Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Eγω πιστευω οτι εαν μπει το like, αυτοι που λενε ζωντανα τα 'μπραβο κλπ' θα συνεχιζουν να τα λενε ζωντανα αλλα και θα πατανε και το like!
To καλο ομως θα ειναι οτι τα παιδια που δεν σχολιαζουν συνηθως, θα πατανε το κουμπι! Περισσοτερη χαρα δηλαδη για τον κατασκευαστη -και ζωντανα σχολια και likes :))

Εγω προσωπικα θα συνεχισω και τα ζωντανα σχολια. Το παρεϊστικο στυλ που εχουμε εδω μεσα, δεν το αλλαζω με τιποτα και με κανενα απροσωπο 'like'.

Σαν να συμφωνούμε σε πολλά κυρ Μισέλ μου. Τώρα όμως είναι καλό αυτό ? ! :flipout:
http://avclub.gr/forum/showthread.p...λτιωση?p=1057992859&viewfull=1#post1057992859

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Δηλαδη η κατασκευη εγινε on site που λενε καινστο χωριο μου.
Το καλοριφερ εκτος απο ζεστη βγαζει και θερμοτητα :flipout:, δεν υπαρχει κινδυνος να «αναψει» το ξυλο κοντα του? Ειδικα αυτα τα σωματα, λογω υψηλων θερμοκρασιων φωτια θα βγαζουν!
ΥΣ. Σουπερ τεραστιο παππου, μου αρεσουν αυτα!

Η συναρμογή έγινε επί τόπου στο δωμάτιο. Τα κομμάτια είχαν ετοιμαστεί στο Εργαστήριο.
Υπάρχει αέρας γύρω γύρω από το καλοριφέρ. Αν καταφέρει κ του βάλει "φωτιά" θα έχει κάψει πρώτα τα πόδια του.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μου αρέσει πολύ το ρέλι γύρω γύρω, θα συμφωνήσω κι εγώ για τη συρταριέρα. Μία ασορτι τροχήλατη είναι ότι πρέπει.

Πάντως τόσο κοντά στο καλοριφέρ, δεν βλέπω το λάπτοπ να τη βγάλει καθαρή ως το επόμενο καλοκαίρι... :-P

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Σας ευχαριστώ.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

& ένα ακόμα ρεσώ, με πολύ όμορφα νερά, από ένα κομμάτι ξύλου που μου είχε δώσει ο cbfdim.

images

Eλα να προετοιμαζομαστε :grinning-smiley-043

Άραγε θα έχει και:

Ωραίες κατασκευές Κώστα. Μου άρεσε πολύ το ξύλο στο ρεσώ. Πολύ ωραίο κομμάτι.

Άραγε θα έχει και:

attachment.php

Δεν χρειάζεται, απλά αν κάτι σε χαλάει τόσο πολύ το λες με σχόλιο.

:a0210:

Δεν σας προλαβαίνω με τίποτε...
Δυο-τρείς μέρες είχα τρεχάματα και φτιάξατε μια αποθήκη πράγματα.
Κώστα, όταν θα πάρεις σύνταξη και θα έχεις χρόνο πόσα θα φτιάχνεις δηλαδή;
Κυριάκο μπράβο, πάρα πολύ ωραία!

Δεν σας προλαβαίνω με τίποτε...
Δυο-τρείς μέρες είχα τρεχάματα και φτιάξατε μια αποθήκη πράγματα.
Κώστα, όταν θα πάρεις σύνταξη και θα έχεις χρόνο πόσα θα φτιάχνεις δηλαδή;
Κυριάκο μπράβο, πάρα πολύ ωραία!

L I K E !

αφού το πάτε έτσι πάρε κι από μένα

Attachments

• cute-wink-smiley.png
    cute-wink-smiley.png
    69.1 KB · Views: 96

Κώστα ακάματος, όπως πάντα!

Εγώ αυτή τη φορά έφτιαξα κάτι διαφορετικό. Ένα διακοσμητικό που πήγε δώρο σε ένα φίλο μου. Φτιαγμένο από οξιά.

Basket.jpg

Σπύρο πολύ όμορφο έγινε.

Νίκο σε ευχαριστώ.

Ειναι καταπληκτικο Σπυρο, νομιζω οτι ανετα κερδιζεις τον τιτλο του ΜVP της επιτραπεζιας σεγας για το 2017!!!
Eυγε φιλε!!!