Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Εν οψει και της παρελασης πρεπει να φτιαξουμε κανα πιστολακι, ετσι για τη χαρα :))

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Vrass! πολύ όμορφο έγινε.
Ο τύπος αυτός ανεβάζει ωραία πραγματάκια & συχνά - πυκνά τα απλά σχέδια τα έχει free.
Αξίζει πιστεύω η εγγραφή στο κανάλι του.

Ένα ρολόι τοίχου από εμένα & καλό μεσημέρι σε όλους.

Πολύ ωραία αμφότερα Κώστα (vrass) καί Κώστα (Παππού),καί τό πιστόλι γιά λαστιχάκια καί τό ρολόι. :SFGSFGSF:

Ωραιο φαινεται Κωστα!
Πευκακι βλεπουν τα ματια μου! Τι εγινε η οξια που μας εχεις καλομαθει? :))

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ωραιο φαινεται Κωστα!
Πευκακι βλεπουν τα ματια μου! Τι εγινε η οξια που μας εχεις καλομαθει? :))

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Μιχάλη οξυά υπάρχει ακόμα αρκετή, αλλά προηγείται ο υιός στις κατασκευές με αυτήν. Τεράστιο γραφείο γιατί .....έτσι το ζήτησε.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Διαστάσεις γραφείου

Μήκος: 200 cm!!!
Ύψος:75 cm
Βάθος: 65 cm
Πάχος: 4 cm

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Διαστάσεις γραφείου

Μήκος: 200 cm!!!
Ύψος:75 cm
Βάθος: 65 cm
Πάχος: 4 cm

Απλή καί έξυπνη κατασκευή.
Τυχερός ο υιός,άν υπάρχει διαθέσιμο πετρέλαιο θά τόν βγάλει τόν χειμώνα "ζάχαρη" πού λέμε,μόνο νά προσέχει μήν βγάλει χιονίστρες στά πόδια :flipout: -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Απλή καί έξυπνη κατασκευή.
Τυχερός ο υιός,άν υπάρχει διαθέσιμο πετρέλαιο θά τόν βγάλει τόν χειμώνα "ζάχαρη" πού λέμε,μόνο νά προσέχει μήν βγάλει χιονίστρες στά πόδια :flipout: -bye-

Ξέρει αυτός κ φυλάει καλά τις κακοτοπιές.

Το καλό με όλα τα μαδέρια της οξυάς είναι ότι στην σιδηροκατασκευή που είχα φτιάξει πέρυσι όπως τα έχω "πρεσσάρει" εχουν μείνει ανέπαφα.
Ούτε σκέβρωμα, ούτε στράβωμα, ούτε μούχλιασμα.
Σαν να κόπηκαν κ να πλανίστηκαν σήμερα. Θα πάω για κατοχύρωση πατέντας μάλλον :damnyou:

Kωστα ωραιοτατο μεγαλο και βολικο το γραφειο, εχεις την απλα σου και χαιρεται να διαβαζει και να δουλευει κανεις εκει πανω! Μπραβο!!
Πανω στο χρονο δεν νομιζεις ομως οτι θα αρχισει να καμπυλωνει απο το βαρος?

Έχει διπλή τραβέρσα από κάτω κ δύο τρίγωνα στις γωνίες προς τον τοίχο.

Δεν του φτιάχνεις και μια συρταριέρα να δέσει το πράγμα. -bye-

Έχει διπλή τραβέρσα από κάτω κ δύο τρίγωνα στις γωνίες προς τον τοίχο.

K περιμετρικά από το άνοιγμα στο καλοριφέρ υπάρχει φιλετακι από μαόνι για να μην του πέφτουν τα στυλό κλπ (αλλά περισσότερο να διορθωθεί μια στραβοτιμoνιά της 20Volt σέγας από τα Lidl που την άκουσε για τα καλά στο να κόψει ευθεία 4 cm πάχος οξυά, σε μήκος 72 cm).

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Δεν του φτιάχνεις και μια συρταριέρα να δέσει το πράγμα. -bye-

Ρε φίλε εσύ βαλτός είσαι τώρα ή μίλησες με την γιαγιά στο τηλέφωνο ? !

Eγω πιστευω οτι εαν μπει το like, αυτοι που λενε ζωντανα τα 'μπραβο κλπ' θα συνεχιζουν να τα λενε ζωντανα αλλα και θα πατανε και το like!
To καλο ομως θα ειναι οτι τα παιδια που δεν σχολιαζουν συνηθως, θα πατανε το κουμπι! Περισσοτερη χαρα δηλαδη για τον κατασκευαστη -και ζωντανα σχολια και likes :))

Εγω προσωπικα θα συνεχισω και τα ζωντανα σχολια. Το παρεϊστικο στυλ που εχουμε εδω μεσα, δεν το αλλαζω με τιποτα και με κανενα απροσωπο 'like'.

Έλα ...ξεκίνα τώρα .... και τους 72 και 4 πάχος πόντους τους κόβουν στην κορδέλα ή βοηθάνε με δισκοπρίονο.

Έλα ...ξεκίνα τώρα .... και τους 72 και 4 πάχος πόντους τους κόβουν στην κορδέλα ή βοηθάνε με δισκοπρίονο.

Η κορδέλα κ το δισκοπριονο είναι αλλού.
Στην κορδέλα εκεί που ήθελε το κόψιμο δεν "πιάνεται". Το καπάκι αυτό δεν κουβαλιέται ούτε με δύο άτομα. Δισκοπρίονο αν έβαζα εκεί μέσα θα είχαμε σκονερά δράματα κ δεν το είχα πάρει μαζί μου. Απλά ήθελε την αντρική ηλεκτρική σέγα της Bosch.

Η κορδέλα κ το δισκοπριονο είναι αλλού.
Στην κορδέλα εκεί που ήθελε το κόψιμο δεν "πιάνεται". Το καπάκι αυτό δεν κουβαλιέται ούτε με δύο άτομα. Δισκοπρίονο αν έβαζα εκεί μέσα θα είχαμε σκονερά δράματα κ δεν το είχα πάρει μαζί μου. Απλά ήθελε την αντρική ηλεκτρική σέγα της Bosch.

Δηλαδη η κατασκευη εγινε on site που λενε καινστο χωριο μου.
Το καλοριφερ εκτος απο ζεστη βγαζει και θερμοτητα :flipout:, δεν υπαρχει κινδυνος να «αναψει» το ξυλο κοντα του? Ειδικα αυτα τα σωματα, λογω υψηλων θερμοκρασιων φωτια θα βγαζουν!
ΥΣ. Σουπερ τεραστιο παππου, μου αρεσουν αυτα!