Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Εγραψες πάλι Κώστα,πολύ καλή η σκέψη σου γιά τό χρώμα,σάν νά είναι από μέταλλο φαίνεται :SFGSFGSF:
Η θέση του θά είναι στήν δουλειά σου ?

Καλημέρα Δημήτρη.
Η θέση του θα είναι πρώτα στο Τραπέζι των Μαστόρων & μετά δώρο σε όποιον φίλο το θέλει.

Η τελική του μορφή είναι χωρίς "χρώμα" παρά μόνο περασμένο λαδάκι.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Καλημέρα Δημήτρη.
Η θέση του θα είναι πρώτα στο Τραπέζι των Μαστόρων & μετά δώρο σε όποιον φίλο το θέλει.

Η τελική του μορφή είναι χωρίς "χρώμα" παρά μόνο περασμένο λαδάκι.

Καλημέρα
Σωστά :bang:,μετά τό είδα ότι στό χαρτί είναι μεταλλικό τό χρώμα.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλή κατασκευή και ωραίο το σύμβολο των "DIYER" και μάλιστα με το ελληνικό κλειδί, όπως λέγαμε το σφυρί αλλά παραπέμπει σε "metal works".
Θα προτιμούσα όμως, προσωπικά πάντα, για δικό μας σύμβουλο κάτι που να έχει σχέση με "saw dust", π.χ.

https://clipartfest.com/categories/view/3bacbb2b68852d370627328a1a765fa085e7b6ab/wood-work-clipart.html

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλή κατασκευή και ωραίο το σύμβολο των "DIYER" και μάλιστα με το ελληνικό κλειδί, όπως λέγαμε το σφυρί αλλά παραπέμπει σε "metal works".
Θα προτιμούσα όμως, προσωπικά πάντα, για δικό μας σύμβουλο κάτι που να έχει σχέση με "saw dust", π.χ.

https://clipartfest.com/categories/view/3bacbb2b68852d370627328a1a765fa085e7b6ab/wood-work-clipart.html

Καλημέρα.
Για ξεκίνα το. Προλαβαίνεις !!! Θα τα έχουμε δίπλα - δίπλα !

Καλημέρα.
Για ξεκίνα το. Προλαβαίνεις !!! Θα τα έχουμε δίπλα - δίπλα !

Εγώ;;; χαχαχα, ντεν έχω τον κρόνο καρντιά μου.

Κούλης, πολύ ωραία προσπάθεια. Καλή συνέχεια εύχομαι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Koulhs όταν βρεις χρόνο δώσε info για την Ι.Χ. ανάποδη σέγα /τραπέζι σου.

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

3cea8fadc0e9ae2bd884c375c627f5cf.jpg
η σεγα μαρκασ cooni!!!! Βιδωμενη σε mdf πάχους 18 χιλ.
a07fa217af611fc9bb282f64d5de6a94.jpg
στην έξοδο της λάμας ( bosch 15εκ.) Από το mdf πρόσθεσα ένα λαμάκι και τέλος δύο ρουλεμάν.
3d633d7cf2ce54ab49c6b613118a5a59.jpg
εδώ ολοκληρωμενη μαζί με τον οδηγό της.με αυτήν έχω κοψει μέχρι 5,5εκ.ξυλο ( η καρδιά της φωτο) με αυτήν κάνω την δουλειά μου τώρα μιας και η επιτραπέζια της einhell με πρωδοσε.

3cea8fadc0e9ae2bd884c375c627f5cf.jpg
η σεγα μαρκασ cooni!!!! Βιδωμενη σε mdf πάχους 18 χιλ.
a07fa217af611fc9bb282f64d5de6a94.jpg
στην έξοδο της λάμας ( bosch 15εκ.) Από το mdf πρόσθεσα ένα λαμάκι και τέλος δύο ρουλεμάν.
3d633d7cf2ce54ab49c6b613118a5a59.jpg
εδώ ολοκληρωμενη μαζί με τον οδηγό της.με αυτήν έχω κοψει μέχρι 5,5εκ.ξυλο ( η καρδιά της φωτο) με αυτήν κάνω την δουλειά μου τώρα μιας και η επιτραπέζια της einhell με πρωδοσε.

5e4b0d8f32d875a2e4fd9c4df47104e4.jpg

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπράβο Κούλη .... να δούμε και κανένα εργαλείο για χομπίστες γιατί πήξαμε στα εργαλεία για επαγγελματίες άνευ επαγγέλματος. :grinning-smiley-043

Μου αρεσουν οι πατεντες, ο πολυπαγκος με τον αποθηκευτικο χωρο, τη σεγα και το τριβειο! Μπραβο Κουλη!!

Πας δυνατά Κούλη.
Μπράβο!

Καλημέρα Κούλη.
Όμορφη η ιδιοκατασκευή σου με πολλά όμως περιθώρια βελτίωσης & καλύτερη ευταξία χώρου. Συνεχίζουμε δυνατά.

Κούλη ωραία κατασκευη. Χωρίς πολλά φρου-φρου κι αρώματα, αλλα λειτουργική.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

να ειστε καλα μαστορεσ μου,πραγματι στησ ιδιοκατασκευεσ καταθετουμε την αγαπη και το μερακι μασ σε οτι και αν κανουμε και τα κυριοτερο δεχονται αδιαμαρτυρητα οποιαδηποτε αλαγη-βελτιωση που θα ηταν ευπροσδεκτη απο ολουσ.

Καλημέρα από τους όμορφους φούρνους επιτέλους μπονάτσα ώρα για ψαρεμα

Καλημερα. Δεν μας λυπάσαι ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Ένα μικρό ξυλόγλυπτο από ξύλο οξιάς για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου (λίγο εταιροχρονισμένα βέβαια). balentine day.jpg

Ένα μικρό ξυλόγλυπτο από ξύλο οξιάς για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου (λίγο εταιροχρονισμένα βέβαια). View attachment 137937

Ετεροχρονισμενα η οχι ειναι υπεροχο τι διαστασεισ εχει?

Προφανώς δεν είναι τελειωμένο αλλά ήθελα να ποστάρω "την πρόοδο" των εργασιών:) :
IMG_20170219_201747.jpg

Που να πρώτο κοιτάξω Δημήτρη!
Όλα όμορφα κ όλα νέες κατασκευές μου φαίνονται εμένα.

Πολύ ωραια Δημητρη αλλα η πυρογραφια απιστευτη !!!

Εμπεδοκλη ωραιο σχεδιο και πολυ ωραια κομμενο !!!

Προφανώς δεν είναι τελειωμένο αλλά ήθελα να ποστάρω "την πρόοδο" των εργασιών:) :
View attachment 137971

Ποιο απολα γιατι εγω κοιτω το ντουλαπι με τα κουτακια και τρελαθηκα!