Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Η proxxon πρεπει να σε σπονσοραρει με πρωτη υλη και λαμες!!

Ειναι πανεμορφο και πρωτοτυπο!!!

Ισως του λειπει το στρογγυλεμα των ευθειων γραμμων (aka επιτραπεζιο ρουτερακι:))

Μπορουν να με σπονσοραρουν με ενα επιτραπεζιο ρουτερακι... :-P

Ευχαριστω, οταν τελειωσει πιστευω οτι θα ειναι ακομα πιο ωραιο.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αστείρευτη δημιουργικότητα Κώστα.
Δίνεις ρέστα.
Το ενα καλύτερο απο το αλλο.

Sent from my iPad using Tapatalk

Πολλά μπράβο στόν Δημήτρη,τόν Κώστα καί τόν Νίκο,όλα είναι πολύ όμορφα :a0210:

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Εχει παρει φωτια το thread λεμε... Εμενα μου αρεσει με τους ακατεργαστους τακους.

Η δικη μου σημερινη κατασκευη...

Δεν ειναι ακομα τελειωμενο, θελει το λαδακι του, αλλα αυτο θα γινει αυριο.

Πολύ όμορφο. Σαν να ήσουν έτοιμος από καιρό.
Σε πάει κ το πας πολύ, το συγκεκριμένο σπορ.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Η γυναίκα μου έβλεπε τους τάκους από τις παλέτες που διαλύω, καιρό τώρα και είχε ρίξει την ιδέα για ένα τέτοιο φωτιστικό.
Νικόλα με πρόλαβες. Το υλοποίησες συντομότερα. Μπράβο.

Κώστα (Vrass!) πας να μας τρελάνεις με τις πάρα πολύ ωραίες κατασκευές σου. Το μπράβο είναι λίγο!:SFGSFGSF:

Μπράβο ρε παιδιά, είναι όλα πολύ ωραια

Πολύ ωραία όλα!:SFGSFGSF:

Αξιοι!:SFGSFGSF:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Η γυναίκα μου έβλεπε τους τάκους από τις παλέτες που διαλύω, καιρό τώρα και είχε ρίξει την ιδέα για ένα τέτοιο φωτιστικό.
είναι η ορμή της νιότης....σκέφτεται κάτι και απλά το κάνει....οι υπόλοιποι :grandpa:σκέφτονται κάτι και το ξανασκέφτονται και ξανά και ξανά....και κάποια στιγμή το κάνουν...

είναι η ορμή της νιότης....σκέφτεται κάτι και απλά το κάνει....οι υπόλοιποι :grandpa:σκέφτονται κάτι και το ξανασκέφτονται και ξανά και ξανά....και κάποια στιγμή το κάνουν...

Συμφωνώ και συν το ότι προτιμώ να ασχολούμαι με τις μεγάλες κατασκευές μου Σωτήρη.
Τώρα και με δεμένο το χέρι... αστα

αν και ξέρω πως η κακιά στιγμή δεν αργεί να έρθει, πως τα κατάφερες και πέρασες το νύχι σου πάνω από το bit?

Δεν το πέρασα, το τράβηξε σε χρόνο ντε τε, χαμπάρει δεν πήρα.
Έχω ανεβάσει σχετικά. Δες και εδώ...μόνο να το είχα δει πιο νωρίς.
http://www.finewoodworking.com/2014/05/07/router-accident-is-a-great-lesson-in-climb-cutting

κατάλαβα ¨-( ....περασμένα ευτυχώς και όχι ξεχασμένα (ευτυχώς ξανά)

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Κώστα (Vrass!) πας να μας τρελάνεις με τις πάρα πολύ ωραίες κατασκευές σου. Το μπράβο είναι λίγο!:SFGSFGSF:

Ευχαριστώ!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωραίος ο Βραστήρας!!!!

Απλη και πολυ ομορφη κατασκευη απο τον "γνωστο" Ελληνα youtuber...

https://youtu.be/Jq9a5xEb8Ug

Χμμμ... Μάλλον μου χρειάζεται κι ένα πριονάκι χεριού...
Πρέπει όμως να είναι όσο πιο μικρό γίνεται.

Ή ψάξε αν παίρνει αντάπτορα για ακέφαλες.

Η dremel δεν παίρνει ανταπτορα και από λαμες μόνο τους 4 δικούς της τύπους και τίποτα άλλο.

Δεν την έχω δει από κοντά, ίσως με κάποια ιδιοκατασκευή ή πατέντα να λυνόταν το πρόβλημα.
Αλλά ο κ. Μπάμπης τώρα που θα πάρει τον 13ο μισθό, προβλέπω να χτυπάει μια καινούργια.