Ξεκινάω κι εγώ σιγά-σιγά τα Χριστουγεννιάτικα:
Δημήτρη άψογος.... :a0210: :a0210:
Πολύ ωραίος ο χιονάνθρωπις αλλά ο Άγιος Βασίλης είναι φοβερός!!! Για δώσε λεπτομέρειες, πώς τον έφτιαξες.
Καλά, από ελαφάκια πήξαμε, ο Κωλστας μας πρίζωσε άσχημα όλους μου φαίνεται.
Χθές σ´ εμένα ανέβηκαν τα μωρά πάνω κι όταν είδαν αυτούς που φτιάχνω έγινε χαμός... Το τι τους έκαναν δεν λέγεται, ευτυχώς είναι πολύ γερές κατασκευές αλλοιώς θα μαλζευα κομμάτια...
Θα φτιάξω κι εγώ ένα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για το μαγαζί. Που βρίσκουμε το σχέδιο?
Δεν είναι πυρογραφία.Είναι κομμένο ξύλο!(κόντρα πλακέ 4 mm,για την ακρίβεια,αλλά για ξύλο το λογίζουμε)
Πήρε αρκετές ώρες,αλλά το αποτέλεσμα νομίζω τις δικαιολογεί.
Κύριε Μπάμπη ομορφιές. Ωραίο φινίρισμα, ωραίο στόλισμα. Ένα δώρο που θα το θυμούνται για πάντα.
Όταν ξεκουραστείς πάμε για τον κόνδορα![]()
Φτιάχνεις καλούπια από λεπτό mdf με σεγα και λίγο τρίψιμο και μετά πάει το ρουτερ σύννεφο. Κοντυλι με πάνω ρουλεμάν και ξεγυρισμα. Μια ώρα και πολύ λέω. Και σου μένουν και τα καλούπια γιατί όλο και κάποιος θα ζητησειΜιχάλη,τεχνικά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά είναι ΠΟΛΥ χρονοβόρο....
Τρύπα,λύσε λάμα,πέρνα λάμα,δέσε,κόψε ξαναλύσε,ξανατρύπα,ξαναδέσε,ξανά.....
Είναι πολύ της υπομονής,αλλα σίγουρα σε ανταμοίβει στο πολλαπλάσιο μόλις το δεις τελειωμένο!
Φτιάχνεις καλούπια από λεπτό mdf με σεγα και λίγο τρίψιμο και μετά πάει το ρουτερ σύννεφο. Κοντυλι με πάνω ρουλεμάν και ξεγυρισμα. Μια ώρα και πολύ λέω. Και σου μένουν και τα καλούπια γιατί όλο και κάποιος θα ζητησει
Φτιάχνεις καλούπια από λεπτό mdf με σεγα και λίγο τρίψιμο και μετά πάει το ρουτερ σύννεφο. Κοντυλι με πάνω ρουλεμάν και ξεγυρισμα. Μια ώρα και πολύ λέω. Και σου μένουν και τα καλούπια γιατί όλο και κάποιος θα ζητησει
Για το ελάφι λέω εγώ. Ο Βασιλάκης που είναι δεν τον είδα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.