Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κώστα και Σπύρο κεντατε παιδιά!
Κώστα ίσως θα έπρεπε κάποια κομμάτια να είναι με κόκκινο βερνίκι εμποτισμού!

Aυτα περνιωνται με ακρυλικη μπογια καλυτερα αν θες να τα βαψεις.

+++

Κωστα, Αριστα πηρες βλεπω απο την δασκαλα, αντε και εις ανωτερα! :)))

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλό μεσημέρι.

Analogic Weather Station

Κάτι πολύ πιο εύκολο, κάτι πολύ πιο γρήγορο αλλά αρκετά χρήσιμο.

Φωτό από το κινητό μου δυστυχώς.

https://www.etsy.com/listing/242146...27774a16ddaea98762403bf33bbb64b1f60:242146954

Ακουραστος βρε Κωστα, σε χαιρομαι πραγματικα, χιλια μπραβο!!!
Παρα πολυ ομορφο και χρησιμο το σετακι. Ισως ηθελε λιγο περισσοτερ 'αερα' πανω κατω.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ακουραστος βρε Κωστα, σε χαιρομαι πραγματικα, χιλια μπραβο!!!
Παρα πολυ ομορφο και χρησιμο το σετακι. Ισως ηθελε λιγο περισσοτερ 'αερα' πανω κατω.

:ernaehrung004:

Βρήκα λίγο χρόνο κ προχώρησα το Πυροσβεστικό όχημα. Έχουμε δουλειά ακόμα.
Έμπλεξα (ευχάριστα) !

Κώστα πραγματικά πανέμορφη η πυροσβεστική!!!! Πολλά συγχαρητήρια!!!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Κώστα πραγματικά πανέμορφη η πυροσβεστική!!!! Πολλά συγχαρητήρια!!!

Να σαι καλά.

Τώρα μάλλον από Σεπτέμβρη η συνέχεια των εργασιών.

Να σαι καλά.

Τώρα μάλλον από Σεπτέμβρη η συνέχεια των εργασιών.

Κι εγώ από Σεπτέμβρη έχω προγράμματίσει κατασκευές. Αν και έδω που είμαι διακοπές δεν μου λείπουν τα μαστορέματα. Χθές έβαζα κουπαστές σκάλας...

btw (που λέμε και στα μέρη μου),υπάρχουν σχέδια για το πυροσβεστικό όχημα;

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μου έχει στείλει pdf με την cut list. Στείλε της μήνυμα στο mail της κ θα σου στείλει κ σε εσένα. Σε εμένα έλειπαν μερικά εξαρτήματα από την λίστα κοπής αλλά μόνος σου τα φτιάχνεις.
Επίσης κ στο YouTube στο βίντεο της εξηγεί κ γράφει σε υπότιτλους πολλές πληροφορίες.
Θα σου πάρει 2 πρωινά ή 3 απογευματινά αλλά πίστεψε με το αποτέλεσμα θα σε ανταμοιψει πλήρως κάτι που σε καμία φωτο δεν μπορεί να αποτυπωθεί.
Φυσικά κ εγώ εδώ είμαι για ότι χρειαστείς κ μπορώ να σε βοηθήσω.
Ξεκίνησε το !

Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά!

Ομορφο και πολυ ωραια δειχνει στον τοιχο μπραβο Κωστα.

Ομορφο και πολυ ωραια δειχνει στον τοιχο μπραβο Κωστα.

Σε ευχαριστώ πολύ Κυριάκο.

"Σειρά" ζωγράφισες πάλι καλλιτέχνη :SFGSFGSF:

για τους έχοντες κορδέλες-κορδελίτσες και σέγες πάγκου

Attachments

• 20476513_1922381938035368_5735182430470184225_n.jpg
    20476513_1922381938035368_5735182430470184225_n.jpg
    31.5 KB · Views: 112

Εγώ βγήκα σε .........κανονική άδεια (αποτοξίνωση) από σήμερα μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Εγώ από την άλλη κόβω χελιδονοουρές.... :violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Εγώ βγήκα σε .........κανονική άδεια (αποτοξίνωση) από σήμερα μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Θά αντέξεις 1 μήνα αποχή από τήν ερωμένη σου (πριονοκορδέλα) ?
Εκτός άν πάς διακοπές 1 μήνα. -bye-

Εγώ από την άλλη κόβω χελιδονοουρές.... :violent-smiley-030:

Αναμένουμε τό νέο project σου.
Τελικά αυτές οι χελιδονοουρές εκτός από αυτό τό εργαλείο μέ τά δόντια πού μπαίνει τό ρούτερ ενδιάμεσα μέ τό κοπτικό,καί εκτός από τό νά τίς κάνεις στό 100% μέ πριόνι χειρός,γίνονται μέ άλλο τρόπο ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Αναμένουμε τό νέο project σου.
Τελικά αυτές οι χελιδονοουρές εκτός από αυτό τό εργαλείο μέ τά δόντια πού μπαίνει τό ρούτερ ενδιάμεσα μέ τό κοπτικό,καί εκτός από τό νά τίς κάνεις στό 100% μέ πριόνι χειρός,γίνονται μέ άλλο τρόπο ?
Με jig στο παγκοπριονο. Το πιο γρηγορο παντως ειναι με το ρουτερ.

Καλημερα.
Αν εχεις τον οδηγο με τα δοντια για τις ουρες (νομιζω ο παππους Κωστας εχει παρει) το ρουτερ θα σου δωσει το γρηγοροτερο, ευκολοτερο και καθαροτερο αποτελεσμα. Ο περιορισμος του ειναι στο μεγεθος και στις αποστασεις των ουρων.
Αν δεν εχεις τα παραπανω το παλευεις με πριονι και σκαρπελο. Πολυ πιο χρονοβορο, δυσκολο με πολλες πιθανοτητες να προκυψουν ατελειες στο αποτελεσμα. Ειναι η δευτερη φορα που το προσπαθω και παλι μου βγηκαν οι συνδεσεις γερες μεν, με αρκετα κενα δε. Με κουρασε πολυ, μου εφαγε 5-6 ωρες και δεν ειμαι παλι ιδιεταιρα ικανοποιημενος απο το μεχρι τωρα αποτελεσμα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk