:a0210:Ένα μικρό ξυλόγλυπτο από ξύλο οξιάς για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου (λίγο εταιροχρονισμένα βέβαια).
Η κατασκευή είναι η συρταριέρα για κοκοψίνια Κώστα.Οι πυρογραφίες δίπλα είναι απλά πειράματα,αν και σκέφτομαι να διακοσμήσω την συρταριέρα με κάτι τέτοιο.
Η συρταριέρα είναι η κατασκευή Νεκτάριε.Ποιο απολα γιατι εγω κοιτω το ντουλαπι με τα κουτακια και τρελαθηκα!

Ουσιαστικά είναι απλά κολλημένα και καρφωμένα.Απλά έκανα κι ένα αυλάκι στα πλαινά κομμάτια (λιγότερο από 2 mm με τη βάση ρουτερ της dremel) και έγινε "κάτι σαν" μισοχαρακτή.Δεν ξέρω αν αυτό προσθέτει κάτι,αλλά έτσι κι αλλιώς ούτε βάρος έχουν να σηκώσουν,ούτε καμιά ιδιαίτερη δύναμη θα ασκηθεί εκεί.Πολυ ωραία η συρταριερα. Τα συρταρακια πως τα κατασκευασες; Δηλ. Τι είδους ενώσεις έκανες ;
Μάλλον το avatar μου δεν φαίνεται πολύ καλά,πρόσεξέ το όμως λίγο :ernaehrung004:Όμορφα πράγματα! Δημήτρη μια που τα καταφέρνεις στην πυρογραφία, κάνε και το ντουέτο Statler / Waldorf (αφού έχεις και το nickname)!
Μάλλον το avatar μου δεν φαίνεται πολύ καλά,πρόσεξέ το όμως λίγο :ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.