Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.
Δημήτρη πολύ ωραίο το έκανες. Λογικά τα λάθη καθώς το συγκεκριμένο είναι πολύ απαιτητικό σαν σχέδιο!
Τονίστηκαν και πολύ ωραία τα νερά του ξύλου.
Εγώ σε αυτά που έφτιαξα πρόσφατα, χρησιμοποίησα λάδι και χρωστική λαδιού AURO με πολύ ωραία αποτελέσματα καθώς είχα την ευκαιρία να τα σκουρύνω όσο θέλω και παράλληλα να κρατήσω την φυσική υφή του ξύλου.
Περισσότερα σε λίγες ώρες!
Ανάμεσα στά "ιερά τέρατα" αυτού τού νήματος κάνει τήν εμφάνιση του καί ο "νεοσσός"
Εφτιαξα ένα πλατανόφυλλο πού είχα δεί από τόν Νικόλα πρόσφατα καί μού άρεσε.
Κόντρα πλακέ οκουμέ 4 mm,τό πέρασα 3 χέρια βερνίκι εμποτισμού νερού άχρωμο,μέ τρίψιμο στά ενδιάμεσα μέ σφουγγάρι γυαλόχαρτο καί μέ τό πολυεργαλείο B&d καί όπου δέν χώραγε,κομμάτι από φύλλο γυαλόχαρτο.
Ψιλολαθάκια στήν κοπή έκανα φυσικά σάν φρέσκο μαθητούδι στόν χώρο,αλλά κατάλαβα πώς πρέπει να στρίβουμε τό κομμάτι :smash:
Φυσικά κάθε παρατήρηση ευπρόσδεκτη πρός βελτίωση.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δημήτρη πολύ ωραίο το έκανες. Λογικά τα λάθη καθώς το συγκεκριμένο είναι πολύ απαιτητικό σαν σχέδιο!
Τονίστηκαν και πολύ ωραία τα νερά του ξύλου.
Εγώ σε αυτά που έφτιαξα πρόσφατα, χρησιμοποίησα λάδι και χρωστική λαδιού AURO με πολύ ωραία αποτελέσματα καθώς είχα την ευκαιρία να τα σκουρύνω όσο θέλω και παράλληλα να κρατήσω την φυσική υφή του ξύλου.
Περισσότερα σε λίγες ώρες!