Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Τζεπετο μου ακουραστοσ και απολαυστικοσ οπωσ παντα

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Τζεπετο μου ακουραστοσ και απολαυστικοσ οπωσ παντα

Kαι συ δεν πας πισω Κυριακο.
Μονο βαζε ενα ενα τα εργα σου για να τα απολαμβανουμε πιο πολυ :))

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Εγώ αυτή τη φορά έφτιαξα κάτι διαφορετικό. Ένα διακοσμητικό που πήγε δώρο σε ένα φίλο μου. Φτιαγμένο από οξιά.

View attachment 145679

LIKE. :award::award:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Σπυρο ωραιοτατο μπραβο σου

Kαι συ δεν πας πισω Κυριακο.
Μονο βαζε ενα ενα τα εργα σου για να τα απολαμβανουμε πιο πολυ :))
Μηχαλη εχω αφησει δυο τρια εργα τελευταια εργα ζωησ που λενε αυτα που εδειξα ηταν εργα που εγιναν απλα για να γινουν πλην του πινακα τα επομενα θα τα παρουσιασω καλυτερα σευχαριστω για τα καλα σου λογια.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Εγώ αυτή τη φορά έφτιαξα κάτι διαφορετικό. Ένα διακοσμητικό που πήγε δώρο σε ένα φίλο μου. Φτιαγμένο από οξιά.

View attachment 145679

Πολύ καλό, :firstprize: :a0210: αλλά αν ήταν του Ολυμπιακού θα ήταν ακόμα καλύτερο..... :hahaha: :rofl: :flipout: :flipout: :flipout: :ernaehrung004:

Οταν το ξυλο παιρνει ζωη
a495123a6e66d62771af91dc82ddc571.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Σκαψιμο και διαμορφωση ξυλου, ποσο πολυ δουλεια αλλα ποσο σε ανταμοιβει! Μπραβο βρε Κυριακο!

Ομορφιές. Το βάψιμο του θα το αναδείξει ακόμα περισσότερο.

Οταν το ξυλο παιρνει ζωη

'Όταν ο μάστορας δίνει ζωή στο ξύλο...

Οταν το ξυλο παιρνει ζωη

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δύσκολη δουλειά Κυριάκο, θέλει υπομονή. πολλά μπράβο!

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Δεν μπορώ να το μαρκάρω,αλλά αριστερά απ`το ζευγαράκι υπάρχει μιά σουρεαλιστική γυναικεία φιγούρα που κραυγάζει προς τον ουρανό.
Αν είναι στο σχέδιό σου είναι εξαιρετικό.
Αν δεν είναι,προτείνω να το δεις.

Last edited:

Είναι ωραίο νά γυρνάς από τήν δουλειά,νά μπαίνεις στό forum νά βλέπεις αυτά τα αριστουργήματα και νά σέ ξεκουράζουν,μπράβο σέ όλους συνάδελφοι,πάρα πολύ όμορφα όλα.:SFGSFGSF:

Δεν μπορώ να το μαρκάρω,αλλά αριστερά απ`το ζευγαράκι υπάρχει μιά σουρεαλιστική γυναικεία φιγούρα που κραυγάζει προς τον ουρανό.
Δημητρη αυτο που εγραψεσ ειναι εξαιρετικο και ωραια ιδεα για το μελλον αυτο που βλεπεισ γεφυρα ειναι ο πινακασ θελει πολυ δουλεια ακομα υπολογιζω περιπου μια εβδομαδα.

Τα "παιδια" της σεγας και της ξυλογλυπτικης ειναι μια κατηγορια απο μονοι τους. Απιθανα πραγματα με πολυ δουλεια, υπομονη και λεπτομερεια.

Ηρθαν νωρίς τά Χριστούγεννα !!!!

Σχεδίασα μέ χαρτί καί μολύβι στό χέρι (εξ'ού καί μερικές στραβομάρες) δύο διαφορετικού στύλ Χριστουγεννιάτικα δεντράκια.
Ξυλεία γιά τά δεντράκια κ/π οκουμέ 6 mm,καί γιά τήν πατούρα-βάση επιφάνεια ελάτης 18 mm.
Είδα στό Youtube ένας πού έβαζε χαρτοταινία στό ξύλο καί επάνω τήν Uhu stick καί τό δοκίμασα,ξεκολλάει γιά πλάκα,ενώ μέ τήν Uhu stick έπεφτε ξύσιμο μέ ξύστρα γιά τζάμια.
Χρησιμοποίησα τό ρούτερ πάγκου τής Proxxon γιά νά κάνω τίς ακμές μέ κοπτικό,καί τήν επιτραπέζια σέγα Proxxon γιά τήν κοπή
Εσκαψα μέ σκαρπέλο τήν βάση-πατούρα καί μέ ξυλόκολλα κόλλησα τά δεντράκια,στά κενά (μεταξύ βάσης καί δεντράκι) έβαλα ξυλόκολλα μέ πριονίδι.Τρίφτηκαν μέ γυαλόχαρτο κόκκωση 240
Τήν Δευτέρα πρώτα ο Θεός θά πάρω μάλλον sprey καί θά τά βάψω,η βάση-πατούρα θά γίνει κλασσικά πινέλο μέ Oregon.

Ακουλουθεί τό γνωστό φωτορομάντζο !!

dentro14.jpg

dentro11.jpg

dentro13.jpg

dentro16.jpg

dentro12.jpg

dentro15.jpg

dentro10.jpg

Πολύ ωραία Μήτσο... Τα προξονάκια είναι ταμάμ γί αυτές τις δουλειές!

Μήν τα βάψεις όμως... Σε παρακαλώ. :flipout:

Πολύ ωραία Μήτσο... Τα προξονάκια είναι ταμάμ γί αυτές τις δουλειές!

Μήν τα βάψεις όμως... Σε παρακαλώ. :flipout:

:flipout: Τό περίμενα για αυτό δέν τά έβαψα.

Μπάμπη τί λές γιά spray λέω νά πάρω ένα σκούρο πράσινο άν βρώ,νά γίνουν τά δεντράκια πράσινα,καί στά άκρα σάν άχνα νά ρίξω λίγο άσπρο νά μοιάζει σάν χιονισμένο,σωστός ο παίκτης η έχεις άλλη ιδέα καλύτερη ?
Mετά όπως τό είδα μέ τό χαρτί Α4 δέν είναι καί άσχημο νά γίνει λευκό τό δεντράκι,καλά γιά τήν βάση πάντα Oregon έτσι γιά να σέ εκνευρίζω :flipout: -bye-

:flipout: Τό περίμενα για αυτό δέν τά έβαψα.

Μπάμπη τί λές γιά spray λέω νά πάρω ένα σκούρο πράσινο άν βρώ,νά γίνουν τά δεντράκια πράσινα,καί στά άκρα σάν άχνα νά ρίξω λίγο άσπρο νά μοιάζει σάν χιονισμένο,σωστός ο παίκτης η έχεις άλλη ιδέα καλύτερη ?
Mετά όπως τό είδα μέ τό χαρτί Α4 δέν είναι καί άσχημο νά γίνει λευκό τό δεντράκι,καλά γιά τήν βάση πάντα Oregon έτσι γιά να σέ εκνευρίζω :flipout: -bye-
Δημήτρη πολυ ομορφο και απλό και με την DSH θα γινόταν πολυ πιο γρήγορο

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk