Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Παιδιά έχετε απογειωθει όλοι. Κάνω μερικές μέρες να μπω και βλέπω απίστευτες κατασκευές.
Κωστηδες, Δημητρηδες, Μιχαληδες και λοιποί, μπράβο σας. Μου φτιαξατε το πρωινό

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Νικο πολυ δουλεια τα πλατανοφυλλα και πολυ ωραιο το χρωμα που τουσ εβαλεσ.Σου ευχομαι καλη θητεια στο στρατο.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Νικο πολυ δουλεια τα πλατανοφυλλα και πολυ ωραιο το χρωμα που τουσ εβαλεσ.Σου ευχομαι καλη θητεια στο στρατο.

Ευχαριστώ. Δεν ήταν πολύ δουλειά, σε 8άδες τα έκοβα! :)
Βέβαια είναι και θέμα τι σε ευχαριστεί!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλό βράδυ & ήρεμο σε όλους μας.........

Πολλές φωτό & λίγα λόγια.

Επιπλέον φωτο για καλύτερη κατανόηση του εγχειρήματος.

Sorry για τις πολλές φωτο.

Από παλιό βιομηχανικό λαμπτήρα 400 Watt. Δίνει απίστευτα όμορφο μπλε φωτισμό.

Ειδες αμα βαζεις λιγα λογια? Δεν το παρατηρησα καλα και νομιζα οτι ηταν ετοιμη λαμπα απο banggood!!
Eντυπωσιακο λοιπον, καλη δουλεια!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ειδες αμα βαζεις λιγα λογια? Δεν το παρατηρησα καλα και νομιζα οτι ηταν ετοιμη λαμπα απο banggood!!
Eντυπωσιακο λοιπον, καλη δουλεια!

Καλό βράδυ.

Καλό βράδυ & ήρεμο & στους φίλους από την Κω που δοκιμάζονται σκληρά αυτές τις ημέρες & νύχτες.

Πολύ όμορφο Κώστα,συνδυάζει το κλασικό με το φουτουριστικό.Θα μπορούσε να κοσμεί το κομμοδίνο του Harisson στο Blade Runner!

Ωραία ιδέα και εκτέλεση. Θα το προτιμούσα με πιο θερμό φωτισμό, αλλά αυτό υποθέτω ότι είναι κάτι που μπορεί να το αλλάξεις εύκολα αναλόγως του τι θέλεις την εκάστοτε στιγμή ή στον εκάστοτε χώρο.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πολύ όμορφο Κώστα,συνδυάζει το κλασικό με το φουτουριστικό.Θα μπορούσε να κοσμεί το κομμοδίνο του Harisson στο Blade Runner!

Σε ευχαριστώ πολύ Νικ.
Χάρισον Φόρντ ! Νομίζω 1982.

Ωραία ιδέα και εκτέλεση. Θα το προτιμούσα με πιο θερμό φωτισμό, αλλά αυτό υποθέτω ότι είναι κάτι που μπορεί να το αλλάξεις εύκολα αναλόγως του τι θέλεις την εκάστοτε στιγμή ή στον εκάστοτε χώρο.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ πολύ Vrass!
Ο φωτισμός αλλάζει εύκολα κ φθηνά λόγω Κινέζου.

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Κώστα είσαι πολύ παραγωγικός-bye-
Εγώ πρόσφατα τελείωσα μια κλειδωθήκη που είχα ξεκινήσει όταν πρωτοπήρα τη σέγα. Εξού και οι "αρχάριες" κοπές. Από ξεροπλάτανο, περασμένο με teak oil.IMG_20170723_122958.jpgIMG_20170723_122859.jpg

Εγω δεν βλεπω καθολου αρχαριεσ κοπεσ αντιθετα ενα πολυ ομορφο αποτελεσμα μπραβο σου Σπυρο

χεχεχε, εξ'αρχης φαινοταν η εφεση και η υπομονη σου Σπυρο για τις σεγοκατασκευες!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευ

Κώστα είσαι πολύ παραγωγικός-bye-
Εγώ πρόσφατα τελείωσα μια κλειδωθήκη που είχα ξεκινήσει όταν πρωτοπήρα τη σέγα. Εξού και οι "αρχάριες" κοπές. Από ξεροπλάτανο, περασμένο με teak oil.

Σπύρο πολύ όμορφο έχει γίνει.
Στις ευθείες κοπές μην διστάζεις να βάζεις έναν οδηγό με δύο σφιγκτηράκια για να σε ξελασπώσει στις στραβοτιμονιές. Θα σε καθυστερεί όμως λίγο.

.....Πολύ παραγωγικός δεν είμαι, "παραγγελίες -παραγγελιές" πολλές έχω :flipout:

Τώρα ετοιμάζω & σε κιτρινάκι !!!