

To παχος του ΚΠ ειναι 7μμ :))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βγάλε το "ρ"....
Έπεται

χαχα, ναι!!

Βγαλει το π και βαλε το χ.... 'ερχεται', αλλα αργα αργα :))

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ενα ρουντολφακι μινιατουρα (13εκ. μηκος Χ 18εκ. υψος) με την ευγενικη χορηγια της black and decker

Φωτο μαζι με τον δημιουργο της :)
30208210625_3a73911b2a_c.jpg

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Στη μυτη κοκκινο λεντακι εχει?

Tα ματια ειναι απο modeling clay (πλαστελινη?) και η κοκκινη μυτη απο χριστουγεννιατικες χαντρες στολισμου.

30175367636_b29c095356_z.jpg

Εισαι master στης μικρογραφιες Μιχαλη !! Ωραιος ο Ρουντολφ !!

Πολύ όμορφος ο Ρούντολφ. Τελικά οι μικρές λεπτομέρειες προσθέτουν πολλούς πόντους στην τελική εικόνα!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Πολύ όμορφο Μιχάλη

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ενα ρουντολφακι μινιατουρα (13εκ. μηκος Χ 18εκ. υψος) με την ευγενικη χορηγια της black and decker
Φωτο μαζι με τον δημιουργο της :)

Ωραίο Μιχάλη. Έγραψες "Φωτο μαζι με τον δημιουργο της" και έψαχνα να σε δω. lol

Έφτιαξα και εγώ ένα αλλά επειδή το φοβήθηκα πως θα βγει το έκανα από mdf (8 χιλιοστά) ώστε αν πάει στα σκουπίδια να είναι μικρό το κακό.

IMG_20161009_203408.jpg

Το τυπωσα σε δύο σελίδες Α3 το αρχικό αρχείο και το έκοψα με την πριονοκορδελα της einhell.

Δευτερόλεπτα μετα την φωτογραφία τα μικρά θεώρησαν καλή ιδέα να το καβαλησουν και έσπασαν τα κέρατα. Παρόλα αυτά το έχουν χαρεί υπερβολικά πολύ.

Για παραγγελίες να μην μιλήσω.... Χαμός.

Πάντως στο μέγεθος που το έφτιαξα εγώ είναι εύκολο στην κατασκευή μόνο λίγη προσοχή θέλει να μην κόψει κάποιος τις εγκοπες βάσει σχεδίου αλλά βάσει του πάχους του υλικού (προφανές αλλά όταν ακολουθείς γραμμές ξεχνιεσαι)

E ρε σουξέ ο Ρούντολφ. Πολύ ωραίος και σ' αυτό το μέγεθος! Μπράβο!

Eυχαριστω παιδια, ηταν οτι επρεπε για προτζεκτακι βροχερου ΣΚ :))

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Έφτιαξα και εγώ ένα αλλά επειδή το φοβήθηκα πως θα βγει το έκανα από mdf (8 χιλιοστά) ώστε αν πάει στα σκουπίδια να είναι μικρό το κακό.

View attachment 132688

Το τυπωσα σε δύο σελίδες Α3 το αρχικό αρχείο και το έκοψα με την πριονοκορδελα της einhell.

Δευτερόλεπτα μετα την φωτογραφία τα μικρά θεώρησαν καλή ιδέα να το καβαλησουν και έσπασαν τα κέρατα. Παρόλα αυτά το έχουν χαρεί υπερβολικά πολύ.

Για παραγγελίες να μην μιλήσω.... Χαμός.

Πάντως στο μέγεθος που το έφτιαξα εγώ είναι εύκολο στην κατασκευή μόνο λίγη προσοχή θέλει να μην κόψει κάποιος τις εγκοπες βάσει σχεδίου αλλά βάσει του πάχους του υλικού (προφανές αλλά όταν ακολουθείς γραμμές ξεχνιεσαι)

Πάρα πολύ όμορφο. Μπράβο. Τι το καλύτερο να δίνεις χαρά στα μικρά παιδιά.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Όντως, ο Ρούντολφ έχει πολύ πέραση τελευταία... :grinning-smiley-043
Εγώ μόλις τέλειωσα τα τριψίματα στους μεγάλους... Κι από παραγγελίες δεν το συζητάω, αν δεν έλεγα συνεχώς 'ξεχάστε το' θα έπρεπε να προσλάβω και προσωπικό.
Κι απ´την άλλη είναι και το κόστος που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Μια πλάκα κόντρα πλακέ 2,50 Χ 1,25 στα 18 χιλιοστά στοιχίζει 75 ευρώ και φτάνει οριακά για 3 κανονικού μεγέθους.

Ένα φωτιστικούλι για το γραφείο (30 cm ταινίας Led 14.4W/m και φως ψυχρό λευκό).

IMG_20161010_202432.jpg

Ξύλο Δάφνης φινιρισμένο με 1 χέρι βρασμένο λινέλαιο + Πορτοκαλέλαιο.

Μπραβο Νικο! Αφου απεκτησες το κολαι με τις λεντοταινιες και τους κορμους, εισαι ετοιμος και για αλλα

57c039f42d39f73a6d2ca4fb1bb378c6.jpg