Τζεπετο μου ακουραστοσ και απολαυστικοσ οπωσ παντα
Εγώ αυτή τη φορά έφτιαξα κάτι διαφορετικό. Ένα διακοσμητικό που πήγε δώρο σε ένα φίλο μου. Φτιαγμένο από οξιά.
View attachment 145679
Μηχαλη εχω αφησει δυο τρια εργα τελευταια εργα ζωησ που λενε αυτα που εδειξα ηταν εργα που εγιναν απλα για να γινουν πλην του πινακα τα επομενα θα τα παρουσιασω καλυτερα σευχαριστω για τα καλα σου λογια.Kαι συ δεν πας πισω Κυριακο.
Μονο βαζε ενα ενα τα εργα σου για να τα απολαμβανουμε πιο πολυ)
Εγώ αυτή τη φορά έφτιαξα κάτι διαφορετικό. Ένα διακοσμητικό που πήγε δώρο σε ένα φίλο μου. Φτιαγμένο από οξιά.
View attachment 145679
Οταν το ξυλο παιρνει ζωη
Οταν το ξυλο παιρνει ζωη![]()
Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημητρη αυτο που εγραψεσ ειναι εξαιρετικο και ωραια ιδεα για το μελλον αυτο που βλεπεισ γεφυρα ειναι ο πινακασ θελει πολυ δουλεια ακομα υπολογιζω περιπου μια εβδομαδα.Δεν μπορώ να το μαρκάρω,αλλά αριστερά απ`το ζευγαράκι υπάρχει μιά σουρεαλιστική γυναικεία φιγούρα που κραυγάζει προς τον ουρανό.
Αν είναι στο σχέδιό σου είναι εξαιρετικό.
Αν δεν είναι,προτείνω να το δεις.
Δεν μπορώ να το μαρκάρω,αλλά αριστερά απ`το ζευγαράκι υπάρχει μιά σουρεαλιστική γυναικεία φιγούρα που κραυγάζει προς τον ουρανό.
Αν είναι στο σχέδιό σου είναι εξαιρετικό.
Αν δεν είναι,προτείνω να το δεις.

Πολύ ωραία Μήτσο... Τα προξονάκια είναι ταμάμ γί αυτές τις δουλειές!
Μήν τα βάψεις όμως... Σε παρακαλώ.![]()
Δημήτρη πολυ ομορφο και απλό και με την DSH θα γινόταν πολυ πιο γρήγοροΤό περίμενα για αυτό δέν τά έβαψα.
Μπάμπη τί λές γιά spray λέω νά πάρω ένα σκούρο πράσινο άν βρώ,νά γίνουν τά δεντράκια πράσινα,καί στά άκρα σάν άχνα νά ρίξω λίγο άσπρο νά μοιάζει σάν χιονισμένο,σωστός ο παίκτης η έχεις άλλη ιδέα καλύτερη ?
Mετά όπως τό είδα μέ τό χαρτί Α4 δέν είναι καί άσχημο νά γίνει λευκό τό δεντράκι,καλά γιά τήν βάση πάντα Oregon έτσι γιά να σέ εκνευρίζω![]()
![]()

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.