Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Γιώργη είσαι αστέρι... Και πολύ μερακλής! Μπράβο.:SFGSFGSF:

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ ωραία έργα! Πολύ ωραίο το ρολόι Κώστα!
Εντυπωσιακή η σκακιέρα και τα λουλούδια σου Γιώργο!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

:a0210:

Φανταστικές κατασκευές Γιώργο, δεν χορταίνουμε να τα βλέπουμε !! -bye-

Τρέλανε μας Γιώργο. Να την χαίρεσαι την Λαμπρινή σου! Πάντα αγαπημένοι.

Να την χαιρεσαι Γιωργο πολλα μπραβο για τησ κατασκευεσ σου

Γιώργη είσαι αστέρι... Και πολύ μερακλής! Μπράβο.:SFGSFGSF:

Σας ευχαριστώ !

Να 'σαι καλά.
Με σκονάκια κ αντιγραφή όλοι προχωράμε!

Μπράβο Γιώργο, Χρόνια πολλά στον mega χορηγό σου.

Για καλύτερη ξυλεία είσαι έτοιμος πλέον.

Δίκαιο έχεις , ιδιαίτερα το σκάκι αλλά και οι άλλες κατασκευές με άλλο ξύλο σίγουρα θα έδειχναν καλύτερα , αλλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρω που θα την βρώ , ό μοναδικός που ξέρω είναι ο Σοφιανός στην Θεσσαλονίκη αλλά είναι πανάκριβος , τώρα αυτό που περιμένω είναι να πάρω άδεια για να κατέυω στο χωριό να πάρω ξυλα για τον τόρνο .

Γεια σου ρε Γιώργο!
Να το χαίρεσαι το κορίτσι.

Πολύ όμορφο το έργο!

ΥΓ.
Βρεθήκαμε με τον συναδελδο σου wolfegolas και ειπαμε να κανονισουμε εξοδο όλοι παρέα!

Καλή ιδέα , αν καταφέρουμε να συντονιστούμε !!!

Αψογος Γιωργο, υπεροχα και τα 3D λουλουδια και η βαση στον τορνο!!

Το σκακι με τα πιονια, αλλο πραμα!!!

:worshippy:

Γιώργο θερμά συγχαρητήρια,απίστευτα!!

:worshippy:

Last edited by a moderator:

Πορτραίτο της μικρής μου κόρης.
Φτιαγμένο από ξύλο καρυδιάς, φινιρισμένο με μίξη λαδιών. Διαστάσεις 40χ30.Maria4.jpg

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!
Το ότι φαίνεται λίγο "αγριεμένη" η μπομπιρίνα εμένα μου δείνει τρομερή φυσικότητα,κάτι που (αν δεν ήσουν καλλιτέχνης) θα το πετύχαινες μόνο με φωτογραφία την στιγμή που της λες :"ώρα για ύπνο".

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Φτιαγμένο από ξύλο καρυδιάς, φινιρισμένο με μίξη λαδιών. Διαστάσεις 40χ30.

Πολύ ωραίο και καλό. Στο μακρινό μέλλον θα το δείχνει και θα καμαρώνει που το έκανε ο μπαμπάς της.
Να την χαίρεσαι.
Πρέπει να δείς τι θα κάνεις με τα φάλτσα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!
Το ότι φαίνεται λίγο "αγριεμένη" η μπομπιρίνα εμένα μου δείνει τρομερή φυσικότητα,κάτι που (αν δεν ήσουν καλλιτέχνης) θα το πετύχαινες μόνο με φωτογραφία την στιγμή που της λες :"ώρα για ύπνο".

Ευχαριστώ!!! Ποστάρω και την πραγματική φωτογραφία.Maria5.jpg

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Πολύ ωραίο και καλό. Στο μακρινό μέλλον θα το δείχνει και θα καμαρώνει που το έκανε ο μπαμπάς της.
Να την χαίρεσαι.

Ευχαριστώ Παναγιώτη!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλλιτεχνική δουλειά Σπύρο, μπράβο σου.

Όπως είπε και ο Παναγιώτης τώρα που είναι μικρή μπορεί να το προσπεράσει αλλά σε λίγα χρόνια που θα μάθει να εκτιμάει πιστεύω θα το λατρέψει.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Καλλιτεχνική δουλειά Σπύρο, μπράβο σου.

Όπως είπε και ο Παναγιώτης τώρα που είναι μικρή μπορεί να το προσπεράσει αλλά σε λίγα χρόνια που θα μάθει να εκτιμάει πιστεύω θα το λατρέψει.

Ευχαριστώ Γιώργο!

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα αυτο το youtube καναλι εχει πολλες ιδεες και κατασκευες...

Μπράβο Σπύρο. Πολύ επιτυχημένη απεικόνιση.

πάρα πολύ όμορφο Σπύρο... Να τη χαίρεσαι τη κούκλα!

Last edited:

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα αυτο το youtube καναλι εχει πολλες ιδεες και κατασκευες...

Ναί, πραγματικά, πολύ πρωτότυπη ιδέα και πρωτοποριακό σχέδιο.
Μ´ αρέσουν πολύ τα πόδια... Δεν χορταίνω να τα βλέπω, θα το δω 5-6 φιρές για να το εμπεδώσω... :flipout:

Ευχαριστώ Κώστα και Μπάμπη!

Σπύρο
Θα ήθελα να μου φτιάξεις ένα με την πεθερά μου αλλά τα κάνεις πολύ όμορφα κ πρέπει να το ...............ξανασκεφτώ.
:chinscratch::chinscratch::chinscratch:

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Σπύρο
Θα ήθελα να μου φτιάξεις ένα με την πεθερά μου αλλά τα κάνεις πολύ όμορφα κ πρέπει να το ...............ξανασκεφτώ.
:chinscratch::chinscratch::chinscratch:

Θα τη φτιάξω κούκλα!!!! Μετά... Θα τα δώσει όλα για το γαμπρό!!!

Φτιαγμένο από ξύλο καρυδιάς, φινιρισμένο με μίξη λαδιών. Διαστάσεις 40χ30.View attachment 149825

Πανεμορφο εργο και τελεια απεικονιση της εκφρασης, μπραβο Σπυρο!!!