Ελπίζω να μην πήρες αυτά της φώτο τα κόκκινα καθώς είναι μισής ίντσας στέλεχος.
Εγώ πάντως μετά το στραβωμα του ρουτερ του πακέτου του e-Shop θα αγοράζω μόνο επώνυμα μπιτ.
Πήρα το δεκαπενταρι σετ της Bosch με 64 ευρώ από τον Ντετσικα.
Εννοώ bit που μοιάζει με τρυπάνι. Έχουν μέσα στη συσκευασία τα dremel. Φυσικά πολύ μικρά. Το θέλω για μορσα κ νομίζω το λένε κονδιλι. Δεν μπορώ να βρω πληροφορίες...Νικο τι εννοεις σπιραλ μπιτ?
Bits μακρύτερα των 2,5 ιντσών κ κατά προτιμμηση σπιράλ, που βρίσκουμε;
Είσαι αστέρι! Θα τηλεφωνήσω!Για ρώτα σε αυτό το μαγαζί.
http://papadopoulostools.com/subcategory/48/Router-cutters-and-chucks-for-CNC
Τόσο είναι κ αυτό Κυριάκο. Το ρουλεμάν στη βάση, δεν βοηθάει για να κόψω Μόρσα..Σωστά και μάλιστα υπάρχουν και πιο μακρυά! Και σαν αυτό που δείχνεις στην φώτο υπάρχει πιο μακρύ μπιτ στους πέντε πόντους!
Ούτε αυτό βολεύει γιατί η τρύπα ξεκινά από το μηδέν κ διαπερνα τελικά όλο το ξύλο.Τότε θες με ρουλεμάν στην πάνω πλευρά. Αλλά εκεί θα πρέπει να είναι πάντα έξω το bit από τη βάση για να λειτουργησει. Δηλαδή αν είναι 5cm θα πρέπει να υπολογίσεις να υπάρχει ανάλογο παχος- ύψος από κάτω για το κοπτικο.
Να βγάλεις το μαύρο πλαστικό της βάσης. Θα κερδίσεις κι άλλο σε βάθος κοπής. Και μιας και το θες για αντιγραφή, το πλαστικό δε θα σε επηρεάσει πουθενά. Αν το έβγαζες, θα μπορούσες επισής να κόψεις και λίγο απο τον δακτύλιο αντιγραφής.Δείτε τι εννοώ κ οι περισσότεροι θα καταλάβετε. Το μέγιστο βάθος του bit είναι 3 πόντοι. Το ρούτερ δε βυθίζεται άλλο γιατί βρίσκει το κολετ στο δακτύλιο. Αν η μήτρα έχει πάχος 2 εκ κ πάνω, πρακτικά δεν γίνεται αντιγραφή. Για αυτό ψάχνω μακρύτερο bit ή κονδύλι.
Λίγο κερδίζω από τη βάση. Ούτε 3 χιλιοστά. Το βασικό πρόβλημα είναι ο δακτύλιος που περιορίζει την περετερω βύθιση του ρουτερ. Μάλλον θα ψάξω για έναν μεγαλύτερης διαμέτρου.Να βγάλεις το μαύρο πλαστικό της βάσης. Θα κερδίσεις κι άλλο σε βάθος κοπής. Και μιας και το θες για αντιγραφή, το πλαστικό δε θα σε επηρεάσει πουθενά. Αν το έβγαζες, θα μπορούσες επισής να κόψεις και λίγο απο τον δακτύλιο αντιγραφής.
Να προσπαθήσεις να το αντιγράψεις γυρίζοντας το ξύλο και απο τις δύο μεριές, το δοκίμασες / γίνεται στην περίπτωσή σου;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.